Selamlar kızlar yine ben ne çok soru soruyorum burdaikizlerim 30 aylik oldular cis eğitimine başlıcam tavsiye istiyorum nasil başlamalıyım izlediğim videolardan tatmin olamadım bide size sormak istedim tecrübeli anneler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Arkadaşlar herhangi bi kanama alanı yok kese filan gayet iyi ama 2 gün önce ve bugün kanamam oldu az sürüyor kesiliyor doktora gittik geçen serum verdi bugün hicbisey yapmadan gönderdi neden olabilir ki gözüken bisey yok
İyi geceler kızlar , ben yine perişanım 3-4 kere kustum akşam yemeğinden sonra .ilaç içmeme rağmen hala neden geçmiyor ya 13.haftada devam etmesi bu denli normal mi
Sağ ol canım inş geçer bir an önce basınçtan başıma da ağrı girdiİyi geceler canım çok geçmiş olsunRabbim şifanı versin inşallah bazıların maalesef kötü geçiyor ve uzun süreli devam edebiliyor
Ben tup bebek tedavisi hamilelik derken anca başlayabildim suan 30 aylıklar kreşe vermeden alisabilirlerse ne güzel olur bugün ilk gün ikisine birden başladım geceli gündüzlü bir kestim halim perişan ev iki katlı tuvalet üst katta halimi anlatmaya gerek yok sanirimAleyküm selam canım herkese yardımcı olursak ne mutlu bizeah en zoru tuvalet eğitimi ben kızım da üç yaşına doğru başladım fakat ağlıyordu istemiyordu baya zorladı bıraktım dedim kendisi ne zaman isterse Anaokuluna başladı ondan sonra yavaş yavaş eve gelince bezini açıyordum alışması için dedim kendine çişini yaparsa huylanacaktır bir iki defa o şekilde kaçırdı ben birde direk tuvalete alıştırdım birgün kendisi artık elimden tuttu anne çişim var birden alıştı ama başlarda çok kaçırdı oyuna daldığı zamanlarda biz geceli gündüzlü birden bıraktık ama büyük tuvaleti baya beni zorladı çok şükür en son onu da alıştı kurtulduk darısı başına inşallah çok zor bir süreç sabır istiyor senin ikiz olduğu için tek tek başla ikisi birden seni zorlar diğeri de kardeşinin tuvalete yaptığını görünce o da çabuk alışır Allah kolaylık versin inşallah dilerim hızlı bir şekilde alışırlar
Progestani bırakmıştım tekrar başladım pazartesi tup bebek doktoruma gidicem canim bakalim o ne dicekGeçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz ilaç kullanıyor musun belki onlardan dolayı da oluyordur
Anladım canim sanada geçmiş olsun benimde 2 gün arayla oldu su an durdu yine. Pazartesi kendi tup bebek doktoruma gidicem sen doktora gittiğinde alttan kontrol etti mi bana sadece ultrasonla baktı keşke rahim ağzıma filan baksaydi alttanCanım benim de 10-11.haftalarda birkaç gün arayla avuç içi kadar lekelenmelerim oldu. Kırmızı da oldu kahverengi de. Kanama alanı falan görmedi doktor. Büyük ihtimalle rahim ağzından dedi. Gebeliğin başında kıkırdak gibi olan rahim ağzı gebelik sonunda dudak kadar yumuşak olurmuş. Bu süreçte de lekelenme olabilirmiş.
Ben tup bebek tedavisi hamilelik derken anca başlayabildim suan 30 aylıklar kreşe vermeden alisabilirlerse ne güzel olur bugün ilk gün ikisine birden başladım geceli gündüzlü bir kestim halim perişan ev iki katlı tuvalet üst katta halimi anlatmaya gerek yok sanirim
Progestani bırakmıştım tekrar başladım pazartesi tup bebek doktoruma gidicem canim bakalim o ne dicek
Sağ ol canım inş geçer bir an önce basınçtan başıma da ağrı girdi
Bana da karından baktı canım ve çok normal karşıladı. Bu lekelenmeler seni korkutmasın dedi. Zaten 12.haftadan sonra progestanı da azaltarak bıraktım ve tekrar lekelenme yaşamadım. Doktorum da perinatolog bu arada.Anladım canim sanada geçmiş olsun benimde 2 gün arayla oldu su an durdu yine. Pazartesi kendi tup bebek doktoruma gidicem sen doktora gittiğinde alttan kontrol etti mi bana sadece ultrasonla baktı keşke rahim ağzıma filan baksaydi alttan
Anladım çok şükür inşallah bi daha karsilasmazsin benim de hiç olmazdı 12.haftada olmaya başladı yaBana da karından baktı canım ve çok normal karşıladı. Bu lekelenmeler seni korkutmasın dedi. Zaten 12.haftadan sonra progestanı da azaltarak bıraktım ve tekrar lekelenme yaşamadım. Doktorum da perinatolog bu arada.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin hepimizeO bende de var bugün ağrı kesiciiçtim mecburen yok banamısın deme di şu an zonkluyor çok su içmeme rağmen geçmiyor birde migrenim var ondan beni zorluyor normalde ben başka ilaç kullanıyordum migren için fakat şu an içemem parol içiyorum o da sanki ha içmişsin ha içmemişsin
12.000 ₺ demişlerdi 2 hafta önce aradığımda. Henüz bir yere karar kılamadım canımselamlar, gentandan fiyat aldınız mı? nerede yaptırmaya karar kıldınız acaba
Yaptırmış mıydın pekii sonuç ne çıktıCinsiyet kız çıktı zaten Fetal yine adam önce cinsiyetimizi Doktor söylemişti ama doktorumuz trizomi 10 hastalığının çok çok nadir görüldüğünü O yüzden Amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi
Ay canım benim artık biraz saklamak imkansız gibi duruyor ailene söyledin mi yoksa daha bilmiyorlar mı ancak geniş giyin
Handan bana zofar diye onkoloji hastalarına verilen bı aç verildi iki üç gündur rahatladım , artık insanlıktan çıkmıştım kusmaktan ise gidemiyorm 20 gündür ,göz altlarim mosmor oldu ,ayakta kesinlikle duramiyordum tek sebebi günde 17 18 saat boyunca kusmam gecem gündüzüme karışmıştı ben üç gündür rahatladım,cildimin rengi bile değişti kafayı oynatcak duruma gelmiştim ,tek istedigim bir an evvel bitsin ama doktor 4. Aya kadar devam edebilir ama bı anda sonra tak diye kesilecek dediİyi geceler kızlar , ben yine perişanım 3-4 kere kustum akşam yemeğinden sonra .ilaç içmeme rağmen hala neden geçmiyor ya 13.haftada devam etmesi bu denli normal mi
Canım ben panorama yaptırdım. Biraz daha pahalı ama bir çok doktorun önerdiği bir firma. Perinatolog doktorum önerdi benim de. 10gün içinde sonuç geldi. İkiz gebeliğimde ayrı ayrı cinsiyet tahmini de yapabildi.Arkadaşlar fetal Dna için şu firmalarla ilgili bilginiz var mı
Panorama ( ABD)
Genoks( Türkiye)
Viababy
Eurofins ( Fransa)
Kasım annelerinde Genoks’a yaptırıp memnun olmayanlar vardı. Yanlış sonuçlar verebiliyor, insanlar boş yere strese girmiştiArkadaşlar fetal Dna için şu firmalarla ilgili bilginiz var mı
Panorama ( ABD)
Genoks( Türkiye)
Viababy
Eurofins ( Fransa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?