- Konu Sahibi sevdelinka
-
Kızlar 4üz gebeliğim vardı ve dün redüksiyon işlemiyle 2 tanesi sonlandırıldı. Haftalardır bu duruma kendimi alıştırdım üzülmem, kalanlarım sağlıklı olsun diyordum ama dün ultrasyonda görünce onları çok üzüldüm. Sonuç itibariyle işlem yapıldı..
Benim sormak istediğim; redüksiyondan sonra doktor 1 saat hastanede kalmamı istedi. 1 saat sonrasında tekrar bebeklere bakmak için ve o 1 saat içinde birden kanamam geldi su gibi. Doktor hemen ultrasyona aldı. Ultrasyonda her şey normaldi kalanların suları falan olduğu gibi duruyordu. Hatta sonlandırılanlarda da herşey normaldi kalp atımları hariçAma doktorum kanamam olduğu için yaşayan bebeklerimle alakalı hiç iç açıcı konuşmadı Sürekli yatıcam veya oturucam. Sadece lavaboya kalkma iznim var. Gün içinde de azar azar devam etti kanamam..Acaba redüksiyon sonrası kanaması olan arkadaşlar oldu mu? Yoksa gerçekten çok riskli bi durumda mıyım?
canim gecmis olsun.bende reduksiyon yaptrdim.islemden hemen sonra kanama olmadi yada leke seklinde bisey geldi.2hafta sonra kanamam oldu.gece basladi.sonra kesildi.ama bu kanama reduksiyonlami ilgiliydi kesin bisey soyleyemedi dr.sana gebelik boyuncami yatacaksin dedi dr.yani risk bitene kadar mi.bi de benim islem vajinadan igne ileyapilmisti.ben genel anestezi almistim.7.haftada yapmisti dr.senin daha buyuk olduklari icin kanaman cok olmus olabilir.
canım çok üzüldüm inşallah kalan bebişlerine bişey olmaz. biz tüp bebk yaptırdığımızda dra garanti olsun 3 embriyo koyun dediğimizde drumuz üçüde tutnursa birisini redüksiyon yapmamız gerekir sonra diğerlerinide kaybedersin riski almak istiyormusun deişti bizde korkmuştk. böyle bir riskin var maalesef ama sen yat bol bol dinlen zaten ikiz gebelikte zor ben şimdiden raporlu geçiriyorum günlerimi. sen gönlünü ferah tut gerisini rabbim bilir nasipleri varsa gelirler. inşallah sımsıkı yapışırlar bebişlerin.
sevdalinkacım dün senin için yasini şerif okudum hep dua ettim inşallah bu süreci kolayca atlatırsın ben inanıyorum rabbim diğer iki bebeğini sana bağışlayacak
sen bol bol istirahat et ve dua et canım
benimde saatlerim kaldı doğuma çok heycanlıyım birazda korkuyorum acaba birazdaha dursalar daha iyimi olacaktı bilemiyorum erken gibi geliyo bana
canım arkadaşım sağol sende benim dualarımdasın belki bayram boyunca nete giremem ama ilk fırsatta sizi haberdar edicem
canım benim, artık ne zaman fırsatını bulursan.. 3 bebekle seni nette çok fazla görebileceğimizi sanmıyorum ama olsun sağlıklı olunda hepiniz. Biz bir şekilde görüşürüz nasıl olsa
Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim bebeğim yok hamile de değilim ama diğer forumunda seni farketmiş ve hep takip eder olmustum. Kanaman olmasına çok çok üzüldüm. Dileyelim ki sadece geçici birşey olsun ve sen cuma randevuna gittiğinde sorunsuz bir şekilde yüzün gülerek çık o odadan :)
Umarım herşey gonlucen olur, umarım sağ salim bebeklerine kavuşursun. Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
Canım Yaradan Rabbim sana ve kalan iki meleğine sağlık nasip etsin...
inşAllah her şey yolunda gider...
Cok teşekkürler ayhatun. İcimi ferahlarımız ins benimde
Birsey olmaz ve saglicakla kavuşurum bebeklerime, birde bende akinti
Başladı böle bardaktan bosanircasina sizdede olmuş muydu.cok teşekkürler şimdiden
Cok teşekkürler ayhatun. İcimi ferahlarımız ins benimde
Birsey olmaz ve saglicakla kavuşurum bebeklerime, birde bende akinti
Başladı böle bardaktan bosanircasina sizdede olmuş muydu.cok teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?