Red yedim

eski konuna da baktım. bence söylenen herşeyi çok aşırı ciddiye alan birisin.
mesela durup dururken "gelip alayım sınava götüreyim" demişsin. çocuk reddetmiş, ama kibarlık olsun diye sonra görüşürüz demiş.
sonra zaten adım atmamış görüşmemek için.
cidden görüşmek istese sınavından sonra yazardı, arardı vs.
yani bir nevi başından savmış kibarca.

bu durumda da fake bir hesaba sevgilim yok dedi diye sana da sevgilisi yokmuş gibi davranmasını beklemişsin.
belki fake hesap başkasının sandı ve o kendisini bekar bilsin istedi. belki fake bir hesaba özelini söylemek istemedi.

insanlar bu kadar düz değiller. birine birşey derken aklımıza bir konu gelir ve ona gerçek düşüncemizi söylemeyebiliriz mesela.

Nasıl enerjiniz var böyle işlere ya ben hiç uğraşamam💃🏻🙃

Fake hesapta nasıl bir ortam oluşturdun pardon? jajfjshshs.
Kızların-erkeklerin klasik sevgilisi olup olmadığını öğrenme yöntemi; "biz konuşuyoruz ama sevgilin kızmasın"
Ben hep öyle sordum birilerine, fake hesaptan sormak bence çok özgüvensiz bir hareket. Bunun ortam oluşmamasıyla alakası yok, yazılır, karşı taraf cevap verirse biraz konuşulur (benim söylediğim yöntemi uygulamana bile gerek yok) ister benim sorduğum gibi sorarsın istersen kahve içmeye davet edersin. Fake hesaptan "ayyyy sevgilin var mı" diye soranı ciddiye almam, özelimi de açmak istemem, eski mesajlarınıza baktım adam hiç ışık yakmamış size, siz ısrarla sevgilisi olup olmadığını öğrenmeye çalışmışsınız.
Adam istememiş hala irdeleyip duruyorsunuz. Siz ona dürüst olmamışsınız ki adam size dürüst olsun, iyi niyetle de olsa kötü niyetle de osla kandırma kandırmadır. Siz adamı oluşturduğunuz fake profille kandırmışsınız, adam size sevgilim var diyerek yalan söylemiş konu bundan ibaret. Israrla fake hesaba foğru söylediğini söylemeniz de enteresan, adam fake hesaba yalan söylemiş olamaz mı?
Hddjfjjdjdjd Fake hesap diyince siz kendi yaptıklarınızı yaptığımı zannettiniz. “ sevgilin varsa kızmasın” vs o tarz klasik şeylere girmedim emin olun
Ve evet garip ama Fake hesaptan pozisyon olabiliyor bu kadar keskin görüşlü olmasak mı?
Zaten sizce ben şu an reddedilme kısmında mıyım? Sizin Fake hesap açtığım İÇİN özgüvene bağlamanıza takıldım. ÖZgüvenle alakası yok pozisyon olmadı soramadım özgüvenle alakası olsaydı ben duygularımı açamazdım :)

Konu sahibinin üstüne fazla gidiliyor bence. zaten üzüntüsü var, içini dökmek ve biraz teselli duyabilmek için konuyu açmış ama konu "fake hesap" ekseninde döndü durdu.

ben sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi, reddedilmek gerçekten acı verici bir şey. Hatta neden adama kendi adınızla yazamayıp fake hesapla bilgi toplamaya çalıştığınızı da çok iyi anlıyorum. Ama daha önce bazı arkadaşların da yazdığı gibi seninle ilişki düşünmüyorum demek yerine yalan söylemeyi tercih etmiştir, nazik davranmak istemiştir, belki fake hesaba gerçeği söylemek istemediği için sevgilim yok demiştir vs vs. Sonuç olarak size karşı nazik davranmış ve bu saatten sonra siz de önünüze bakın, kendinizle daha çok ilgilenin, kendinize zaman ayırın. Hiç kimse sizden değerli değil unutmayın.

eminim sevilmeye değer birisiniz ve sizi gerçekten seven kişiler zamanla karşınıza çıkacaktır.

Hddjfjjdjdjd Fake hesap diyince siz kendi yaptıklarınızı yaptığımı zannettiniz. “ sevgilin varsa kızmasın” vs o tarz klasik şeylere girmedim emin olun
Ve evet garip ama Fake hesaptan pozisyon olabiliyor bu kadar keskin görüşlü olmasak mı?
Zaten sizce ben şu an reddedilme kısmında mıyım? Sizin Fake hesap açtığım İÇİN özgüvene bağlamanıza takıldım. ÖZgüvenle alakası yok pozisyon olmadı soramadım özgüvenle alakası olsaydı ben duygularımı açamazdım :)
Ahahhahaa beni tanımadan ne yaptığımı nrreden biliyorsunuz siz, öyle küçük oyunlara girmem merak etmeyin ajdjdjdj.
Biz aramızda geyik yaparız, e bizde muhabbet ileri olunca "sevgilin varsa kızmasın" diye dalga geçeriz, o da var ya da yok der. Gayette özgüvenle alakalı kusura bakmayın. Fake hesap kullanmakta birşey yok ama sorun hoşlandığınız çocuğa fakeden yazıp hakkında bilgi aldıktan sonra ona yazmanızda başlıyor. Keskin görüşlülük değil bu, insanları kandırmak doğru değil. Bu fake hesap muhabbeti kapansın artık.
Reddedilmeniz hakkında da sürekli yazdım ama ısrarla orayı görmezden geliyorsunuz yine yazayım.
Çocuk fake hesaba yalan söylemiş olabilri, aslında sevgilisi vardır ama sahte birine özelini açmak istememiş olabilir.
Size yalan söylemişte olabilir, zira sizden hoşlandığına dair bir ibare bir hareket yok.
Neden takıldınız bu kadar? Çocuğun size yalsn söylemesine mi? E sizde ona yalan söylediniz? Siz yapınca sorun yok, çocuk yapında "dürüst olmadııığ". Saçma gelen bu. Önünüze bakın, çocuğu saplantı haline getirmeyin.

Biz aramızda geyik yaparız, e bizde muhabbet ileri olunca "sevgilin varsa kızmasın" diye dalga geçeriz, o da var ya da yok der. Gayette özgüvenle alakalı kusura bakmayın. Fake hesap kullanmakta birşey yok ama sorun hoşlandığınız çocuğa fakeden yazıp hakkında bilgi aldıktan sonra ona yazmanızda başlıyor. Keskin görüşlülük değil bu, insanları kandırmak doğru değil.
Reddedilmeniz hakkında da sürekli yazdım ama ısrarla orayı görmezden geliyorsunuz yine yazayım.
Çocuk fake hesaba yalan söylemiş olabilri, aslında sevgilisi vardır ama sahte birine özelini açmak istememiş olabilir.
Size yalan söylemişte olabilir, zira sizden hoşlandığına dair bir ibare bir hareket yok.
Neden takıldınız bu kadar? Çocuğun size yalsn söylemesine mi? E sizde ona yalan söylediniz? Siz yapınca sorun yok, çocuk yapında "dürüst olmadııığ". Saçma gelen bu.
İyi de siz keskin görüşlüsüNüz ben sizin dediğin gibi klasik yöntemle o şekilde sevgilisini öğrenmedim öyle yapmadım diyorum siz hala diyorsunuz yok bu işler böyle.
Ben de 50 keredir yazıyorum özgüvenle ilgili bir şey olsaydı ben duygularımı açamazdım demek ki yeterince özgüvenim var ki gidip söyleyebiliyorum sadece gerçek kimliğimle sevgisinin varlığını öğrenmek için öyle bir ortam oluşmadı ve ben de böyle bir yöntemle öğrenmeye çalıştım ama siz yine keskin görüşlü olduğunuz İÇİN nasıl oluşmadı vs diyorsunuz ama insan ilişkileri burda yazılanlardan ibaret değil ki çok çeşitli,farklılıklar var.olmayabiliyor Yani.
Siz kandırma kandırmadır diyorsunuz ama o da bakış açısı ben kötü niyetle yapmadığım İÇİN kandırma olarak algılamıyorum. Bilgileri naptın dağıttım mı?
Benim o konuda dürüst olmamamla onun dürüst olmamasının aynı kefede olduğunu düşünmüyorum HEPSİ BU
Velev ki ben haksızım siz haklısnız red yiyen birinin üstüne yüzde yüz mantıkla gitmeniz doğru mu onu da sormak lazım
Şu an pek mantıklı düşünemiyor da olabilirim çünkü üzgünüm doğal olarak
Üzüntümü atmaya biraz teselli bulmaya gelmiştim ama konu tamamen Fake hesap oldu

Kendi ağzıyla söyledi çünkü olmadığını. O biraz uzun hikaye. Ama şöyle söyleyim sevgilisi olmadığını söylediğinde beni ben olarak yani red ettiği kız olarak bilmiyordu başka biri sanıyordu
Fake bir hesap oluşturup bilgi mi aldınız?
Bu da pek dürüst bir davranış değil ama konu o değil.
Uzamadan bitmesi iyi olmuş.
Okul bitince adını bile hatırlamazsınız, çok üzerinde durmayın.

İyi de siz keskin görüşlüsüNüz ben sizin dediğin gibi klasik yöntemle o şekilde sevgilisini öğrenmedim öyle yapmadım diyorum siz hala diyorsunuz yok bu işler böyle.
Ben de 50 keredir yazıyorum özgüvenle ilgili bir şey olsaydı ben duygularımı açamazdım demek ki yeterince özgüvenim var ki gidip söyleyebiliyorum sadece gerçek kimliğimle sevgisinin varlığını öğrenmek için öyle bir ortam oluşmadı ve ben de böyle bir yöntemle öğrenmeye çalıştım ama siz yine keskin görüşlü olduğunuz İÇİN nasıl oluşmadı vs diyorsunuz ama insan ilişkileri burda yazılanlardan ibaret değil ki çok çeşitli,farklılıklar var.olmayabiliyor Yani.
Siz kandırma kandırmadır diyorsunuz ama o da bakış açısı ben kötü niyetle yapmadığım İÇİN kandırma olarak algılamıyorum. Bilgileri naptın dağıttım mı?
Benim o konuda dürüst olmamamla onun dürüst olmamasının aynı kefede olduğunu düşünmüyorum HEPSİ BU
Velev ki ben haksızım siz haklısnız red yiyen birinin üstüne yüzde yüz mantıkla gitmeniz doğru mu onu da sormak lazım
Şu an pek mantıklı düşünemiyor da olabilirim çünkü üzgünüm doğal olarak
Üzüntümü atmaya biraz teselli bulmaya gelmiştim ama konu tamamen Fake hesap oldu
Ay tamam gerçekten.
Tamam haklısınız, biz haksızız. Tama kandırmak olmuyor bu. Tamam özgüvensiz değilsiniz. Tamam tamam tamam. Ben keskin görüşlüyüm. Size burada özgüven ya da kandırmanın açıklamasını yapamayacağım kusura bakmayın.
Adam yalan söylemiş veya söylememiş, buna takılmanıza gerek yok aynı hatayı sizde yapmışsınız adama fake hesaptan soru sormuşsunuz. O yüzden ben dürüst oldum karşımdakininde dürüst olmasını isterim diyemezsiniz. Çünkü sizde adama %100 dürüst olmamışsınız. Sonuca bakalım, adam sizinle sevgili olmamak için bahane bulmuş, demek ki hoşlanmıyor. Zaten sürekli adım atanda sizmişsiniz, cüzdanımı unuttum geçerken seni de okuls bırakayım falan diyerek buluşmayı da siz ima etmişsiniz, o da nazikçe reddedip "sınavdan sonra" gibi bir cümle kurmuş, yani oyalamış sizi. Sallayın gitsin adam sanki Brad Pitt.
Bir insanı bu kadar takmanın anlamı yok bu sağlıklı birşey değil.

Günaydın herkese . Sürekli iletişimde olamayacağım, Hoşlandığım bir çocuk vardı. Hatta bana buluşma teklif etmişti. Ama kendisinden ses Seda çıkmamıştı.önceki konumda yazmıştım zaten Ben de içimdeki hisler toksik olmaya başladı, söylersem ne kaybederim vs diyerek dürüst bir şekilde içimdekileri söyledim.Olursa olur olmazsa da yoluma bakarım diye.Onu daha yakından tanımak istediğimi, birlikte zaman geçirmek istediğimi vs. Söyledim.
inanılmaz kibar olgun karşıladı ama biraz da beklenen son red yedim.
Sevgilisi olmadığını adım gibi biliyorum ama bana yalan söyledi sevgilim var dedi.
Yani evet önüme bakmalıyım, beni istemeyeni ben hiç istememeliyim
Ama şu da canımı çok sıktı: Ben karşımdaki insana düpdürüst olarak duygularımı açıyorum karşındakinden dürüstlük beklerim. Yalana ne gerek var? İlişki düşünmüyorum deseydi gayet açıklayıcı ve tatmin edici bir cevap olurdu. Ve öyle deseydi de yapışan bir tip değilim ki sevgilim var diyerek uzaklaştırmaya çalışıyor?
Red yiyince bu kadar üzüleceğimi de tahmin edemezdim garip duygular yaşıyorum bu dönemde :KK43:
Öyle işte.İçimi döküp dertleşmek istedim.

Günaydın herkese . Sürekli iletişimde olamayacağım, Hoşlandığım bir çocuk vardı. Hatta bana buluşma teklif etmişti. Ama kendisinden ses Seda çıkmamıştı.önceki konumda yazmıştım zaten Ben de içimdeki hisler toksik olmaya başladı, söylersem ne kaybederim vs diyerek dürüst bir şekilde içimdekileri söyledim.Olursa olur olmazsa da yoluma bakarım diye.Onu daha yakından tanımak istediğimi, birlikte zaman geçirmek istediğimi vs. Söyledim.
inanılmaz kibar olgun karşıladı ama biraz da beklenen son red yedim.
Sevgilisi olmadığını adım gibi biliyorum ama bana yalan söyledi sevgilim var dedi.
Yani evet önüme bakmalıyım, beni istemeyeni ben hiç istememeliyim
Ama şu da canımı çok sıktı: Ben karşımdaki insana düpdürüst olarak duygularımı açıyorum karşındakinden dürüstlük beklerim. Yalana ne gerek var? İlişki düşünmüyorum deseydi gayet açıklayıcı ve tatmin edici bir cevap olurdu. Ve öyle deseydi de yapışan bir tip değilim ki sevgilim var diyerek uzaklaştırmaya çalışıyor?
Red yiyince bu kadar üzüleceğimi de tahmin edemezdim garip duygular yaşıyorum bu dönemde :KK43:
Öyle işte.İçimi döküp dertleşmek istedim.
Sevgilisi olmadığına yüzde yüz nasıl eminsiniz?

Fake hesaba cogu insan bir sevgilim var der gecer. Kim olduğu belli degil tanimiyor sonucta ozelimden kime ne der gecer.

eski konuna da baktım. bence söylenen herşeyi çok aşırı ciddiye alan birisin.
mesela durup dururken "gelip alayım sınava götüreyim" demişsin. çocuk reddetmiş, ama kibarlık olsun diye sonra görüşürüz demiş.
sonra zaten adım atmamış görüşmemek için.
cidden görüşmek istese sınavından sonra yazardı, arardı vs.
yani bir nevi başından savmış kibarca.

bu durumda da fake bir hesaba sevgilim yok dedi diye sana da sevgilisi yokmuş gibi davranmasını beklemişsin.
belki fake hesap başkasının sandı ve o kendisini bekar bilsin istedi. belki fake bir hesaba özelini söylemek istemedi.

insanlar bu kadar düz değiller. birine birşey derken aklımıza bir konu gelir ve ona gerçek düşüncemizi söylemeyebiliriz mesela.
+1
Mesela bende çocuğum yerinde olsam flörtüm olsa bile yok diyebilirim.
Belki abna takıntılı olan biri, belki yapışkan eski sevgilim, flörtüm olduğunu duysa bizi rahatsız edecek falan.
Hiçbirşey olmasa bile bir insan fake hesaba özelini açmaya çekinir, yani niyeti olan gerçek hesabından yazardı diye düşünür.
Konu sahibi çok emin herşeyden. Fake hesaba yalan söylemesi ihtimalini hiç düşünmüyor.

Tüm mesajları okudum aklımda tek soru. Siz bi erkeğe size karşı herhangi bir ışığı olmamasına rağmen duygularınızı açıp yakından tanımak isterim diyecek kadar özgüvenli iseniz , neden daha basit bi soru olan sevgilin var mı sorusunu fake hesaptan sordunuz ? Pozisyon pozisyon diyorsunuz da , açılmaya pozisyon var sevgilin var mı diye sormaya mı yok

Hanımefendi ben buraya red yediğim için üzüntümü paylaşmaya gelmiştim sayenizde üzüntümü unuttum çok teşekkür ederim:)
Benle çocuk pışpışlar gibi tamam sen haklısın tamam tamam tarzında konuşamazsınız
Bir şey söylüyorsunuz ben de cevabını veriyorum sonra “tamam sen haklısın xd” tarzında konuşuyorsunuz
Ben zaten buraya önüme bakmak üzüntümü paylaşmayak İÇİN geldim ama dikkat ederseniz konuyu red yedikten sonra önüme bakmalıyım tarzdından tuttunuz Fake hesaba getirdiniz
Sadece benim dürüst olmamamla onun dürüst olmamasının aynı şey olmadığını düşünerek üzülmüştüm ama gerçekten öyle bir pişman ettiniz ki diyip diyeceğime
Ben zaten önüme bakmayı düşünüyorum bu aşamada zaten yalan söyleyip söylememesinin bir önemi yok sonuç değişmiyor teşekkürler tavsiyeniz için :)

Ay tamam gerçekten.
Tamam haklısınız, biz haksızız. Tama kandırmak olmuyor bu. Tamam özgüvensiz değilsiniz. Tamam tamam tamam. Ben keskin görüşlüyüm. Size burada özgüven ya da kandırmanın açıklamasını yapamayacağım kusura bakmayın.
Adam yalan söylemiş veya söylememiş, buna takılmanıza gerek yok aynı hatayı sizde yapmışsınız adama fake hesaptan soru sormuşsunuz. O yüzden ben dürüst oldum karşımdakininde dürüst olmasını isterim diyemezsiniz. Çünkü sizde adama %100 dürüst olmamışsınız. Sonuca bakalım, adam sizinle sevgili olmamak için bahane bulmuş, demek ki hoşlanmıyor. Zaten sürekli adım atanda sizmişsiniz, cüzdanımı unuttum geçerken seni de okuls bırakayım falan diyerek buluşmayı da siz ima etmişsiniz, o da nazikçe reddedip "sınavdan sonra" gibi bir cümle kurmuş, yani oyalamış sizi. Sallayın gitsin adam sanki Brad Pitt.
Bir insanı bu kadar takmanın anlamı yok bu sağlıklı birşey değil.

Hanımefendi ben buraya red yediğim için üzüntümü paylaşmaya gelmiştim sayenizde üzüntümü unuttum çok teşekkür ederim:)
Benle çocuk pışpışlar gibi tamam sen haklısın tamam tamam tarzında konuşamazsınız
Bir şey söylüyorsunuz ben de cevabını veriyorum sonra “tamam sen haklısın xd” tarzında konuşuyorsunuz
Ben zaten buraya önüme bakmak üzüntümü paylaşmayak İÇİN geldim ama dikkat ederseniz konuyu red yedikten sonra önüme bakmalıyım tarzdından tuttunuz Fake hesaba getirdiniz
Sadece benim dürüst olmamamla onun dürüst olmamasının aynı şey olmadığını düşünerek üzülmüştüm ama gerçekten öyle bir pişman ettiniz ki diyip diyeceğime
Ben zaten önüme bakmayı düşünüyorum bu aşamada zaten yalan söyleyip söylememesinin bir önemi yok sonuç değişmiyor teşekkürler tavsiyeniz için :)
Malesef ne olursa olsun anlamayan, üste çıkmaya çalışan insanlara karşı tavrım bu. Saygısızlık yapmadığım sürece istediğim şekilde konuşurum, üzgünüm benim nasıl konuşacağıma siz karar veremezsiniz.
Ve evet onun dürüst olmamasıyla sizin dürüst olmamanız tamamen aynı şeyler.
İkinizinde dürüst olmadığı şeyler var, bu konuda eşitsiniz. Dürüst olmadığınız birinden dürüstlük beklememelisiniz. Ne diyeyim, hakkınızda hayırlısı olsun.

+1
Mesela bende çocuğum yerinde olsam flörtüm olsa bile yok diyebilirim.
Belki abna takıntılı olan biri, belki yapışkan eski sevgilim, flörtüm olduğunu duysa bizi rahatsız edecek falan.
Hiçbirşey olmasa bile bir insan fake hesaba özelini açmaya çekinir, yani niyeti olan gerçek hesabından yazardı diye düşünür.
Konu sahibi çok emin herşeyden. Fake hesaba yalan söylemesi ihtimalini hiç düşünmüyor.

ben de onu diyorum. yani çocuğun her dediğini çok aşırı ciddiye almış.
sonra görüşürüz konusunda da söz verdi aramadı noktasına getirmiş olayı. aslında okuyunca çocuk sadece kibarca başından savmış.
gibi gibi..
reddedilmeye üzülmesi normal çok. ama dürüst değil diyip yermek bence de fazla. insan herşeyini herkese olduğu gibi anlatan düz bir mekanizma değil çünkü.

Tüm mesajları okudum aklımda tek soru. Siz bi erkeğe size karşı herhangi bir ışığı olmamasına rağmen duygularınızı açıp yakından tanımak isterim diyecek kadar özgüvenli iseniz , neden daha basit bi soru olan sevgilin var mı sorusunu fake hesaptan sordunuz ? Pozisyon pozisyon diyorsunuz da , açılmaya pozisyon var sevgilin var mı diye sormaya mı yok
Alnından öpeyiiim mesajının. 😍

Malesef ne olursa olsun anlamayan, üste çıkmaya çalışan insanlara karşı tavrım bu. Saygısızlık yapmadığım sürece istediğim şekilde konuşurum, üzgünüm benim nasıl konuşacağıma siz karar veremezsiniz.
Ve evet onun dürüst olmamasıyla sizin dürüst olmamanız tamamen aynı şeyler.
İkinizinde dürüst olmadığı şeyler var, bu konuda eşitsiniz. Dürüst olmadığınız birinden dürüstlük beklememelisiniz. Ne diyeyim, hakkınızda hayırlısı olsun.
Lol evet ben hep üste çıkmaya çalıştım sizin asla öyle bir tavrınız yoktu
Üzgünüm ama tamam sen haklısın tamam yeter ki sus tarzında açıklamalarınız saygısızca ve benimle bu şekilde konuşamazsınız diğer insanlarla nasıl konuşuyorsunuz bilmiyorum ama en azından ben benimle olan konuşmalarınıza karışabilirim çünkü saygısızlığa tahammülüm yok
Saygıdan kasıt ne anlıyorsunuz bilmiyorum bana bir şey söyliyorsunuz ben de cevaplıyorum siz tam ortasında tamam haklısın fjjkfkffk diyorsunuz bu bariz saygısızca bir şey
Siz ikimizin de dürüst olup olmamasını aynı kefeye koyuyor olabilirsiniz elli keredir dedim birinin keyfi birinin keyfi olmadığını düşündüğüm İÇİN ben aynı kefeye koymuyorum
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Ben ışığı yok olarak algılamadım buluşmak istediği için yeşil ışık yaktı olarak algıladım:)

Lol evet ben hep üste çıkmaya çalıştım sizin asla öyle bir tavrınız yoktu
Üzgünüm ama tamam sen haklısın tamam yeter ki sus tarzında açıklamalarınız saygısızca ve benimle bu şekilde konuşamazsınız diğer insanlarla nasıl konuşuyorsunuz bilmiyorum ama en azından ben benimle olan konuşmalarınıza karışabilirim çünkü saygısızlığa tahammülüm yok
Saygıdan kasıt ne anlıyorsunuz bilmiyorum bana bir şey söyliyorsunuz ben de cevaplıyorum siz tam ortasında tamam haklısın fjjkfkffk diyorsunuz bu bariz saygısızca bir şey
Siz ikimizin de dürüst olup olmamasını aynı kefeye koyuyor olabilirsiniz elli keredir dedim birinin keyfi birinin keyfi olmadığını düşündüğüm İÇİN ben aynı kefeye koymuyorum
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Öyle bir yazıyorsunuz ki sadece ben saygısızım, sadece ben üste çıkmaya çalışıyorum
Bir sürü insan benimle aynı fikirde, farkında mısınız? Size zerre saygısızlık yapmadım, benimde ne yazık ki bencillere ve kendi yaptıkları hatayı görmeyip başkasına laf söyleyenlere asla tahammülüm yok. 1 yıldır buradayım kimseye karşı çizgimden çıkmadım, böyle basit bir konu için asla çıkmam merak etmeyin. Saygısız olanı da uzakta aramayın.
Ayrıca;
Saygısızlık
Özgüven
Kandırmak

23 yaşındasınız ama bu kavramların ne olduğunu hala öğrenememişsiniz, bir zahmet öğrenin. Gerçekten 23 yaşında olduğunuzu yazmasanız şu düşünce ve yazım tarzına bakarak 17 yaşında herhalde diye düşünürdüm. Büyüyüp olgunlaşmanız sizin yararınıza olacaktır. En azından insanlarla dalga geçer gibi konuşmamayı, özgüvenin ne olduğunu öğrenmiş olursunuz, son mesajım olsun. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X