Neden yapdırmadınız ? Ona kıme gıdeceksınız?Ben yaptırmadım 12.haftada detaylı organ taraması ultrasonu için gideceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yapdırmadınız ? Ona kıme gıdeceksınız?Ben yaptırmadım 12.haftada detaylı organ taraması ultrasonu için gideceğim
Evet canım yürürken daha şiddetli geçen ben hapşırınca aynı yere çok kötü kasılma acı girmişti hatta şimdi yine aynı yer acıyorİnşallah canim benim batma ve çekme hissi gibi seninde öyle mi acaba
Benim zaten geçmişte anomalili 2 bebek kaybım var .O bulgulara bakılacak .Bursa’da Ahmet Yılmaz diye bir doktora gideceğim .Ben Fetal yaptırmayı düşünmüyorum çünkü bana göre orda tespit edilen hastalıklar Allah muhafaza ama ultrasonda belirti veren şeyler zaten ve ne kadar en yüksek olasılık da olsa bu test bir olasılık veriyor size %99 gibi .Ve ben 2li 3 lü test filan da yaptırmayacağım.Ama bu fetal dna için yerli firmaların güvenilir olmadığını çok duydum yurt dışıyla çalışan firmalar daha güvenilirmiş sanırım yerli firmalarda çok şikayet varmış diye duymuştum .Neden yapdırmadınız ? Ona kıme gıdeceksınız?
Bursa'da mi yasiyorsunuzBenim zaten geçmişte anomalili 2 bebek kaybım var .O bulgulara bakılacak .Bursa’da Ahmet Yılmaz diye bir doktora gideceğim .Ben Fetal yaptırmayı düşünmüyorum çünkü bana göre orda tespit edilen hastalıklar Allah muhafaza ama ultrasonda belirti veren şeyler zaten ve ne kadar en yüksek olasılık da olsa bu test bir olasılık veriyor size %99 gibi .Ve ben 2li 3 lü test filan da yaptırmayacağım.Ama bu fetal dna için yerli firmaların güvenilir olmadığını çok duydum yurt dışıyla çalışan firmalar daha güvenilirmiş sanırım yerli firmalarda çok şikayet varmış diye duymuştum .
Bursa GemlikBursa'da mi yasiyorsunuz
Bende bursa nilüferBursa Gemlik
Bende de bu aralar oluyor normalmiş bebişlerimiz büyüyor tabiki sağlıklaK kolboyuHandan2212 kızlar benimde bugun kasiklarimda batmalar sızılar oldu o normal mi diye yazmaya geldim sizin de şikayetlerinizi okudum normaldir dimi ??
Normal hamile kalanlar sanırım bunları farketmiyordur bile biz sürekli kendimizi dinlediğimiz için sürekli birşey arıyoruz en iyisi salmakK kolboyuHandan2212 kızlar benimde bugun kasiklarimda batmalar sızılar oldu o normal mi diye yazmaya geldim sizin de şikayetlerinizi okudum normaldir dimi ??
Bende de bu aralar oluyor normalmiş bebişlerimiz büyüyor tabiki sağlıkla![]()
O zaman kontrole filan gitmeye gerek yok herhalde dimi kızlarNormal hamile kalanlar sanırım bunları farketmiyordur bile biz sürekli kendimizi dinlediğimiz için sürekli birşey arıyoruz en iyisi salmak![]()
Şiddetli ağrın kırmızı lekelenme olursa git tabi. Ufak tatlı sızılar olabiliyor korkma arkadaşım Allah'ın izniyle birşey olmazO zaman kontrole filan gitmeye gerek yok herhalde dimi kızlar![]()
aminnn canım hersey yolunda cok sükür hamdolsunn bi ay sonraya kontrol verdi doktorum progestan igneyi de folik asiti de bıraktırdı bugünden itibaren magnezyum dvit demir takviyeleri verdi doguma kadar, bi ay sonraya da kontrol verdi cinsiyet olarak da kızdan şüphelendisadece şüphe dedi bi ay nasıl gececek simdi bana offf darısı sizlere güzel haberler almak nasip olsun mayalam
![]()
Merhaba
Ben de tüp bebek ile hamile kalanlardanım.
32 yaşındayım ve 3. denememde ikiz bebeklerime hamileyim
İlk çocuklarım olacak Allah'ın izniyle
Bugün 12+1im. Cuma günü ikili tarama için doktoruma gideceğiz inşallah.
Canlarım benim bulantılar da şiddetlendi dün ilk kusmamı yaşadım feci bişeydi hemen prilama başladım dün gece ama yeni yeni tekrar bulantılar geliyor gibi siz nasıl kullandınız gün içinde hafif bulantı hissedince tekrar attınız mı
Ay bu grubu arıyorum ya iki saattir.Selamlar canlar
Aa ne güzel doktora kime gidiyorsunBende bursa nilüfer
Günaydın canım normal oluyor bende deCanlarım günaydınnn sabah uyandığımda pedimde dupduru şeffaf renkte bi akıntım vardı ve yoğundu korktum çocuğun suyu felan olamaz dimiiisizde yaşadınız mı hiç böyle şeyler