• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Neden yapdırmadınız ? Ona kıme gıdeceksınız?
Benim zaten geçmişte anomalili 2 bebek kaybım var .O bulgulara bakılacak .Bursa’da Ahmet Yılmaz diye bir doktora gideceğim .Ben Fetal yaptırmayı düşünmüyorum çünkü bana göre orda tespit edilen hastalıklar Allah muhafaza ama ultrasonda belirti veren şeyler zaten ve ne kadar en yüksek olasılık da olsa bu test bir olasılık veriyor size %99 gibi .Ve ben 2li 3 lü test filan da yaptırmayacağım.Ama bu fetal dna için yerli firmaların güvenilir olmadığını çok duydum yurt dışıyla çalışan firmalar daha güvenilirmiş sanırım yerli firmalarda çok şikayet varmış diye duymuştum .

Benim zaten geçmişte anomalili 2 bebek kaybım var .O bulgulara bakılacak .Bursa’da Ahmet Yılmaz diye bir doktora gideceğim .Ben Fetal yaptırmayı düşünmüyorum çünkü bana göre orda tespit edilen hastalıklar Allah muhafaza ama ultrasonda belirti veren şeyler zaten ve ne kadar en yüksek olasılık da olsa bu test bir olasılık veriyor size %99 gibi .Ve ben 2li 3 lü test filan da yaptırmayacağım.Ama bu fetal dna için yerli firmaların güvenilir olmadığını çok duydum yurt dışıyla çalışan firmalar daha güvenilirmiş sanırım yerli firmalarda çok şikayet varmış diye duymuştum .
Bursa'da mi yasiyorsunuz

K kolboyu Handan2212 Handan2212 kızlar benimde bugun kasiklarimda batmalar sızılar oldu o normal mi diye yazmaya geldim sizin de şikayetlerinizi okudum normaldir dimi ??
Normal hamile kalanlar sanırım bunları farketmiyordur bile biz sürekli kendimizi dinlediğimiz için sürekli birşey arıyoruz en iyisi salmak🤭

aminnn canım hersey yolunda cok sükür hamdolsunn bi ay sonraya kontrol verdi doktorum progestan igneyi de folik asiti de bıraktırdı bugünden itibaren magnezyum dvit demir takviyeleri verdi doguma kadar, bi ay sonraya da kontrol verdi cinsiyet olarak da kızdan şüphelendi 😍🫠 sadece şüphe dedi bi ay nasıl gececek simdi bana offf darısı sizlere güzel haberler almak nasip olsun mayalam 🤲🏻🧿💓

Amin Ecmain inşallah maşallah 🧿 canım inşallah sağlıcakla kavuşalım mucizelerimizi inşallah 🤲❤️ Allah razı olsun canım 🫶🏼

Merhaba 🌸
Ben de tüp bebek ile hamile kalanlardanım.
32 yaşındayım ve 3. denememde ikiz bebeklerime hamileyim 🐣🐣
İlk çocuklarım olacak Allah'ın izniyle 🤲🏻
Bugün 12+1im. Cuma günü ikili tarama için doktoruma gideceğiz inşallah.

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Maşallah 🧿 Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin ikizlerin inşallah vaktinde zamanında Amin 🤲❤️
Tabloya eklemimi istermisin Tahmini doğum tarihin belli mi 🥰

Canlarım benim bulantılar da şiddetlendi dün ilk kusmamı yaşadım feci bişeydi hemen prilama başladım dün gece ama yeni yeni tekrar bulantılar geliyor gibi siz nasıl kullandınız gün içinde hafif bulantı hissedince tekrar attınız mı

Çok geçmiş olsun canım sağlıcakla kolaylıkla atlatırsın inşallah 🤲🥺💕

Canlarım günaydınnn sabah uyandığımda pedimde dupduru şeffaf renkte bi akıntım vardı ve yoğundu korktum çocuğun suyu felan olamaz dimiii😅 sizde yaşadınız mı hiç böyle şeyler

Back
X