Reddettiğim için pişmanım

Ama o kafasını karıştırmayın olmamış oraya🙄😉
Kötü bir niyetle yazmadım. Lakin bir insan nir yola girdiyse kendi nefsine de bağlıdır gamam ama dışardan da müdahele etmeyin şuanki hayatına demek istedim

Ben 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,

ama ben onu her sefferinde red ediyordum . çünkü aklım lisedeki ayrıldıgım ilk aşkımdaydı, bunu 87li olan kişi bilmiyordu bana soruyordu aklında baskası mı var diye , yok diyordum. gururuma dokunmasın diye oyle diyordum galiba,

2012de askerliğini bitirdi, evlenmek istiyordu ve yine teklif etti , yine reddettim . bu kişi 2015de kanadaya yerleşti,

Aslında psikolojim bozuk diyebilirim, bu 87li kişi çok yakısıklıydı ve arkadaslarım sasırıyordu reddettigim için , çok düzgün karakterli biriydi ,
bilmiyorum ama psikolojim iyi değildi .

o gittikten sonra ilişkilerim oldu ama saçma sapan ilişkiler, hepsinin beklentisi cinsellik , sonra psikologa gittim ve terapi aldım

şimdi bir yuvam olsun istiyorum, psikolojim iyi , kendimi hazır hissediyorum , boşlukta değilim ve o 87li kişiyi çok özlüyorum

ne yapmalıyım onla birlikte olmak için ?
Bir bahaneyle iletisim kurun ve ilk adimi atmasını sağlayın.Hatta cesaret edebilirseniz siz adım atın o kac defa denemiş

Erkek kardeşimin sessiz,sakin iyi meslek sahibi bi çocukluk arkadaşı var. Bi kaç sene önce laf arasında "facemi kapadım, zamanında yüzüme bakmayıp bi selam verince burun kıvıran kızlar, şimdi face de arkadaş ayağına yürüyüp flört etmeye çalışıyorlar" demişti. Bu lafların üstüne çocukcağıza demediğimi bırakmamıştım, şimdi bu konuyu okuyunca çokta haksız değilmiş dedim :olamaz:

'Kadınların efendi adam yerine p.c adam tercihi'
Psikolojinizi bilmem, ama evlilik teklifini reddettigim adamı yıllar yıllar sonra, boşta kaldım, aklıma düştün diye aramazdım.
Adam 5 yıl önce ülkeden gitmiş.
Hiç bir irtibatınız yok.
Unutamadım demeyi biraz çaresizlik olarak görüyorum kusura bakmayın.

Ne diyeceğim ki ekleyip
Kız, koronanin ekmeğini ye ekle işte sosyal medyadan
Tabii önce emin ol ama bekar oldugundan .
Benim en yakin arkadaşıma da üniye başladığı zamanki sevgilisi yazdı. Nereden baksan 9 senesi var yani ayrilmalarinin üzerinden. Ama arkadaşımın hayatına gerçekten 'oldu bu is' dediği kimse girmedi ne çocuktan önce,ne çocuktan sonra.
Bir bu çocuktu yani , onda da çocuk ayrılmışti kızdan.
Bu korona döneminde yazdı. Önce tabii 'cok zaman gecti'ler, 'sana guvenmiyorum'lar, nazlar nazlar. Simdi çok mutlular.
Bir sene şansını, neden olmasın ki.
Sadece emin ol evlenmediğine

Kanada da 8 yıldir yalniz yasayan yakışıklı düzgün bir Türk olma ihtimali , Uşak ta katolik zenci gay taş fırın ustası bulma ihtimaliyle ayni bence ama tabii yine siz bilirsiniz
Kanadaya göçen arkadaşım var. Alan çok genis,insan çok az bir yerinde kalıyor. Sosyallik sıfır, çok istiyor ama kimseyi bulamıyor. En son o da türk ile evlenip kanadaya getirmeyi düşünüyordu :))

Sizi ondan başka hiç kimse sevmediği için tekrar o gelsin beni sevsin beni simartsin istiyorsunuz yani aslında onu değil size olan ilgisini özlediniz hemde çok uzun yıllar sonra onu kazanman Zor bence sosyal medyada ekleyin onu arkadaş gibi sohbet edin ilginizi belli etmeyin sonuçta geçmiş var onunda kalbî boş ise belki tekrardan olur yâda iyi kır arkadaş olarak kalır

Beni tanımadan hakkımda nasılbu yargıya ulasırsın ? Kanada bana cazip gelmiyor . Soguk memlekette ne yapayım ben ? Tüm arkadaslarım ailem anılarım burda

Saçmalamayın lütfen

hayır adama ulaştınız, yazıştınız, adam sizi öncelikle "hatırladı", muhabbet ilerledi, aşk ilişkisi doğdu, tekrar evlenmek istedi de bir kanada meselesi sorunmuş gibi "ailem, anılarım burada" demeniz gerçekten trajikomik.
geçmişte yaşamayı seven hayalperest insanlardansınız sanırım ama herşeyin fazlası zarar.
ayaklarınızı yere bassanız mesela önce. daha iyi olmaz mı ?

Ben 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,

ama ben onu her sefferinde red ediyordum . çünkü aklım lisedeki ayrıldıgım ilk aşkımdaydı, bunu 87li olan kişi bilmiyordu bana soruyordu aklında baskası mı var diye , yok diyordum. gururuma dokunmasın diye oyle diyordum galiba,

2012de askerliğini bitirdi, evlenmek istiyordu ve yine teklif etti , yine reddettim . bu kişi 2015de kanadaya yerleşti,

Aslında psikolojim bozuk diyebilirim, bu 87li kişi çok yakısıklıydı ve arkadaslarım sasırıyordu reddettigim için , çok düzgün karakterli biriydi ,

o gittikten sonra ilişkilerim oldu ama saçma sapan ilişkiler, hepsinin beklentisi cinsellik , sonra psikologa gittim ve terapi aldım

şimdi bir yuvam olsun istiyorum, psikolojim iyi , kendimi hazır hissediyorum , boşlukta değilim ve o 87li kişiyi çok özlüyorum

Bunlsr hep karantinadan diyorum. Şu an denize düşmüşsünüz ve ilk bulduğunuz çıkış yoluna sarılmak istiyorsunuz. Bu süreç bitince tekrar düşünün derim

Baska birini bulmadysa bile insanın 7 senede fikri hissi düsünceleri cok değişir

korona evden çıkmıyoruz malum millet eskilere sarar oldu. da 10 yıla da sarma bence bi de sanki evlenelim dese kanadaya gideceksin derdin ne ilgi mi istiyorsun ?

Kanadaya göçen arkadaşım var. Alan çok genis,insan çok az bir yerinde kalıyor. Sosyallik sıfır, çok istiyor ama kimseyi bulamıyor. En son o da türk ile evlenip kanadaya getirmeyi düşünüyordu :))
[/QUOTE]
Kanadali kizlar bakmamistir ona:rolleyes:artik kimse açık alana çıkıp eş aramiyo zaten , elektronik ortam revacta, ama toronto da nefis ortamlar var , ille de türk demiyosa atlasın gitsin ,bulur birini:rapci:

Back
X