• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım naçizane fikrim ama benim en yakın 2 arkadaşımın çocukları da ikiz ne kadar zor olduğunu ekstra özen istediğini çok iyi biliyorum .Onlarda bir yere çıkarken bazen baba birini alıyor anne birini alıyor filan başka destekçileri yok çünkü ne kendi annesinden ne de kayınvalidesinden hayır yok .Kafasını dinlemeye o kadar ihtiyacı oluyor ki .Ayrı kalırlarsa tabi ki hastalanmazlar hiç öyle bir şey duymadım ben ama bence 3-4 gün çok az bir süreymiş ben olsam gönderirdim sonuçta babası babaannesi halasi vs kim varsa ilgilensinler o ki istiyorlar .Sen de o sürede uzun bir aradan sonra kendine vakit ayırmış olursun biraz kendini dinlendirsin bence .Bu benim fikrim canım tabi ki anne olan sensin en iyisini sen bilir ve hissedersin 🥰
Yorumun için teşekkürler çocuklarımın babaannesiyle birbirimizi hiç sevmeyiz o çocuklara bakamaz onun derdi herkese hükmetmek ikisini gondermicegimi bildiğinden eşime baskı yapıyor ben öncesinden ikisini gondermicem dediğim için eşim le sorun yaşamadık çok şükür birini gondericem sonuçta acil bi durum yok ortada kendime söz vermiştim gerçekten gerekmedikçe ikisini bırakıp bi yere gitmem kiz kardeşim yanımda hamileliğim çok kötü geciyo biri yanımda kalsın birini gondericem.

Yorumun için teşekkürler çocuklarımın babaannesiyle birbirimizi hiç sevmeyiz o çocuklara bakamaz onun derdi herkese hükmetmek ikisini gondermicegimi bildiğinden eşime baskı yapıyor ben öncesinden ikisini gondermicem dediğim için eşim le sorun yaşamadık çok şükür birini gondericem sonuçta acil bi durum yok ortada kendime söz vermiştim gerçekten gerekmedikçe ikisini bırakıp bi yere gitmem kiz kardeşim yanımda hamileliğim çok kötü geciyo biri yanımda kalsın birini gondericem.
O zaman haklısın .tabi aile durumunu sen daha iyi bilirsin .Arkadaşımda kendi annesine bırakmıyor mesela o bakamaz çocuklar balkon filan düşer Allah korusun hiç dikkatli değil diyor .Senin için nasıl rahat edecekse onu yap tabi ki .Eğer sorun çıkmadıysa eşinle aranda çok şükür o zaman sıkıntı yok

Merhaba kizlar uzun zaman oldu takip edemedim bu gun kanamam oldu acile gittim cok sukur bebiş yerinde kalp atisi var ama herhangi bir kanama alani yok dedi neden olabilir acaba bu durum şimdi kahverengiye dondu

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 canım inşallah bir daha yaşamazsın kahverengiye döndüyse sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle çok şükür bebeğin iyiymiş Rabbim sana bağışlasın inşallah Amin 🤲

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 canım inşallah bir daha yaşamazsın kahverengiye döndüyse sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle çok şükür bebeğin iyiymiş Rabbim sana bağışlasın inşallah Amin 🤲
Amin canim cok sukur insallah tekrar farkli doktora gittim o cok kucuk kanama alani var dedi ufak ama ilacla duzelir insallah dedi. Bakalim Rabbim emeklerimizin karsiligini almayi nasip etsin insallah sagsalim kucagimiza alalim

Amin canim cok sukur insallah tekrar farkli doktora gittim o cok kucuk kanama alani var dedi ufak ama ilacla duzelir insallah dedi. Bakalim Rabbim emeklerimizin karsiligini almayi nasip etsin insallah sagsalim kucagimiza alalim

Amin Ecmain inşallah 🤲🥰

Kızlar ben geldimmm Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun doktor böbreklerinin şuan iyi gözüktüğünü ayaklarının 5 parmak gözüktüğünü henüz daha çok küçük olduğunu ama yine de gayet sağlıklı bir bebek izlenimi olduğunu söyledi .Ben o kadar rahatladım ki hamd olsun Rabbime ilk defa böyle hissettiren Allah’ıma sonsuz şükürler olsun

Kızlar ben geldimmm Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun doktor böbreklerinin şuan iyi gözüktüğünü ayaklarının 5 parmak gözüktüğünü henüz daha çok küçük olduğunu ama yine de gayet sağlıklı bir bebek izlenimi olduğunu söyledi .Ben o kadar rahatladım ki hamd olsun Rabbime ilk defa böyle hissettiren Allah’ıma sonsuz şükürler olsun
Çok şükür bin şükür o kadar sevindim kiiii maşallah 🥹🤲🏻❤️

Canım çok aşırı mutlu oldum her kontrolün böle çok güzel geçsin elhamdülillah

Maşallah 🧿 canım hamdolsun Rabbime sen gönlünü ferah tut inşallah bebeğin sağlıcakla dünyaya gelir Allah’ın izniyle Amin 🤲🥲 çok sevindim canım çok şükür Elhamdüllilah 🤲😍

Back
X