Mayala’nın dediği gibi herkeste farklıymış meğer, ben hala öyleyim, bundan sonra da bana enerji geleceğini sanmıyorum, bir kamyon çuval taşımış gibi sonra o kamyon bir de üstümden geçmiş gibi hissediyorum her günBende az bir iş yapsam bi kamyon çuval taşımış gibi yığılıyorum resmen ama sizin 2.trimester değil mi bana o zamana geçer demişlerdi geçmiyor mu
Günaydın canım değildim aslında ama belki de çok ayakta kaldımBen dün çok yoruldum canım bana oldu kuyruk sokumundan ön iç vajina tarafıma doğru ama sonra dinlenince geçti sende yorgun muydun
Aynen bana da bir kaç kez oldu canım ama şiddetli gelince korktum uzun sürmedi evetGeçti mi canım? Öyle şeyler oluyor bana arada ama çok uzun sürmüyor, artık normal karşılıyorum
Gantan firması fetal dna da lisanslı firms demek istedim. Doktorunuz nasıl yorumladı sonucu. Cinsiyet ne çıktıBu yazdıgınız yorumu anlayamadım ne demel acaba ben gentsn da fetal dna yaptırdım trızomı 10 riskli cıktı
Ha gayret son düzlük diye gaz veriyordum kendime bende ya
Normalde bir de spor yapan, yürüyen biriyim. Doktorum geçen gün diyor ki yürüyüşe, pilatese başlayabilirsin. İçimden dedim ben ayakta zor duruyorum, bir de bunları yapsam ambulansla eve dönerim
+1Ay kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya, dışarıda fıtı fıtı gezen hamileler enerjiyi nerden buluyor merak ediyorum gerçekten. Akşamları dermanım kalmıyor gündüzleri dinlenmeme rağmen. Dışarı çıkmak, işe gitmek kabusum oldu
Günaydın selamlar herkeseGünaydın canım kızlar hayırlı haftasonu diliyorum hepinize
Ayyy hepimiz ayrı yıkığızGünaydın selamlar herkese
İlk defa baş ağrısıyla uyandım o kadar kötüyüm ki ne yapacağımı bilmiyorum
Mide bulantı ilacım da bitmişti hemen devam etmeyim dedim ama iki gündür perişanım bir de baş ağrısı eklendi
Ya ben de öyleyim iki gündür neden yaGünaydın selamlar herkese
Mide bulantı ilacım da bitmişti hemen devam etmeyim dedim ama iki gündür perişanım bir de baş ağrısı eklendi
Çok geçmiş olsun canım .Bazen ben de bulantı ilacını içmeyi bıraksam mı diye düşünüyorum ama demek ki devam ediyor içmeyince ben de cesaret edemiyorumGünaydın selamlar herkese
selamlar, gentandan fiyat aldınız mı? nerede yaptırmaya karar kıldınız acabaGentan firması cfDNA için Türkak'tan akredite mesela
Cinsiyet kız çıktı zaten Fetal yine adam önce cinsiyetimizi Doktor söylemişti ama doktorumuz trizomi 10 hastalığının çok çok nadir görüldüğünü O yüzden Amniyosentez yapılması gerektiğini söylediGantan firması fetal dna da lisanslı firms demek istedim. Doktorunuz nasıl yorumladı sonucu. Cinsiyet ne çıktı
Canım benim de 10-11.haftalarda birkaç gün arayla avuç içi kadar lekelenmelerim oldu. Kırmızı da oldu kahverengi de. Kanama alanı falan görmedi doktor. Büyük ihtimalle rahim ağzından dedi. Gebeliğin başında kıkırdak gibi olan rahim ağzı gebelik sonunda dudak kadar yumuşak olurmuş. Bu süreçte de lekelenme olabilirmiş.Arkadaşlar herhangi bi kanama alanı yok kese filan gayet iyi ama 2 gün önce ve bugün kanamam oldu az sürüyor kesiliyor doktora gittik geçen serum verdi bugün hicbisey yapmadan gönderdi neden olabilir ki gözüken bisey yok
Günaydın selamlar herkese
Ya ben de öyleyim iki gündür neden yabaşım önlü arkalı çatlayacak gibi ağrıyor.Mide bulantısı zaten cabası.Progestan yapabilir deniyor ama bilmiyorum.Ağrıdan ağlicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?