Reddedildim

Ohoo benim reddedilişlerim burdan amerikaya yol olur
İkinciden sonra bağışıklık kazanıyo insan,sonra sırayla redleşiliyo
Vodafon red reklamı gibiyiz artık
haydi siz de redleyin
Allah iyiliğini versin
Hep o istediği zaman oluyor. Ben isteyince olmuyor.
Kendi kendime yapmaya başladım ama o da bir zaman sonra sıktı.
Kadınlığımı unuttum resmen.

Allah iyiliğini versin
Hep o istediği zaman oluyor. Ben isteyince olmuyor.
Kendi kendime yapmaya başladım ama o da bir zaman sonra sıktı.
Kadınlığımı unuttum resmen.
Canım seni anlıyorum ama şunu diyim ,hani aşkta gurur olmaz derler ya sekste de gurur olmaz bana göre bazen heriflerin nazlandığı oluyo.genç kız gibi nazlanma ya diyorum zorla atıyorum yatağa.hatta kolundan çekip yürü şeyapcaz dediğim de çok olmuştur yapcak bişe yok.biraz arsız olmak gerekiyo.yoksa ciğerci kedisi gibi çook bekleriz

Çok mu gurur yapıyoruz kız

Ayni ben ben cok geldi (az...m) iyi yapiyon

Eşim illa boşanmak istiyor ben de açtım davayı. Bana kalsa sabrederdim düzeltmeye çalışırdım boşanmak çocuk oyuncağğı değil.
Boşanmanın sorumlusu Allah katinda erkek olduğu için hesabı da erkeğe ait olacak.
O yüzden kendisi düşünsün. Sen canını sıkma. Kendine bir şans ver artık.

evet bazen, hatta çoğunlukla.başlatan hep erkek olsun istiyoruz,yani doğada da erkek hep ikna eden taraf olduğu için beklentimiz normal aslında.ama kim istiyosa onun başlatması lazım bence
Sadece kimin başlatığı problem değil. Ben başlatınca da veto yiyorum yani.
Ama gecenin kaçı olursa olsun, beyefendinin canı ne zaman isterse uykumdan uyandırıyor. Bu bencilliğine kızıyorum ben.

bazen ewrkekler anlayışsız olabiliyortlar, bu seni istemediğini göstermiyor bence sadece sana tepki koymak istemiş, bu kadar kötü hissetme canım kendini

bazen ewrkekler anlayışsız olabiliyortlar, bu seni istemediğini göstermiyor bence sadece sana tepki koymak istemiş, bu kadar kötü hissetme canım kendini
Bu anlattığım sadece o gün olan şey. Ama bunun gibi bir sürü olay anlatabilirim.
O böyle yaptıkça da ben kendimi kapatıyorum, sonra da şikayet ediyor neden böylesin diye.

Acik acik kisa net anlasilir konusun bi erkek ayrintilari dusunmez okey? Fazla kafaya takmayin belki siz buraya konuyu yazana kadar esinizin aklindan cikmistir ne yaptigi

Acik acik kisa net anlasilir konusun bi erkek ayrintilari dusunmez okey? Fazla kafaya takmayin belki siz buraya konuyu yazana kadar esinizin aklindan cikmistir ne yaptigi
Evet. Sabah uyaninca neden böyle yaptın diye sorduğumda ne yaptım ki dedi
Ama onun yaptığı bu şey beni iyice cinsellikten soğuttu. Insan yaptığı şeyin önünü arkasını düşünmeli. Nerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…