Yok canım ya olsa onu gönderirim zaten 15 tl olursa paranın acelesi yok biliyorsunAnladım canm. Fiyat ne dıyorsun peki buna.. Birde dedıgım gıbı duz olması tercıhım daha duz bısey yok sanırım he??
Düz siyah büyük sırt cantasıı arıyorum,,, kahverengi koyu gri yada lacivertte olabılır.. Düz renk olması tercihimm
mrb serencik dost gibi dost aradığın hiçbir şeyi bulamadım amabizim bayanlara sorayım bulursam eklerim valiz türü kol çantaları da var geniş bayağı cepli arıyorsun sanırım bi bakayım 10-15 e olur dersen ya da marka olmasına dikkat ederim bari parasına değsin.bebeğe az kaldı bu arada düşündükçe iş zor ama güzel yine de şu mukaddes annelik.
sen de sağol ben iyiyim teşekkür ederim ,eklerim en kısa zamanda ama ordan buraya taşımaktan çocukla falan zor oluyor diye bugünlerde ekleyemiyorum ksura bakma ama kargoya gidiyorum eklerim birşeyler ,kızım iyi olsun da gerisi kolay iyi satışlar olsun hayırlı günler.
Kullanılmamıs yada az kullanılmıs lohusa malzemeleri arıyorum.. (Lohusa gecelıgı harıc..)
Büyük beden emzirme sütyeni, atleti.. Lohusa hasta bezi..emzirme minderi vb.. Uygun fiyatlı olsun lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?