• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tahtımı yaptın kanka 😂🥰🥰🥰

tam olarak ne zaman çıkacak acaba 😂

Benim kızım da 5 aya kadar dışardan çok görünmüyordu 6.aydan sonra birden fırladı hatta dedim galiba karnım çıkmayacak 🤣

Bende bu hafta tüm kan idrar testlerimi baştan vericem🥴😂

Çünkü her muayene gittiğimde rutin olarak yapacaklar kaç kilo alıyorum diye tansiyonum kaç idrara sürekli bakıyorlar 🥰 kızım da 70 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğum yaptım çok iştahım yoktu bende çok ödem toplamıştım ayaklarım ellerim yüzüm çok şişmişti 😰

Çünkü her muayene gittiğimde rutin olarak yapacaklar kaç kilo alıyorum diye tansiyonum kaç idrara sürekli bakıyorlar 🥰 kızım da 70 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyla doğum yaptım çok iştahım yoktu bende çok ödem toplamıştım ayaklarım ellerim yüzüm çok şişmişti 😰
Bende kilo almaya çok meyilli ve çok iştahlı biriyim şu 3 aydan sonra benim iştahı tutabilene aşk olsun 😂🫣

Bende kilo almaya çok meyilli ve çok iştahlı biriyim şu 3 aydan sonra benim iştahı tutabilene aşk olsun 😂🫣

Kız bende işte yemediğim halde kilo topluyor birde benim vücut ödeme meyilli iki saatlik yolculuk yapayım sen ayaklarımı gör 🤯 birde bende guatr var 15 yıldır hergün düzenli ilaç içiyorum kilom sabit ne gitti ne çok aldım arada şişiyorum tekrar geri iniyorum yesem ne olur 😅

Kız bende işte yemediğim halde kilo topluyor birde benim vücut ödeme meyilli iki saatlik yolculuk yapayım sen ayaklarımı gör 🤯 birde bende guatr var 15 yıldır hergün düzenli ilaç içiyorum kilom sabit ne gitti ne çok aldım arada şişiyorum tekrar geri iniyorum yesem ne olur 😅
8 ay sonraki halimizi çok merak ediyorum 😂🤭

Ayağıma ayakkabı 👟 girmez kışın ortasında ancak terlikle gezeyim 😂 bari yaz hamileligi olsaydı terlik abes kaçmazdı millet bana güler 😁

Ayağıma ayakkabı 👟 girmez kışın ortasında ancak terlikle gezeyim 😂 bari yaz hamileligi olsaydı terlik abes kaçmazdı millet bana güler 😁
Ay aynısı düşündüm terlik giyemiceğimiz için bir tık üzgünüm bide ben rahat olup çocuklarla hemen gezme planları yapıyordum ama kara kışta pek mümkün görünmüyor 🫣😂

Ay bide doğumu var bununnnn🫣 sezeryan mı normal mi tasası felannn Allahım hem stresli hem çok tatlı günlermiş Rabbime şükürler olsun bugünleri gördük🥹

Amin amin inşallah tatlı 😻 telaşlar yeter ki sağlıcakla büyüyüp vaktinde kucağımıza alalım inşallah 🤲 ikizler zaten sezaryen oluyor normal doğum olmaz benim ilk doğum da mecburi sezaryen oldu normal doğumla başladık sezeryana döndü maalesef ikizler de normal doğum biraz zor 😥

Ay aynısı düşündüm terlik giyemiceğimiz için bir tık üzgünüm bide ben rahat olup çocuklarla hemen gezme planları yapıyordum ama kara kışta pek mümkün görünmüyor 🫣😂

Daha iyi olur kışın büyütürüz yaza kadar ele avuca tam sığarlar rahat rahat gezeriz inşallah benim korkum gebeliğin son aylarında ayaklarım ödem toplarsa normal ayakkabılar olmaz 🙅‍♀️🥺

Back
X