• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Amin amin inşallah tatlı 😻 telaşlar yeter ki sağlıcakla büyüyüp vaktinde kucağımıza alalım inşallah 🤲 ikizler zaten sezaryen oluyor normal doğum olmaz benim ilk doğum da mecburi sezaryen oldu normal doğumla başladık sezeryana döndü maalesef ikizler de normal doğum biraz zor 😥
Yaaa hiçbir fikrim yok zamanla herşeyi öğrenicem 🫣

🤲 Bismillahirrahmanirrahim 🤲

:KK25:Sevgili güzel Anneler 🤰 Hoşgeldiniz :KK25:

🧿 Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah 🙏 🧿

Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 🤲🥰

Annenin
İsmi
🤰
😻
Kaçıncı
Çocuk
👧
Kaçıncı
Deneme
:KK68:
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
:anneadayı::nazar:
🩵 🩷
Tahmini
Doğum
Tarihi
🍼👩‍🍼
sepide sepide 271.2.deneme Tek❓23
Aralık
mayala mayala 372.4.deneme İkiz ❓
@merve fidan 281.3.deneme İkiz❓23 Kasım
@canmay341.1.deneme Tek❓
@enguzelumut 321.1.deneme İkiz❓25 Aralık
@kolboyu 381.1.deneme Tek❓25
Aralık
mutlubahar mutlubahar 251.2.deneme İkiz❓

Canım Mayala buldum geldimmm🙋🏻‍♀️💓

Seni de ekledim bebişi görünce tekrar yaz tahmini doğum bir de tek bebek mi diye güncellerim 😻 ne zaman gidecektin? Doktora 🥰
Bugün gördüm canımm miniğimi 5+2 tek 🩵haftaya kalp atışı için gideceğim . Çok şükür her şey yolunda 🙏 inşallah kalp atışını duymakta nasip olur🥹 bu hafta geçmez bana 🫠

Bugün gördüm canımm miniğimi 5+2 tek 🩵haftaya kalp atışı için gideceğim . Çok şükür her şey yolunda 🙏 inşallah kalp atışını duymakta nasip olur🥹 bu hafta geçmez bana 🫠

Oy oy maşallah 🧿 sübhanallah sağlıcakla gelsin minik mucize inşallah Amin 🤲🥹 tahmini doğum söyledi mi yoksa daha erken mi

Gittim ikiz yazdım şaşırdım tek yazdım sonra süpriz olmasın 😂

Gittim ikiz yazdım şaşırdım tek yazdım sonra süpriz olmasın 😂
ay inşallah haftaya böyle bir sürprizle karşılaşırım😂 Vallahi ben heyecandan hiçbir şey sormadım sonra aklıma geldi 😂🤭 eşim doktoruma her şey yolunda mı diye sormuş mesela ama ben duymadım hatırlamıyorum heyecandan o an oradaydım ama değildim 🤣🤣

ay inşallah haftaya böyle bir sürprizle karşılaşırım😂 Vallahi ben heyecandan hiçbir şey sormadım sonra aklıma geldi 😂🤭 eşim doktoruma her şey yolunda mı diye sormuş mesela ama ben duymadım hatırlamıyorum heyecandan o an oradaydım ama değildim 🤣🤣

Amin inşallah canım herşey gönlüne göre olsun Amin 🤲❤️
İnsan şok oluyor ondan adapte olamıyorsun 😂 bir iki muayeneden sonra artık adapte olursun 😻

Selamlar yas 40 3. deneme ikizlerim var suan hamileyim cinsiyet belli degil tahmini dogum ocakta insallah.

Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗 hadi inşallah sağlıcakla gelsin minik mucizeler 🤲 cinsiyeti sonradan tekrar güncelleriz şu an çoğumuzun belli değil 😍

Selamlar yas 40 3. deneme ikizlerim var suan hamileyim cinsiyet belli degil tahmini dogum ocakta insallah.

Bu bebiş tek mi çoğul değil 🥰 tam doğum tarih olarak belli olunca tekrar yazarsın güncellerim inşallah ❤️

Kızlar aranızda cinsiyetini hisseden var mı 🥹 ben erkek hissediyorum ama rüyalarıma hep kız bebek giriyor kıvırcık saçlı 👩🏻‍🦱

Back
X