Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende az bir iş yapsam bi kamyon çuval taşımış gibi yığılıyorum resmen ama sizin 2.trimester değil mi bana o zamana geçer demişlerdi geçmiyor mu
Mayala’nın dediği gibi herkeste farklıymış meğer, ben hala öyleyim, bundan sonra da bana enerji geleceğini sanmıyorum, bir kamyon çuval taşımış gibi sonra o kamyon bir de üstümden geçmiş gibi hissediyorum her gün akşamları salondan yatak odasına zor yürüyorum gerçekten, komple ağırlaşıyorum en çok da bacaklarım

Normalde bir de spor yapan, yürüyen biriyim. Doktorum geçen gün diyor ki yürüyüşe, pilatese başlayabilirsin. İçimden dedim ben ayakta zor duruyorum, bir de bunları yapsam ambulansla eve dönerim

Normalde bir de spor yapan, yürüyen biriyim. Doktorum geçen gün diyor ki yürüyüşe, pilatese başlayabilirsin. İçimden dedim ben ayakta zor duruyorum, bir de bunları yapsam ambulansla eve dönerim

Ben geçen gün biraz yürüdüm iki gündür ayak bileklerim ağrıyor bize dışarı gelmiyor birde pilates falan düşünemiyorum

Günaydın canım kızlar hayırlı haftasonu diliyorum hepinize
Günaydın selamlar herkese
İlk defa baş ağrısıyla uyandım o kadar kötüyüm ki ne yapacağımı bilmiyorum
Mide bulantı ilacım da bitmişti hemen devam etmeyim dedim ama iki gündür perişanım bir de baş ağrısı eklendi

Ya ben de öyleyim iki gündür neden ya başım önlü arkalı çatlayacak gibi ağrıyor.Mide bulantısı zaten cabası.Progestan yapabilir deniyor ama bilmiyorum.Ağrıdan ağlicam.

Çok geçmiş olsun canım .Bazen ben de bulantı ilacını içmeyi bıraksam mı diye düşünüyorum ama demek ki devam ediyor içmeyince ben de cesaret edemiyorum

Gantan firması fetal dna da lisanslı firms demek istedim. Doktorunuz nasıl yorumladı sonucu. Cinsiyet ne çıktı
Cinsiyet kız çıktı zaten Fetal yine adam önce cinsiyetimizi Doktor söylemişti ama doktorumuz trizomi 10 hastalığının çok çok nadir görüldüğünü O yüzden Amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi

Selamlar kızlar yine ben ne çok soru soruyorum burda ikizlerim 30 aylik oldular cis eğitimine başlıcam tavsiye istiyorum nasil başlamalıyım izlediğim videolardan tatmin olamadım bide size sormak istedim tecrübeli anneler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Arkadaşlar herhangi bi kanama alanı yok kese filan gayet iyi ama 2 gün önce ve bugün kanamam oldu az sürüyor kesiliyor doktora gittik geçen serum verdi bugün hicbisey yapmadan gönderdi neden olabilir ki gözüken bisey yok

Canım benim de 10-11.haftalarda birkaç gün arayla avuç içi kadar lekelenmelerim oldu. Kırmızı da oldu kahverengi de. Kanama alanı falan görmedi doktor. Büyük ihtimalle rahim ağzından dedi. Gebeliğin başında kıkırdak gibi olan rahim ağzı gebelik sonunda dudak kadar yumuşak olurmuş. Bu süreçte de lekelenme olabilirmiş.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah benim de dünden belli baş ağrım var paracetomol içtim ama bana mısın demedi belki havalar ısındı hormonların etkisiyle hepsi birleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…