- 17 Ağustos 2021
- 872
- 811
- 53
Bizim ilçedeki öyle 25-35 lira arası sezeryan ve normal değişiyor ama doktoru sevemedim maalesef devletin bir tık üstü kalite olarak işteBenim bulunduğum ilçedeki özel hastane 1800 doğumda 42.000baya makul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ilçedeki öyle 25-35 lira arası sezeryan ve normal değişiyor ama doktoru sevemedim maalesef devletin bir tık üstü kalite olarak işteBenim bulunduğum ilçedeki özel hastane 1800 doğumda 42.000baya makul
Oo seninki de iyiymiş ama işte doktor önemlii canımmBizim ilçedeki öyle 25-35 lira arası sezeryan ve normal değişiyor ama doktoru sevemedim maalesef devletin bir tık üstü kalite olarak işte
Evet canım pahalı da olsa iyi bir yere gideceğim çok beklediğimiz bir bebekti bu çok şükürOo seninki de iyiymiş ama işte doktor önemlii canımm
Selam kızlar, öncelikle herkes iyi bayramlar.
Ben çok çabuk yoruluyorum ve öğleden sonra mutlaka belim ağrımaya başlıyor. Biraz erken oldu bu işler sankiikinci trimester cennet mennet diyorlardı da ben biraz çabuk ağırlaşmış oldum.
Valla şaşırdım böyle olmasına, hani bulantım falan yok ama bel ağrısı ve yorgunluk hissi beni bitirdiSende ters tepmiş canım tünelin ucu görünmüyor diyorsun yani![]()
Aşamayı geldim geçiyorum ama edepli bebekler geç gösteriyormuş diye avutuyorum kendimi. Önümüzdeki hafta randevum var, annem diyor cinsiyeti öğrenmeden çıkmayacaksın oradan. Tamam dedim…Ee kızlar cinsiyet öğrenme aşamasına daha kimse gelmedi mi bizi de haberdar edin bizim kızlar maşallahnazar
değmesin çok enerjik
![]()
Ee kızlar cinsiyet öğrenme aşamasına daha kimse gelmedi mi bizi de haberdar edin bizim kızlar maşallahnazar
değmesin çok enerjik
![]()
Maşallah gerçekten. Ankara’ya yine kinlendim sabah sabah jssjjssjÜstelik gittiğim doktor profesör![]()
Aşamayı geldim geçiyorum ama edepli bebekler geç gösteriyormuş diye avutuyorum kendimi. Önümüzdeki hafta randevum var, annem diyor cinsiyeti öğrenmeden çıkmayacaksın oradan. Tamam dedim…
günaydın canım iyi bayramlar bizim doktorumuz yorum yapmadı yanılabiliyoruz dedi ama ben erkek zannediyorum eşim kız olduğundan çok emin
eğer ultrasondaki çıkıntı nub ise ve bu teori gerçekten doğruysa erkek gibi duruyor teyzeleri
![]()
Hahahha sen bayağı bayağı ikiz annesi olmuşsun kuzum dün ikizleri olan arkadaşım da sürekli çoğul konuşuyor bebekler , onlar bir doğsun gibiHayırlı bayramlar güzel insan nice güzel sağlıklı huzurlu bayramlara inşallah
Eşin kız diyorsa kızdır onaylanmıştır
Maşallahsübhanallah teyzeleri onun totoşunu yesin
sağlıcakla gelsinler inşallah
![]()
Hahahha sen bayağı bayağı ikiz annesi olmuşsun kuzum dün ikizleri olan arkadaşım da sürekli çoğul konuşuyor bebekler , onlar bir doğsun gibiteşekkür ederiz teyzesi biz de hepinizin bayramını kutluyoruz öpüyoruz kocaman hepinizi
![]()
Amin canım inşaallah Allah’ın izniyle arkadaşım 38 haftaya kadar taşıdı hiç korkma Allah’ın izniyle sağlıkla zamanında al kucağına inşaallahHâlâ hayal gibi geliyor bana ikiz olması artık kendimi alıştırdımaklımın ucundan ikiz olması geçmezdi inan ki Rabbimin hikmeti çok şükür inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunlar kuzucuklarımız vaktinde zamanında gelsinler inşallah AMİN
![]()
Amin canım inşaallah Allah’ın izniyle arkadaşım 38 haftaya kadar taşıdı hiç korkma Allah’ın izniyle sağlıkla zamanında al kucağına inşaallah