• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aleyküm selam 👋 canım hoşgeldin 🤗 sefalar getirdin doğum yapana kadar buradayız inşallah 🤲 kuzum bilgilerini yaz seni de ekliyeyim burayı takipe alın kaybetmeyin sonra sizi aramaya çıkmayalım 😂
Günaydın...Benim durumlar karışık biliyorsun ama doktor sat 1 Nisan dedi.i..Perinatologla görüşeceğim vs vs . Bu durumda Allah nasip ederse inşallah Ocak görünüyor galiba tahmini doğum.
Yaş 37. ikinci deneme

Merhaba kızlar 26 sı asıl test günümdü

21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045
Çıkmış son testte benim gibi iki katından fazla çıkan var mı sıkıntı yok dedi kliniğim ama içime şüphe doğdu 850 yi geçsin diye dua ederken 1045 şoku yaşadım 🥹

21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045
Çıkmış son testte benim gibi iki katından fazla çıkan var mı sıkıntı yok dedi kliniğim ama içime şüphe doğdu 850 yi geçsin diye dua ederken 1045 şoku yaşadım 🥹
Canımmm ikiz olma ihtimali var sanki🙈 benimde ilk değerim 277 iki gün sonra 963 iki gün sonra da 2000 çıktı ve ikizler🤗😅

21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045
Tabi ikiz veya tek hiçbi önemi yok sağlıklı olsunlarda🤲🏻 artık heyecanla kese ve kalp atışı bekliceksin ondan da bir süre sonra ilk trimester gerçekleri sana el sallıcakk🫣🤭

Canımmm ikiz olma ihtimali var sanki🙈 benimde ilk değerim 277 iki gün sonra 963 iki gün sonra da 2000 çıktı ve ikizler🤗😅
ahahah ah kuzum aklıma gelmedi değil ama ben tek embriyo transferi oldum %2 ihtimal beni vurmaz diye düşünüyorum :KK49:
Tabi ikiz veya tek hiçbi önemi yok sağlıklı olsunlarda🤲🏻 artık heyecanla kese ve kalp atışı bekliceksin ondan da bir süre sonra ilk trimester gerçekleri sana el sallıcakk🫣🤭
koku hassasiyeti bulantı ne zamanları başlıyor tam olarak kendimi hazırlıyım belki de hiç olmaz ama :KK200:

ahahah ah kuzum aklıma gelmedi değil ama ben tek embriyo transferi oldum %2 ihtimal beni vurmaz diye düşünüyorum :KK49:

koku hassasiyeti bulantı ne zamanları başlıyor tam olarak kendimi hazırlıyım belki de hiç olmaz ama :KK200:
Valla ben 7. Haftaya kadar çok iyiydim herkese herhalde ben prenses hamilelik geçiricem diyerek ortalıklarda dolaşıyordum ama sonrasında tabii o bulantı ve halsizlikle tanışana kadar 🥴🤭 şu an yaşıyoruz ama ayakta da değiliz😅

21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045
Merhaba canım yok zaten beta birden katlıyor ilk zamanlar benim 3.78-38-109 şeklinde ilerlemişti

İnşaallah başlamaz 🥲 benim 6. Haftadan beri var maalesef

Valla ben 7. Haftaya kadar çok iyiydim herkese herhalde ben prenses hamilelik geçiricem diyerek ortalıklarda dolaşıyordum ama sonrasında tabii o bulantı ve halsizlikle tanışana kadar 🥴🤭 şu an yaşıyoruz ama ayakta da değiliz😅
Ay umarım çok şiddetli geçmez yaa allahım çalışırken çok zor olur. Aman canları sağolsun biz nelerin üstesinden gelmedikk 💪🏼
Merhaba canım yok zaten beta birden katlıyor ilk zamanlar benim 3.78-38-109 şeklinde ilerlemişti
Sağolasın canım içime su serptin
İnşaallah başlamaz 🥲 benim 6. Haftadan beri var maalesef
Hay allah 🥹 bakalım yaşayıp göreceğiz sağlıklı olsunlar da

Ay umarım çok şiddetli geçmez yaa allahım çalışırken çok zor olur. Aman canları sağolsun biz nelerin üstesinden gelmedikk 💪🏼

Sağolasın canım içime su serptin

Hay allah 🥹 bakalım yaşayıp göreceğiz sağlıklı olsunlar da
Her hamilelik bir olmuyor canım ya aynen sağlıklı olsunlar da dediğin gibi Allahım izniyle

Canlarım günaydınnn sabah uyandığımda pedimde dupduru şeffaf renkte bi akıntım vardı ve yoğundu korktum çocuğun suyu felan olamaz dimiii😅 sizde yaşadınız mı hiç böyle şeyler

Yok canım normal hem çoğul gebelik onun etkisi de var bende bazen afedersin idrar yapmış gibi ıslanıyorum birde fitil de kullanıyoruz çok normal 🥰

Günaydın...Benim durumlar karışık biliyorsun ama doktor sat 1 Nisan dedi.i..Perinatologla görüşeceğim vs vs . Bu durumda Allah nasip ederse inşallah Ocak görünüyor galiba tahmini doğum.
Yaş 37. ikinci deneme

Biliyorum canım Rabbim hakkında hayırlısı olanı nasip eylesin inşallah Amin 🤲 durumunla ilgili yazarsın bizde haberdar olalım Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah hayırlı evlat olsunlar Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin 🙏🥹🥰

21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045

Maşallah 🧿 canım tebrik ederim çok güzel artmış sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲😍 doktora gidecekmisin peki 💕

Maşallah 🧿 canım tebrik ederim çok güzel artmış sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲😍 doktora gidecekmisin peki 💕
SAğolasın kuzum benimm , cuma günü kese randevum var :) Allah kısmet eder de görürüz inşallahh

Bende koku hassasiyeti yok fakat bulantı var özellikle sabahları halsizlik oluyor bazen 6. Haftadan sonrada başlıyor bazıları hiç hissetmiyor yani herkesin vücuduna göre değişiyor 🥰

Selamlar canlarım doktora gittim geldim Elhamdulillah herşey şu an yolunda ikizlerim iki haftada nasıl da büyümüşler maşallah 🧿🥹 ama doktorum ikiz olduğu için perinotoji uzmanına gitmem gerekiyor dedi 12.haftada detaylı ultrason yapması gerekiyor bebeklerin sağlık durumuyla ilgili bir sıkıntı var mı vs az önce aradık cuma günü arayacaklar yer var mı randevu için bekliyoruz kadın doktoruma tekrardan 13 haziranda gideceğim nasip olursa bakalım şu an 9 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 07.01.2026 şu anlık tabi ikizlerin o kadar duracağını sanmıyorum 😍😂

Selamlar canlarım doktora gittim geldim Elhamdulillah herşey şu an yolunda ikizlerim iki haftada nasıl da büyümüşler maşallah 🧿🥹 ama doktorum ikiz olduğu için perinotoji uzmanına gitmem gerekiyor dedi 12.haftada detaylı ultrason yapması gerekiyor bebeklerin sağlık durumuyla ilgili bir sıkıntı var mı vs az önce aradık cuma günü arayacaklar yer var mı randevu için bekliyoruz kadın doktoruma tekrardan 13 haziranda gideceğim nasip olursa bakalım şu an 9 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 07.01.2026 şu anlık tabi ikizlerin o kadar duracağını sanmıyorum 😍😂
Tabii ben kendi durumumu anlatırım. İnşallah her şey yolunda gider Amin. Size de Maşallah... Sen aralıkta doğurursun gibi geliyor bana da:)

Back
X