Red yedim

Bi karar mı versen acaba? Adama açılmadan önce mi fake hesapla vs. öğrendin sevgilisi olmadığını açıldıktan ve reddedildikten sonra mı? Aynı mesajında ikisini birden yazmışsın çünkü. İkisini birden yaptıysan da oha diyorum, sağlamasını mı alıyorsun 😂
belki sevdiği, aklında olan biri vardır.
dürüst davransa diye takılacak bir şey yok. dışarıdan bakınca biri yok gibi gözükebilir ama gönül bağladığı biri olabilir.
beklediği biri olabilir.
ayrıldığı ama unutmadığı biri olabilir.
ona açılan bir kadına da tüm bu detayları vermek zorunda değil zaten.
sonuçta kibar davranmış ayrıca bu durumu kullanmaya kalkmamış.
takılacak bir şey yok adamla ilgili.
senin duyguların bitmemiş olabilir ama bu da sadece seni bağlar.
Hanımefendi saydığınız olasılıkların hiçbiri yok unutamamış vs vs.
Sadece bana karşı yok dedi ki ben “ nasıl beni reddeder” demiyorum neden böyle demişim gibi sadece seni bağlar vs diyorsunuz ki
Sadece yalan söylemesine tilt oldum ve doğal olarak red yediğime üzüldüm ve burda paylaştım
Mantık çerçevesinden geçiyorsa red yediğim için üzülmem anormal bir durum değildir umarım?

Sevdiği vardır illa sevgilisi olacak diye bir şey yok ki. Kalbini açıp bakmadınız ya sonuçta. Bir de reddedebilir sonuçta bekar olması sizin teklifinizi kabul edebileceği anlamına gelmez. İstediği şeyi de bahane tutabilir

Hanımefendi saydığınız olasılıkların hiçbiri yok unutamamış vs vs.
Sadece bana karşı yok dedi ki ben “ nasıl beni reddeder” demiyorum neden böyle demişim gibi sadece seni bağlar vs diyorsunuz ki
Sadece yalan söylemesine tilt oldum ve doğal olarak red yediğime üzüldüm ve burda paylaştım
Mantık çerçevesinden geçiyorsa red yediğim için üzülmem anormal bir durum değildir umarım?

reddedilmeye üzülmek tabi ki normal
ama o ihtimaller yok diye net konuşmak yanlış
herşeyi fake hesabına dosdoğru söylediğini nereden bilebilirsin
ben de karşıma çıkan herkese herşeyimi söylemem

yani üzüntüyü eleştiren yok
bu kadar emin olup yalan söyledi diyip takılmak doğru değil

Günaydın herkese . Sürekli iletişimde olamayacağım, Hoşlandığım bir çocuk vardı. Hatta bana buluşma teklif etmişti. Ama kendisinden ses Seda çıkmamıştı.önceki konumda yazmıştım zaten Ben de içimdeki hisler toksik olmaya başladı, söylersem ne kaybederim vs diyerek dürüst bir şekilde içimdekileri söyledim.Olursa olur olmazsa da yoluma bakarım diye.Onu daha yakından tanımak istediğimi, birlikte zaman geçirmek istediğimi vs. Söyledim.
inanılmaz kibar olgun karşıladı ama biraz da beklenen son red yedim.
Sevgilisi olmadığını adım gibi biliyorum ama bana yalan söyledi sevgilim var dedi.
Yani evet önüme bakmalıyım, beni istemeyeni ben hiç istememeliyim
Ama şu da canımı çok sıktı: Ben karşımdaki insana düpdürüst olarak duygularımı açıyorum karşındakinden dürüstlük beklerim. Yalana ne gerek var? İlişki düşünmüyorum deseydi gayet açıklayıcı ve tatmin edici bir cevap olurdu. Ve öyle deseydi de yapışan bir tip değilim ki sevgilim var diyerek uzaklaştırmaya çalışıyor?
Red yiyince bu kadar üzüleceğimi de tahmin edemezdim garip duygular yaşıyorum bu dönemde :KK43:
Öyle işte.İçimi döküp dertleşmek istedim.
Haticede değil neticede takılısıın aslında. Gerçekten dürüstçe söylese takılmayacak mıydın sonuca?

Herkes sevgilisi olunca paylaşmak herkese göstermek zorunda değil ki belki sergilemeyi göz önünde yaşamayı sevmiyordur sürekli aynı ortamda değilsiniz ki nasıl emin oluyorsunuz? Zaten istemedikten sonra yapışamazsınız niye yalan söylesin ki inanmak istemiyorsunuz sadece..açılırken de reddedilmeyi göz önüne almanız lazımdı..ister yalan ister gerçek ne farkeder hayatınızda yer almayacağına göre

Kendi ağzıyla söyledi çünkü olmadığını. O biraz uzun hikaye. Ama şöyle söyleyim sevgilisi olmadığını söylediğinde beni ben olarak yani red ettiği kız olarak bilmiyordu başka biri sanıyordu
Olmadığını kendi ağzıyla söylerken inanıyorsunuz, olduğunu kendi ağzıyla söylerken yalan diyorsunuz.
images (11).jpeg
images (10).jpeg

Ek not; herkes sevgilisini kollara takip meydanlarda gezdirmek zorunda değil ki. Mesela benim sevgilim var mı yok mu kimse bilmez. Neden? Çünkü ben de bilmiyorum :) bir şey var ama her zaman yok :p
Ne diyim yani insanlara?

Entrika değil
Sadece sevgilisi var mı yok mu öğrenmek adına yaptığım bir şeydi ve öğrenmek için başka bir yol da yoktu benim için
Sevgilim yok demesine güvenerek içimdekileri paylaştım zaten
İyi ki niye dediniz ki şimdi :KK43:
Sevgilisini aldatma potansiyeli var, büyük ihtimalle aldatıyor devamlı. Tek konuştuğu sen değilsin.

Sonuç: Sevgilisini seninle aldatmak istemiyor.

bu kadar net olamazsınız kimsenin hakkında.
bu düşüncelerle kafanızı meşgul etmeyin yani.
ona bakarsanız bana da uzaktan bakınca sevgilisi falan yok, genç ve bekar bir kadın, yalnız derler.
sonu neye gider bilmiyorum ama görüştüğüm, iletişim kurduğum, hislerini önemsediğim biri var aslında. ama şu an kesin bişeye başlamış değiliz. fakat ben başkalarıyla da konuşmuyorum aynı anda, diğer adaylara kapalıyım.
bugün hayatımdan çıksa yarın diğer adaylara açık olabilirim vs
gerçekten dert etmeyin. çok fazla alternatif var.
olmasın hayatınızda hiç kimse, bu bir eksiklik değil. ben uzun zamandır yalnızım mesela. hiiiç de bunun eksikliğini hissetmiyorken çıktı karşıma.
belki yalnız devam ederim yoluma, belki etmem bilmiyorum ama reddedilmiş olmak çok üstünde durulacak bir konu değil.

İyi de hanımefendi red yedikten sonra öğrendim ki sevgilisini yokmuş bu durumda sizin dediğin şey mantık olarak devre dışı kalıyor
Ayrıca sizin bakış açınıza göre oyun olabilir ama benim niyetim belli başka yoldan öğrenemeyeceğime göre amacım da allem kullem çevirmek olmadığına göre ben bunu çevrilen entrika oyun olarak görmüyorum
Sevgilisi olduğu halde söyleseydim daha mı iyiydi?
Her şeye de yüzde yüz mantıkla yaklaşmak zorunda değilsiniz ki
Olmayacak bir şeyi zorladığınız belli dediniz ama olmasını istemiştim sadece hepsi bu Yani

Adama sorabilirdin sevgilisi varmi yokmu? Fake hesap açmak ne zamandan beri dürüstlük oluyor? Adamin sevgilisi üzerine yalan/dogru konusmasi bomba oluyor da, senin fake hesap açman sorun olmuyormu?

Önce bir kendi davranislarini gözden geçir derim. Iletisime geçemedigin birinede duygularini açiklama gelecekte. Fake hesaplar gerçekten ergen isi bile degil artik. O kadar geride kalmis bisey.

Önceki konularından anlaşıldığı kadarıyla çocuğa çok atak davranmışsın, sana notunu, sınavını söylemesinden bile anlam çıkarmışsın, belki de farkında olmadan ısrarcı olmuşsun. Böyle olunca çocuk ürkmüş olabilir ve bir daha yazma diye sevgilim var yalanını söylemiş olabilir.

Ya da gerçekten sevgilisi var ve senin açtığın fake hesaba yalan söyledi bu da bir ihtimal. Sonuç olarak öyle ya da böyle red yemişsin. Ne şekilde olduğunu boşver. Önceki konulardan da sana ilgisi olmadığı belliymiş sen davranışlarından anlam çıkarmışsın.

Adama sorabilirdin sevgilisi varmi yokmu? Fake hesap açmak ne zamandan beri dürüstlük oluyor? Adamin sevgilisi üzerine yalan/dogru konusmasi bomba oluyor da, senin fake hesap açman sorun olmuyormu?

Önce bir kendi davranislarini gözden geçir derim. Iletisime geçemedigin birinede duygularini açiklama gelecekte. Fake hesaplar gerçekten ergen isi bile degil artik. O kadar geride kalmis bisey.
Sanırım siz her aklınızdan geçen şeyi belli bir samimiyete erişmeden karşıdaki kişiye sorabilme gücünü kendinizde buluyorsunuz
Ama ben yapamam ayrıca Fake hesap açtım gururluyum mutluyum mu dedim ne alaka? Sadece sevgilisi olmadığını nerden biliyorsun dediler ben de böyle öğrendiğimi dedim de konu benim red yememden Fake hesap açmama geldi lol

Sanırım siz her aklınızdan geçen şeyi belli bir samimiyete erişmeden karşıdaki kişiye sorabilme gücünü kendinizde buluyorsunuz
Ama ben yapamam ayrıca Fake hesap açtım gururluyum mutluyum mu dedim ne alaka? Sadece sevgilisi olmadığını nerden biliyorsun dediler ben de böyle öğrendiğimi dedim de konu benim red yememden Fake hesap açmama geldi lol

Belli bir samimiyete erismedigin kisiye nasil duygular besliyebiliyorsun o zaman? Ve o duygulari açiklayabiliyorsun? Yani sevgilisi varmi yokmu diye soramiyorsun, ama ona aski ilan edebiliyorsun öyle mi? Harbiden lol bu.

Belli bir samimiyete erismedigin kisiye nasil duygular besliyebiliyorsun o zaman? Ve o duygulari açiklayabiliyorsun? Yani sevgilisi varmi yokmu diye soramiyorsun, ama ona aski ilan edebiliyorsun öyle mi? Harbiden lol bu.
Bir insana duygu beslemek için belli bir samimiyete mi erişmek gerekiyor? O insanla aramda bir arkadaşlık vs yoktur ama dışardan görmüşümdür efendiliğini,duruşunu. Beğenmişimdir ama samimiyetim yoktur ayrıca Ben senin yoluna ölüp biterim gel evlenelim demedim ki
Sadece onu daha yakından tanımak istediğimi vs söyledim ki bir insanı daha yakından tanıma isteğini belirtmek için de belli bir samimiyete erişmek gerekmiyor
Yoldan geçen biri bile sizi beğendiğinde “bir kahve içelim, sizi daha yakından tanımak isterim” vs bile diyebiliyorken benim isteğim çokta anormal olmasa gerek
Burdan da şunu çıkarmayın: isteğim normal ama ben red yeme kısmında değilim Yani nasıl red yerim diye bir şey demiyorum ama sadece üzülüyorum hepsi bu aslında

Bulusmaya arkadasca mı cagırmıstı?
Ordan da cesaret almıs olabilrsiniz .
Ama önünüze bakmak en iyisi.
Yalan dogru sevgilim var demis,konuyu kapamıs.

Back
X