Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İnşaallah canım ya inşaallah hepimizin kesilir bir an önce sağlıkla .2 gündür bir de sinüzit baş ağrısı çekiyorum

Kasım annelerinde Genoks’a yaptırıp memnun olmayanlar vardı. Yanlış sonuçlar verebiliyor, insanlar boş yere strese girmişti
Kasım annelerinde Genoks’a yaptırıp memnun olmayanlar vardı. Yanlış sonuçlar verebiliyor, insanlar boş yere strese girmişti

Çok teşekkür ederim

Canım bana da bir kaç arkadaş Panaroma dedi evet gerçekten biraz pahalı digerletine göre 17.500 dediler artık bir yola girdik sanırım onu secicez çok teşekkür ederim

Çok şükür canım benim hala ağrıyor ya bir kaç gün sürer sanırım sinüzit ağrısı benimki

Çok teşekkür ederim canım hatta dedim acile mi gideyim o kadar şiddetli bir baş ağrısı yaşadım neyse ki biraz soğuk suyla duş aldım dedim belki kendime gelirim çok şükür gözüm açıldı
Darısı başına inşallah canım Rabbim ya Şafii isminle acil şifalar versin inşallah cümlemize Amin

Kızlar benimde migrenim var mahvetti beni buz kalıplarıyla geziyorum 2 gündür . Rahatlatıyor kısa sürelide olsa. Parol asla geçirmiyor bana leblebi gibi geliyor 5. Haftaya yeni girdim bugün mide bulantısı oluyor sabahları, deli gibi uykum var ve yorgunum sürekli . Sizde böyle erken başlamış mıydı etkiler

Aynen parol içmesek daha iyi
Benim de belirtilerim erken başlamıştı hem de daha kan testine gitmeden hâlâ mide bulantısı sabahları arada yokluyor hormonların birleşimiyle migren de olunca baş ağrısı çekilmiyor ne yazık ki

Gerçektenn normalde de hasta gibi yapar beni başım tutunca her ay 4 gün ağrırdı oy bu hislerde güzel mutlu da oluyorum bi yandan bakalım 3. Ayda bitecekmiş inşalalh

Evet benim de o haftalardan beri öyle ölü gibiydim enerjim sıfırdı çok şükür enerjim biraz geldi ama bulantı devam

Gerçektenn normalde de hasta gibi yapar beni başım tutunca her ay 4 gün ağrırdı oy bu hislerde güzel mutlu da oluyorum bi yandan bakalım 3. Ayda bitecekmiş inşalalh

Amin amin inşallah canım
Bugünlerimize hamdolsun çok şükür

Hayırlı zamanlar canlarım nasılsınız iyi misiniz inşallah
Mayalacımmm ben hiç iyi değilim sen nasılsınnn aslında gebelik olarak enerjim ve bulantım orta seviyede saatim saatimi tutmuyor alıştım idare ediyorum amaaaaa sene de 1 belki hasta olan bir insandım hamilelikle birlikte bağışıklığım düştü sanırım 1 haftada 2. Kez hasta oldum grip boğaz ağrısı felan gece öksürmekten asla uyuyamadım ve bu saat oldu hala halsiz bir şekilde yataktayım hastalığa hiç alışık değilim kendimi bitik hissediyorum inşallah yarın bebişleri iyi görüp toparlanırım

Bende iki gün rahatsızdım bugün daha iyiyim Elhamdüllilah yaa canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah Amin
Yarın hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah Amin

Geçmiş olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…