- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Selam kızlar.
Ikinci doğumumu yaptıktan sonra ben de aşırı bir isteksizlik oldu. Eşimin de aman aman bir şikâyeti yoktu. Sonra bunu dile getirmeye başladı. Beni istemiyorsun, arzulamıyorsun diye.
İki gündür bende istek var. Bastan çok hoşuna gitti beyefendinin ama az önce yanına gidip yanaşmaya çalıştım.
Offf!!!Hadi, hadi diye beni odadan çıkardı
İstemiyorsan istemiyorum de kibarca. Ne kadar kabasın dedim. Hiç üstüne bile alınmadı. ;(
Kendimi çok kötü hissettim.
Karsilik veriyor belli kiSelam kızlar.
Ikinci doğumumu yaptıktan sonra ben de aşırı bir isteksizlik oldu. Eşimin de aman aman bir şikâyeti yoktu. Sonra bunu dile getirmeye başladı. Beni istemiyorsun, arzulamıyorsun diye.
İki gündür bende istek var. Bastan çok hoşuna gitti beyefendinin ama az önce yanına gidip yanaşmaya çalıştım.
İstemiyorsan istemiyorum de kibarca. Ne kadar kabasın dedim. Hiç üstüne bile alınmadı. ;(
Esinin tavri cok kotu olmus, boyle durumda ben olsam napardim bilemem. Sen insan gibi soylemissin pek takmamisSelam kızlar.
İsteksiz olduğumu kabul ediyorum ama benim onu reddedmişliğim pek yoktur. İstemesem bile yaparım. Doğruluğu tartışılır gerçi.Karsilik veriyor belli ki
Sap gibi kaldım. Zaten o istek çok olmuyor. Eşim böyle yapınca tüm hevesim kırıldı.Esinin tavri cok kotu olmus, boyle durumda ben olsam napardim bilemem. Sen insan gibi soylemissin pek takmamis
Cok iyi anliyorum seni, evin icinde tahrik edici seyler giyin, adamin seni arzulamasini saglicak sekilde. Esinin neyden hoslanip hoslanmadigi cok iyi bilen sensin. Kisasa kisas yapmayin ama bu konuda. Hassas bi konu cunku. Esinizin pesine dusmeden sizi arzulamasini saglayin isteyincede geri cevirmeyin bence. Hem pesinden gitmemis olursun hemde istedigini elde edersin.Sap gibi kaldım. Zaten o istek çok olmuyor. Eşim böyle yapınca tüm hevesim kırıldı.
Aslında bu ilk değil coooooook kez yaptı bu okuzlugu ve ben her seferinde içime kapandım. Bu sefer de niye böylesin diye şikayet ediyor
Benim eşim sarılmak isterken bile böyle yapıyorduSelam kızlar.
Sabah uyanınca çok bozulduğumu ve böyle yaptığı için kendimi kapattığımı söyledim.Cok iyi anliyorum seni, evin icinde tahrik edici seyler giyin, adamin seni arzulamasini saglicak sekilde. Esinin neyden hoslanip hoslanmadigi cok iyi bilen sensin. Kisasa kisas yapmayin ama bu konuda. Hassas bi konu cunku. Esinizin pesine dusmeden sizi arzulamasini saglayin isteyincede geri cevirmeyin bence. Hem pesinden gitmemis olursun hemde istedigini elde edersin.
Bir ara benimki de öyleydi sarılmak isterdim rahatımı bozuyorsun derdi. Sonra ben kendimi geri çektim. Hiç ilgilenmedim. Bu sefer de sen eskisi gibi sıcak değilsin bana karşı dedi.Benim eşim sarılmak isterken bile böyle yapıyordu
Sen ne yaptin en son durum ne?Benim eşim sarılmak isterken bile böyle yapıyordu
dava açtım canım. Arada pişmanlık duyuyorum 8 ay çok erken belki düzelirdi diyorum ama ailesi duyunca illa boşanmayı isteyen kendisi.Sen ne yaptin en son durum ne?
Bence en doğrusunu yapmissin bastan oyle olan adam zaten duzelmez.ayri misiniz suandava açtım canım. Arada pişmanlık duyuyorum 8 ay çok erken belki düzelirdi diyorum ama ailesi duyunca illa boşanmayı isteyen kendisi.
Hahaha hahahahagbir dahaki sefere ona hoşt diyin, o da size kışt derse tamamdır. bu iş olmuş demektir.
evet canım maddi manevi tazminat davası açtım. Ben çok ağladım. Yanındaki koltuğa oturuyordum yer değiştiriyordu. Her gece ben uyumadan gelmiyordu yatağa. dudaktan bile öpmezdi hiç. Sen çık üstte sen yap diyordu robot gibi bekliyordu zaten 3 dakika anca. Herşeyden şüphelenmiştim artık. Bir de ailesi de beni istemiyordu ailesi duyunca evden çıkardı beni. Gayet de güzel bayanımBence en doğrusunu yapmissin bastan oyle olan adam zaten duzelmez.ayri misiniz suan
Hakkinda hayirlisi olsun canim üzülmenedegmez birak onlar uzulsunevet canım maddi manevi tazminat davası açtım. Ben çok ağladım. Yanındaki koltuğa oturuyordum yer değiştiriyordu. Her gece ben uyumadan gelmiyordu yatağa. dudaktan bile öpmezdi hiç. Sen çık üstte sen yap diyordu robot gibi bekliyordu zaten 3 dakika anca. Herşeyden şüphelenmiştim artık. Bir de ailesi de beni istemiyordu ailesi duyunca evden çıkardı beni. Gayet de güzel bayanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?