Bebek İkinci El ❤️❤️ Arıyorum...

Senın de ıkı kuzucugun var ıkı bebıs ıcın yeterlı olurmu bukremcım.. Büyüklük açısından??

Ben izne giderken oğlumun bütün kıyafetlerini koyabiliyordum izinde 15 gün herşeyiyle sığıyor ve oğlumun kıyafetleri malum büyük ön kısmında cebi var içinde küçük bir cüzdan gibi kısmı var artık kullanmıyorum aklıma geldi aradığın gibi bişeyse

Anladım canm. Fiyat ne dıyorsun peki buna.. Birde dedıgım gıbı duz olması tercıhım daha duz bısey yok sanırım he??

Düz siyah büyük sırt cantasıı arıyorum,,, kahverengi koyu gri yada lacivertte olabılır.. Düz renk olması tercihimm

Düz siyah büyük sırt cantasıı arıyorum,,, kahverengi koyu gri yada lacivertte olabılır.. Düz renk olması tercihimm

mrb serencik dost gibi dost aradığın hiçbir şeyi bulamadım amabizim bayanlara sorayım bulursam eklerim valiz türü kol çantaları da var geniş bayağı cepli arıyorsun sanırım bi bakayım 10-15 e olur dersen ya da marka olmasına dikkat ederim bari parasına değsin.bebeğe az kaldı bu arada düşündükçe iş zor ama güzel yine de şu mukaddes annelik.

Canmm marka olması yada olmaması cok onemlı degıl.. Evet iki bebişime de yetsin istiyorum.. Bide istegim sırt cantası aklında olsun elıne gecerse.. Buyuk cantalarının resmı varsa koy ıstersen sen yıne.. Zahmet olmassa tabı. Hem ben bı gorım hemde belkı baska ısteyen bırı olur.. Bu arada cook sagol canmm benm. Iyı dıleklerın ıcınn.. Sen nasıl oldun iyimisinn bu aralar..

sen de sağol ben iyiyim teşekkür ederim ,eklerim en kısa zamanda ama ordan buraya taşımaktan çocukla falan zor oluyor diye bugünlerde ekleyemiyorum ksura bakma ama kargoya gidiyorum eklerim birşeyler ,kızım iyi olsun da gerisi kolay iyi satışlar olsun hayırlı günler.

Canm cok sagol.. Resm varsa elınde ekle yoksa ugrasma bosver..

benim konuda pardesü türü vardı sana göre 46 beden beğenirsen o çantaları da eklersem iletrsin bana

Tm canm sagolasın..

Düz renk sırt cantası arıyorum kımsede yokmuu.cc

Kullanılmamıs yada az kullanılmıs lohusa malzemeleri arıyorum.. (Lohusa gecelıgı harıc..)

Büyük beden emzirme sütyeni, atleti.. Lohusa hasta bezi..emzirme minderi vb.. Uygun fiyatlı olsun lütfen...

Kullanılmamıs yada az kullanılmıs lohusa malzemeleri arıyorum.. (Lohusa gecelıgı harıc..)

Büyük beden emzirme sütyeni, atleti.. Lohusa hasta bezi..emzirme minderi vb.. Uygun fiyatlı olsun lütfen...

Emzirme sütyeni, atleti.. Lohusa hasta bezi,emzirme minderi gibi seyler arıyorum.. Gecelik hariç tüm lohusalık ürünleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…