- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
İnşaallah canım ya inşaallah hepimizin kesilir bir an önce sağlıkla .2 gündür bir de sinüzit baş ağrısı çekiyorumHandan bana zofar diye onkoloji hastalarına verilen bı aç verildi iki üç gündur rahatladım , artık insanlıktan çıkmıştım kusmaktan ise gidemiyorm 20 gündür ,göz altlarim mosmor oldu ,ayakta kesinlikle duramiyordum tek sebebi günde 17 18 saat boyunca kusmam gecem gündüzüme karışmıştı ben üç gündür rahatladım,cildimin rengi bile değişti kafayı oynatcak duruma gelmiştim ,tek istedigim bir an evvel bitsin ama doktor 4. Aya kadar devam edebilir ama bı anda sonra tak diye kesilecek dedi
O bende de var bugün ağrı kesiciiçtim mecburen yok banamısın deme di şu an zonkluyor çok su içmeme rağmen geçmiyor birde migrenim var ondan beni zorluyor normalde ben başka ilaç kullanıyordum migren için fakat şu an içemem parol içiyorum o da sanki ha içmişsin ha içmemişsin
Kasım annelerinde Genoks’a yaptırıp memnun olmayanlar vardı. Yanlış sonuçlar verebiliyor, insanlar boş yere strese girmişti
Kasım annelerinde Genoks’a yaptırıp memnun olmayanlar vardı. Yanlış sonuçlar verebiliyor, insanlar boş yere strese girmişti
Canım ben panorama yaptırdım. Biraz daha pahalı ama bir çok doktorun önerdiği bir firma. Perinatolog doktorum önerdi benim de. 10gün içinde sonuç geldi. İkiz gebeliğimde ayrı ayrı cinsiyet tahmini de yapabildi.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin hepimize
Çok şükür canım benim hala ağrıyor ya bir kaç gün sürer sanırım sinüzit ağrısı benimkiAmin canım benim çok şiddetliydi şimdi yeni yeni kendime geldim uzun zamandır böyle bir baş ağrısıtutmamıştı onun için buralara bile gelemedim kendimi hiç iyi hissetmiyordum
Çok şükür canım benim hala ağrıyor ya bir kaç gün sürer sanırım sinüzit ağrısı benimki
Kızlar benimde migrenim var mahvetti beni buz kalıplarıyla geziyorum 2 gündür . Rahatlatıyor kısa sürelide olsa. Parol asla geçirmiyor bana leblebi gibi geliyor5. Haftaya yeni girdim bugün mide bulantısı oluyor sabahları, deli gibi uykum var ve yorgunum sürekli . Sizde böyle erken başlamış mıydı etkiler
Gerçektenn normalde de hasta gibi yapar beni başım tutunca her ay 4 gün ağrırdıAynen parol içmesek daha iyi
Benim de belirtilerim erken başlamıştı hem de daha kan testine gitmeden hâlâ mide bulantısısabahları arada yokluyor hormonların birleşimiyle migren de olunca baş ağrısı çekilmiyor ne yazık ki
Canım çok geçmiş olsun ben de dün öyleydim.Herkes benzer şeyler yaşıyor normal herhalde.Amin canım benim çok şiddetliydi şimdi yeni yeni kendime geldim uzun zamandır böyle bir baş ağrısıtutmamıştı onun için buralara bile gelemedim kendimi hiç iyi hissetmiyordum
Evet benim de o haftalardan beri öyle ölü gibiydim enerjim sıfırdı çok şükür enerjim biraz geldi ama bulantı devamKızlar benimde migrenim var mahvetti beni buz kalıplarıyla geziyorum 2 gündür . Rahatlatıyor kısa sürelide olsa. Parol asla geçirmiyor bana leblebi gibi geliyor5. Haftaya yeni girdim bugün mide bulantısı oluyor sabahları, deli gibi uykum var ve yorgunum sürekli . Sizde böyle erken başlamış mıydı etkiler
Gerçektenn normalde de hasta gibi yapar beni başım tutunca her ay 4 gün ağrırdıoy bu hislerde güzel mutlu da oluyorum bi yandan bakalım 3. Ayda bitecekmiş inşalalh
Canım çok geçmiş olsun ben de dün öyleydim.Herkes benzer şeyler yaşıyor normal herhalde.
Oy maşallah kuzum bulantında geçsin inşalalh tez zamandaEvet benim de o haftalardan beri öyle ölü gibiydim enerjim sıfırdı çok şükür enerjim biraz geldi ama bulantı devam
Amin inşaallah canım cümlemizin çok zor bulantı gerçekten .hepsine değecek inşaallah sonuOy maşallah kuzum bulantında geçsin inşalalh tez zamanda
Mayalacımmm ben hiç iyi değilim sen nasılsınnnHayırlı zamanlar canlarım nasılsınız iyi misiniz inşallah
Mayalacımmm ben hiç iyi değilim sen nasılsınnnaslında gebelik olarak enerjim ve bulantım orta seviyede saatim saatimi tutmuyor alıştım idare ediyorum amaaaaa sene de 1 belki hasta olan bir insandım hamilelikle birlikte bağışıklığım düştü sanırım 1 haftada 2. Kez hasta oldum grip boğaz ağrısı felan gece öksürmekten asla uyuyamadım ve bu saat oldu hala halsiz bir şekilde yataktayım hastalığa hiç alışık değilim kendimi bitik hissediyorum inşallah yarın bebişleri iyi görüp toparlanırım
Mayalacımmm ben hiç iyi değilim sen nasılsınnnaslında gebelik olarak enerjim ve bulantım orta seviyede saatim saatimi tutmuyor alıştım idare ediyorum amaaaaa sene de 1 belki hasta olan bir insandım hamilelikle birlikte bağışıklığım düştü sanırım 1 haftada 2. Kez hasta oldum grip boğaz ağrısı felan gece öksürmekten asla uyuyamadım ve bu saat oldu hala halsiz bir şekilde yataktayım hastalığa hiç alışık değilim kendimi bitik hissediyorum inşallah yarın bebişleri iyi görüp toparlanırım
Bende iki gün rahatsızdım bugün daha iyiyim Elhamdüllilah yaa canım benim çok geçmiş olsunRabbim şifa versin tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah Amin
Yarın hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?