• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reddettiğim kişi

Bundan 6 sene önce başka bir ilişkim vardı bu yuzden bana acılan birini reddetmistim . hoş biriydi ama ilişkim vardı .

bu reddettigim kişi ile tekrar iletişimimiz oldu . aramızda bir çekim var . eski konulardan bahsetmedik .geçmişte kaldı .

dertlestik biraz , bunun benden sonra ilişkisi olmus yani ben bunu reddettikten sonra baska bir ilişkisi olmus artık ciddi ilişki istemiyorum dedi .

artık ciddi ilişki istemiyorum dedi buraya dikkat arkdaslar bu bana bir mesaj mı sizce ?
buraya dikkat
daha ne kadar acik olsun demis site Adam

aslında sevinmen lazım karşında net bir insan olduğu için. adam açıkça söylemiş ben ciddiyet istemiyorum, gönül eğlendiricem, yatmalı kalkmalı takılıcam artık aşık falan da olmak istemiyorum, bana gelen böyle gelsin demek istemiş. yani insan ciddi şeyler istemeyebilir. duygusal olaylara girmek istemeyebilir. karşısındaki kadından tek beklentisi keyifli zaman geçirmek ve keyifli seks olabilir. ortamlarda koluna takacağım bir hatun olsun şeklinde olabilir derdi. sen de ciddi ilişki istemiyorum takılıcam dersen çekim de varsa siz takılın. beraber ciddiyetsiz ilişki yaşarsınız. ama böyle durumlarda beklentiye girilince insan üzülüyor ona göre hareket etmek lazım.

Eklentiler

• ffd49cb3dri6u2ox4aa3iyk.webp
    ffd49cb3dri6u2ox4aa3iyk.webp
    9 KB · Görüntüleme: 44
ciddi ilişki istemiyorum diyor farkındaysanız ama bu başka türde ilişki istemeyeceği anlamına gelmez bence şansınızı deneyin

Ciddi ilişki istiyorum dese altında bir anlam arardınız da, istemiyorum demiş.
Altında anlam aradım bulamadım şahsen bizzat:kahve:

Bundan 6 sene önce başka bir ilişkim vardı bu yuzden bana acılan birini reddetmistim . hoş biriydi ama ilişkim vardı .

bu reddettigim kişi ile tekrar iletişimimiz oldu . aramızda bir çekim var . eski konulardan bahsetmedik .geçmişte kaldı .

dertlestik biraz , bunun benden sonra ilişkisi olmus yani ben bunu reddettikten sonra baska bir ilişkisi olmus artık ciddi ilişki istemiyorum dedi .

artık ciddi ilişki istemiyorum dedi buraya dikkat arkdaslar bu bana bir mesaj mı sizce ?
Evet artık gönül eğlendireceğim birilerini istiyorum diyor.

Yani şunu anlamadım ben size gel sadece gezelim tozalım cinsellik olsun ama evlilik olmasın mı demek istiyor?

Yoksa ben seninle ciddi olamam bana eğlenecek kız lazım mı demek istiyor?:deli:

Back
X