- 31 Ocak 2025
- 401
- 536
- 18
- 25
Teşekkür ederim canım11.haftadan itibaren 12-13-14 ölçülür canım sorun yok .her haftada ölçülür ense kalınlığı da en erken 11 den itibaren ölçüyorlar canım benim bildiğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım11.haftadan itibaren 12-13-14 ölçülür canım sorun yok .her haftada ölçülür ense kalınlığı da en erken 11 den itibaren ölçüyorlar canım benim bildiğim
Yorumun için teşekkürler çocuklarımın babaannesiyle birbirimizi hiç sevmeyiz o çocuklara bakamaz onun derdi herkese hükmetmek ikisini gondermicegimi bildiğinden eşime baskı yapıyor ben öncesinden ikisini gondermicem dediğim için eşim le sorun yaşamadık çok şükür birini gondericem sonuçta acil bi durum yok ortada kendime söz vermiştim gerçekten gerekmedikçe ikisini bırakıp bi yere gitmem kiz kardeşim yanımda hamileliğim çok kötü geciyo biri yanımda kalsın birini gondericem.Canım naçizane fikrim ama benim en yakın 2 arkadaşımın çocukları da ikiz ne kadar zor olduğunu ekstra özen istediğini çok iyi biliyorum .Onlarda bir yere çıkarken bazen baba birini alıyor anne birini alıyor filan başka destekçileri yok çünkü ne kendi annesinden ne de kayınvalidesinden hayır yok .Kafasını dinlemeye o kadar ihtiyacı oluyor ki .Ayrı kalırlarsa tabi ki hastalanmazlar hiç öyle bir şey duymadım ben ama bence 3-4 gün çok az bir süreymiş ben olsam gönderirdim sonuçta babası babaannesi halasi vs kim varsa ilgilensinler o ki istiyorlar .Sen de o sürede uzun bir aradan sonra kendine vakit ayırmış olursun biraz kendini dinlendirsin bence .Bu benim fikrim canım tabi ki anne olan sensin en iyisini sen bilir ve hissedersin![]()
Bana da randevuyu 13+5 te verdiler ense kalınlığı için ama bende ikili test yaptırmayı düşünmüyorumArkadaşlar ense kalınlığı illa 12 . Hafta içinde mi ölçülüyor mesela 13 -14 .haftalarda olmuyor mu ben de ikili test yaptırmayı düşünmüyorum daHandan2212
mayala ve digerleri
![]()
O zaman haklısın .tabi aile durumunu sen daha iyi bilirsin .Arkadaşımda kendi annesine bırakmıyor mesela o bakamaz çocuklar balkon filan düşer Allah korusun hiç dikkatli değil diyor .Senin için nasıl rahat edecekse onu yap tabi ki .Eğer sorun çıkmadıysa eşinle aranda çok şükür o zaman sıkıntı yokYorumun için teşekkürler çocuklarımın babaannesiyle birbirimizi hiç sevmeyiz o çocuklara bakamaz onun derdi herkese hükmetmek ikisini gondermicegimi bildiğinden eşime baskı yapıyor ben öncesinden ikisini gondermicem dediğim için eşim le sorun yaşamadık çok şükür birini gondericem sonuçta acil bi durum yok ortada kendime söz vermiştim gerçekten gerekmedikçe ikisini bırakıp bi yere gitmem kiz kardeşim yanımda hamileliğim çok kötü geciyo biri yanımda kalsın birini gondericem.
Merhaba kizlar uzun zaman oldu takip edemedim bu gun kanamam oldu acile gittim cok sukur bebiş yerinde kalp atisi var ama herhangi bir kanama alani yok dedi neden olabilir acaba bu durum şimdi kahverengiye dondu
Kızlar selam yarına çektim randevuyu yarın gideceğim detaylıya dua edin bana olur mu çok stresliyim![]()
Amin inşaallah canım inşaallahAleyküm selam canım stres yapma sakin kal canım inşallah yarın hayırlı güzel haberler alırsın Amin![]()
Annesi sana çok güzel haberlerle gelecek minik hiç merak etme için de rahat olsun hem parmakları dirsekleri iyice oluşmuştur ve belki sana el bile sallarKızlar selam yarına çektim randevuyu yarın gideceğim detaylıya dua edin bana olur mu çok stresliyim![]()
Amin inşaallah canım Allah razı olsunnAnnesi sana çok güzel haberlerle gelecek minik hiç merak etme için de rahat olsun hem parmakları dirsekleri iyice oluşmuştur ve belki sana el bile sallar![]()
Amin canim cok sukur insallah tekrar farkli doktora gittim o cok kucuk kanama alani var dedi ufak ama ilacla duzelir insallah dedi. Bakalim Rabbim emeklerimizin karsiligini almayi nasip etsin insallah sagsalim kucagimiza alalimÇok geçmiş olsuncanım inşallah bir daha yaşamazsın kahverengiye döndüyse sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle çok şükür bebeğin iyiymiş Rabbim sana bağışlasın inşallah Amin
![]()
Amin canim cok sukur insallah tekrar farkli doktora gittim o cok kucuk kanama alani var dedi ufak ama ilacla duzelir insallah dedi. Bakalim Rabbim emeklerimizin karsiligini almayi nasip etsin insallah sagsalim kucagimiza alalim
Güzel haberler almanız duasıylaKızlar selam yarına çektim randevuyu yarın gideceğim detaylıya dua edin bana olur mu çok stresliyim![]()
Amin canım Allah razı olsun Rabbim güzel haberler almayı ve size haber etmeyi nasip etsinGüzel haberler almanız duasıyladualarım sizinle
![]()
Çok şükür bin şükür o kadar sevindim kiiii maşallahKızlar ben geldimmm Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun doktor böbreklerinin şuan iyi gözüktüğünü ayaklarının 5 parmak gözüktüğünü henüz daha çok küçük olduğunu ama yine de gayet sağlıklı bir bebek izlenimi olduğunu söyledi .Ben o kadar rahatladım ki hamd olsun Rabbime ilk defa böyle hissettiren Allah’ıma sonsuz şükürler olsun
Canım çok aşırı mutlu oldum her kontrolün böle çok güzel geçsin elhamdülillahKızlar ben geldimmm Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun doktor böbreklerinin şuan iyi gözüktüğünü ayaklarının 5 parmak gözüktüğünü henüz daha çok küçük olduğunu ama yine de gayet sağlıklı bir bebek izlenimi olduğunu söyledi .Ben o kadar rahatladım ki hamd olsun Rabbime ilk defa böyle hissettiren Allah’ıma sonsuz şükürler olsun
Allah razı olsun canım kalbim ağzımda yattım o koltuğa ilk defa böyle hissettim çok mutluyum Allah’ıma hamd olsunÇok şükür bin şükür o kadar sevindim kiiii maşallah![]()
Allah razı olsun canım amin inşaallahCanım çok aşırı mutlu oldum her kontrolün böle çok güzel geçsin elhamdülillah
Kızlar ben geldimmm Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun doktor böbreklerinin şuan iyi gözüktüğünü ayaklarının 5 parmak gözüktüğünü henüz daha çok küçük olduğunu ama yine de gayet sağlıklı bir bebek izlenimi olduğunu söyledi .Ben o kadar rahatladım ki hamd olsun Rabbime ilk defa böyle hissettiren Allah’ıma sonsuz şükürler olsun