Red yedim

Adam sizi kırmadan böyle söyleyebileceğini düşünmüş bence; sevgilim yok ama seninle de sevgili olmak istemiyorum derse kırılacağını düşünmüştür belki? Bence ince davranmış, kırmamaya çalışmış, kötü niyet göremiyorum.

Sizin kimliğinizi gizleyip sevgilisi var mı yokmu öğrenmeye çalışmanız hoş değil ama. Size var dediyse inanacaksınız, yoksa bile bunu öğrenmek bir fayda sağlamaz ki.

Entrika değil
Sadece sevgilisi var mı yok mu öğrenmek adına yaptığım bir şeydi ve öğrenmek için başka bir yol da yoktu benim için
Sevgilim yok demesine güvenerek içimdekileri paylaştım zaten
İyi ki niye dediniz ki şimdi :KK43:
Ee tamam işte iyi ki reddetmiş.
Daha dürüst olamayıp sevgilisi olup olmadığını bile soramıyorsunuz adama gizli saklı işler falan.
Ayrıca belki ilk yazarken yalan söylüyordu, nefeden bileceksiniz?
Reddetmiş sevgilisi var ya da yok, şuan sizinle bir ilişki yaşamak istemiyor, kurcalamayın artık.

Reddetmiş sevgilisi var ya da yok, şuan sizinle bir ilişki yaşamak istemiyor, kurcalamayın artık.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum zaten de konu benim red yemem
Fake hesap açmam değil
Fake hesap açmam doğrudur yanlıştır tartışılır ama konu bu değil ki
İyiki reddetmiş dediğinizde elinize ne geçiyor?

Sanırım siz her aklınızdan geçen şeyi belli bir samimiyete erişmeden karşıdaki kişiye sorabilme gücünü kendinizde buluyorsunuz
Ama ben yapamam ayrıca Fake hesap açtım gururluyum mutluyum mu dedim ne alaka? Sadece sevgilisi olmadığını nerden biliyorsun dediler ben de böyle öğrendiğimi dedim de konu benim red yememden Fake hesap açmama geldi lol
Peki fake hesap o samimiyete nasıl ulaşıyor?

Peki fake hesap o samimiyete nasıl ulaşıyor?
Bu Fake hesapla ilgili cevaplayacağım son şey
Dediğim gibi doğrudur yanlıştır tartışılır ama konuyu siz tamamen saptırdınız konu benim red yemem bilmem farkında mısınız
Fake hesapla sevgilisi var mı yok mu öğrenecek kadar ARKADAŞÇA konuştum ve öğrendikten sonra benim için o hesabın bir anlamı kalmadı zaten

Bu Fake hesapla ilgili cevaplayacağım son şey
Dediğim gibi doğrudur yanlıştır tartışılır ama konuyu siz tamamen saptırdınız konu benim red yemem bilmem farkında mısınız
Fake hesapla sevgilisi var mı yok mu öğrenecek kadar ARKADAŞÇA konuştum ve öğrendikten sonra benim için o hesabın bir anlamı kalmadı zaten
Kaç kişi uyarmış niye hala red yazıyorsun? Ret olacak. Ret yenen bir şey de değil, reddedilir.

Konu senin fake hesapla kandırdığın adamdan dürüstüm ben diye dürüstlük beklemen cici kız.

Kaç kişi uyarmış niye hala red yazıyorsun? Ret olacak. Ret yenen bir şey de değil, reddedilir.
Gerçekten konumuz şu an bu. Çok sağolun bundan sonra sizden yazım kuralları dersi alırım.
Ayrıca ben adamı kandırmadım
Sadece sevgilisi olduğunu kendi kimliğimle değil başka bir kimlikten öğrendim öyle bir anlatıyorsunuz ki ne katakulliler ne olaylar yapmışım zannediyorum.
Olay bu kadar basitken konuyu saptırmak pes doğrusu

Gerçekten konumuz şu an bu. Çok sağolun bundan sonra sizden yazım kuralları dersi alırım.
Ayrıca ben adamı kandırmadım
Sadece sevgilisi olduğunu kendi kimliğimle değil başka bir kimlikten öğrendim öyle bir anlatıyorsunuz ki ne katakulliler ne olaylar yapmışım zannediyorum.
Olay bu kadar basitken konuyu saptırmak pes doğrusu
Peki bu kandırmak değilse ne? Başka bir kimlikle adamı kandırarak hakkında bilgi toplamak kandırmaktır.

Peki bu kandırmak değilse ne? Başka bir kimlikle adamı kandırarak hakkında bilgi toplamak kandırmaktır.
Kandırmak diyince ben kötü niyet olarak algılarım ve benim kötü bir niyetim yoktu Yani kandırma olarak algılamıyorum
Evet hakkında sevgilisi var mı yok mu bilgi aldım ama ben bu bilgileri dağıttım mı ne yaptım kötü niyetle mi kullandım
Ben bu adama gerçek hesabımdan sevgilin var mı. Yok mu diye öğrenecek bir pozisyonum olmadı.Olmadığı için ben de bu yolu tercih ettim. Fake hesap işlerine meraklı değilim Yani

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum zaten de konu benim red yemem
Fake hesap açmam değil
Fake hesap açmam doğrudur yanlıştır tartışılır ama konu bu değil ki
İyiki reddetmiş dediğinizde elinize ne geçiyor?
Ee tamam da özelden yazmanızın amacı nedir? Daha gerçek kimliğinizle sevgilisi var mı yok mu diye soramıyorsunuz, sizce saçma değil mi?
Tamam o konuda yorum yapayım, açık konuşayım adam sizinle sevgili olmak istememiş, sizi sevmiyor hoşlanmıyor.
Direkt olarak böyle diyemeyeceği için sevgilim var diyerek reddetmiş.
Belki de gerçekten flörtü vardı ama fake hesaptan soran birine söylemek istemedi. Olamaz mı? Milletten sanki anne babanızmışsınız gibi emin oluyorsunuz, ben babamın sözüne bu kadar güvenmem.
Ve evet hala sözümün arkasındayım, iyiki reddetmiş. Fake hesaptan iş çevirip ağzımdan laf aldıktan sonra bana gerçek hesabıyla yazan birine güvenmem. Özgüvensiz bulurum. Aynı yaştayız, aşın bunları.

Ee tamam da özelden yazmanızın amacı nedir? Daha gerçek kimliğinizle sevgilisi var mı yok mu diye soramıyorsunuz, sizce saçma değil mi?
Tamam o konuda yorum yapayım, açık konuşayım adam sizinle sevgili olmak istememiş, sizi sevmiyor hoşlanmıyor.
Direkt olarak böyle diyemeyeceği için sevgilim var diyerek reddetmiş.
Belki de gerçekten flörtü vardı ama fake hesaptan soran birine söylemek istemedi. Olamaz mı? Milletten sanki anne babanızmışsınız gibi emin oluyorsunuz, ben babamın sözüne bu kadar güvenmem.
Ve evet hala sözümün arkasındayım, iyiki reddetmiş. Fake hesaptan iş çevirip ağzımdan laf aldıktan sonra bana gerçek hesabıyla yazan birine güvenmem. Özgüvensiz bulurum. Aynı yaştayız, aşın bunları.
Abi özgüvenle ne alakası var
Bir ortam oluşur pozisyon oluşur belli şeylerin sorulması İÇİN değil mi?

Günaydın herkese . Sürekli iletişimde olamayacağım, Hoşlandığım bir çocuk vardı. Hatta bana buluşma teklif etmişti. Ama kendisinden ses Seda çıkmamıştı.önceki konumda yazmıştım zaten Ben de içimdeki hisler toksik olmaya başladı, söylersem ne kaybederim vs diyerek dürüst bir şekilde içimdekileri söyledim.Olursa olur olmazsa da yoluma bakarım diye.Onu daha yakından tanımak istediğimi, birlikte zaman geçirmek istediğimi vs. Söyledim.
inanılmaz kibar olgun karşıladı ama biraz da beklenen son red yedim.
Sevgilisi olmadığını adım gibi biliyorum ama bana yalan söyledi sevgilim var dedi.
Yani evet önüme bakmalıyım, beni istemeyeni ben hiç istememeliyim
Ama şu da canımı çok sıktı: Ben karşımdaki insana düpdürüst olarak duygularımı açıyorum karşındakinden dürüstlük beklerim. Yalana ne gerek var? İlişki düşünmüyorum deseydi gayet açıklayıcı ve tatmin edici bir cevap olurdu. Ve öyle deseydi de yapışan bir tip değilim ki sevgilim var diyerek uzaklaştırmaya çalışıyor?
Red yiyince bu kadar üzüleceğimi de tahmin edemezdim garip duygular yaşıyorum bu dönemde :KK43:
Öyle işte.İçimi döküp dertleşmek istedim.
Belki gerçekten sevgilisi vardır. Neden böyle dusunuyorsunuz ki

Siz dürüst oldunuz diye karşınızdaki de dürüst olacak diye bir şart yok. İnsanların davranışları hakkında beklentiye gürmezseniz daha mutlu olursunuz.

Kandırmak diyince ben kötü niyet olarak algılarım ve benim kötü bir niyetim yoktu Yani kandırma olarak algılamıyorum
Evet hakkında sevgilisi var mı yok mu bilgi aldım ama ben bu bilgileri dağıttım mı ne yaptım kötü niyetle mi kullandım
Ben bu adama gerçek hesabımdan sevgilin var mı. Yok mu diye öğrenecek bir pozisyonum olmadı.Olmadığı için ben de bu yolu tercih ettim. Fake hesap işlerine meraklı değilim Yani
Yani sonuçta dürüst olmadın. Adamın sana sevgilim var diye dürüst olmaması da sorun olmamalı bu durumda

İşte o pozisyonu kendin olarak oluşturamayıp başka kimlikle nasıl oluşturuyorsun o kısmı anlamıyoruz biz. Demek ki pozisyon oluşturma yeteneğin var o zaman neden fake hesap?

Fake hesapta nasıl bir ortam oluşturdun pardon? jajfjshshs.
Kızların-erkeklerin klasik sevgilisi olup olmadığını öğrenme yöntemi; "biz konuşuyoruz ama sevgilin kızmasın"
Ben hep öyle sordum birilerine, fake hesaptan sormak bence çok özgüvensiz bir hareket. Bunun ortam oluşmamasıyla alakası yok, yazılır, karşı taraf cevap verirse biraz konuşulur (benim söylediğim yöntemi uygulamana bile gerek yok) ister benim sorduğum gibi sorarsın istersen kahve içmeye davet edersin. Fake hesaptan "ayyyy sevgilin var mı" diye soranı ciddiye almam, özelimi de açmak istemem, eski mesajlarınıza baktım adam hiç ışık yakmamış size, siz ısrarla sevgilisi olup olmadığını öğrenmeye çalışmışsınız.
Adam istememiş hala irdeleyip duruyorsunuz. Siz ona dürüst olmamışsınız ki adam size dürüst olsun, iyi niyetle de olsa kötü niyetle de osla kandırma kandırmadır. Siz adamı oluşturduğunuz fake profille kandırmışsınız, adam size sevgilim var diyerek yalan söylemiş konu bundan ibaret. Israrla fake hesaba foğru söylediğini söylemeniz de enteresan, adam fake hesaba yalan söylemiş olamaz mı?

Yani sonuçta dürüst olmadın. Adamın sana sevgilim var diye dürüst olmaması da sorun olmamalı bu durumda
Benim o konuda dürüst olmamam keyfi değildi ben de kendi kimliğimle sormak isterdim
ama dediğim gibi ortam olmadı soramadım yani Fake hesap işlerine meraklı değilim :) ama onun dürüst olmaması İÇİN bir sebep yoktu aynı şeyler olduğunu düşünmüyorum

Back
X