• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah razı olsun canım kalbim ağzımda yattım o koltuğa ilk defa böyle hissettim çok mutluyum Allah’ıma hamd olsun ❤️Hepinize çok teşekkür ederim dualarınızı hiç eksik etmediniz iyi ki varsınız hepiniz

Canım benim çok şükür 🤲 Allahım hepimizin evladını hayırlı sağlıklı sıhhatli eylesin inşallah Amin 🤲💕

Maşallah 🧿 canım hamdolsun Rabbime sen gönlünü ferah tut inşallah bebeğin sağlıcakla dünyaya gelir Allah’ın izniyle Amin 🤲🥲 çok sevindim canım çok şükür Elhamdüllilah 🤲😍
Allah hepinizden razı olsun kuzum amin inşaallah sağ olun hepiniz 🥰😘❤️

Kızlar ben geldimmm Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun doktor böbreklerinin şuan iyi gözüktüğünü ayaklarının 5 parmak gözüktüğünü henüz daha çok küçük olduğunu ama yine de gayet sağlıklı bir bebek izlenimi olduğunu söyledi .Ben o kadar rahatladım ki hamd olsun Rabbime ilk defa böyle hissettiren Allah’ıma sonsuz şükürler olsun
Ohh canim cok mutlu oldum cokk Allahim saglikla ilerletsin insallah ❤️❤️

Canım kızlar nasılsınız napıyorsunuz ? Ben hala inanamıyorum ya çok değişik hissediyorum kendimi çok erken değil dimi olsa görürdü doktor diyorum sonrasında kolay kolay gitmiyor korkularım .Çok şükür Rabbime bu haberi duymak bile beni çok çok mutlu etti .3 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz .Bu doktora devam edeceğim Bursa’da Ahmet Yılmaz çok iyi bir doktor gerçekten yarım saatten fazla muayne etti beni karından iyi göremeyenince vajinal ultrasonda yaptı

Canım kızlar nasılsınız napıyorsunuz ? Ben hala inanamıyorum ya çok değişik hissediyorum kendimi çok erken değil dimi olsa görürdü doktor diyorum sonrasında kolay kolay gitmiyor korkularım .Çok şükür Rabbime bu haberi duymak bile beni çok çok mutlu etti .3 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz .Bu doktora devam edeceğim Bursa’da Ahmet Yılmaz çok iyi bir doktor gerçekten yarım saatten fazla muayne etti beni karından iyi göremeyenince vajinal ultrasonda yaptı

Çok şükür canım iyiyim bende bugün markete falan gittim temizlik yemek derken yeni girdim buraya 🥰 çok şükür canım artık için rahat olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah Amin 🤲 vaktinde zamanında kucağına almak nasip olsun inşallah 🤲😍🥹
Memnun kalmana sevindim normalde vajinal muayene olunca net görüntü alınıyor diğer doktorunun neden ısrarla bakmak istememesi şüpheli 🤔😂 madem bakamıyorsun niye kadın doğumcu oldun anlam veremedim herkes zaten yapabileceği mesleği yapmalı 🫣

Ben geçen gün doktora gittiğimde direk alttan muayene aldı birde önce eliyle rahim ağzını kontrol etti sonra ultrason yaptı normalde öyle olmalı her doktor da bir değil ayol 😁

Çok şükür canım iyiyim bende bugün markete falan gittim temizlik yemek derken yeni girdim buraya 🥰 çok şükür canım artık için rahat olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah Amin 🤲 vaktinde zamanında kucağına almak nasip olsun inşallah 🤲😍🥹
Memnun kalmana sevindim normalde vajinal muayene olunca net görüntü alınıyor diğer doktorunun neden ısrarla bakmak istememesi şüpheli 🤔😂 madem bakamıyorsun niye kadın doğumcu oldun anlam veremedim herkes zaten yapabileceği mesleği yapmalı 🫣
Canım haklısın valla ben zaten kendim istiyordum net görünsün diye ama ısrarla bakmıyordu .2-3 gün önce gittim işte daha eli kolu oluşmuuor bu haftada dedi sen düşün .Bugun elhamdülillah parmaklarına kadar görünüyor bu haftada bebekler .Allahımın izniyle inşaallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza ve büyütelim bebeklerimizi

Canım haklısın valla ben zaten kendim istiyordum net görünsün diye ama ısrarla bakmıyordu .2-3 gün önce gittim işte daha eli kolu oluşmuuor bu haftada dedi sen düşün .Bugun elhamdülillah parmaklarına kadar görünüyor bu haftada bebekler .Allahımın izniyle inşaallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza ve büyütelim bebeklerimizi

Maşallah 🧿 sübhanallah canım çok şükür sen zaten üç aylık oldun normalde bebek artık oynar bile nasıl eli kolu daha oluşmamış uzaktan eğitimle doktor olmuş belli ki 😂

Çok şükür sevindim senin adına Handan2212 Handan2212 bu doktorun muayene ücreti nedir

Selam kızlar, öncelikle herkes iyi bayramlar.

Ben çok çabuk yoruluyorum ve öğleden sonra mutlaka belim ağrımaya başlıyor. Biraz erken oldu bu işler sanki 😅 ikinci trimester cennet mennet diyorlardı da ben biraz çabuk ağırlaşmış oldum.

Çok sağ ol canım Allah razı olsun 2500 tl doğumu da 55 bin şuan zam gelirse değişirmiş doğuma kadar ama bazen yeni yılda geliyormuş o zaman beni etkilemezmiş
İyiymiş, ben Ankara’da 4000tl ödüyorum her seferinde, doğumlar da 80.000den başlıyormuş, benimkinin kesin daha fazladır. Can sıkıcı gerçekten

İyiymiş, ben Ankara’da 4000tl ödüyorum her seferinde, doğumlar da 80.000den başlıyormuş, benimkinin kesin daha fazladır. Can sıkıcı gerçekten
Evet ve bu doktor gerçekten Bursa’da bilinen ve iyi bir doktor .Tabi tüp bebek doktorum çok pahalıydı mesela o Acıbadem deydi Bursa’nın en pahalı hastanelerinde 7.500 filandı muayenehanesi ona hiç devam etmedim zaten

Back
X