Redüksiyona mecbur kalanlar :(( Ankarada kime yaptirdiniiizzz

Ankaradayim ben de canim. Islemin yapildigi yerde dinlendin mi yoksa dr.un bnimki gbi rahatbiri mydi

Ankaradayim ben de canim. Islemin yapildigi yerde dinlendin mi yoksa dr.un bnimki gbi rahatbiri mydi

Ben 1 saat dinlenebildim. Doktorum kanaman veya çok ağrın olursa beni ara dedi. Olmadı çok şükür ama 2 hafta çok önemliymiş. Evden çıkmayacağım. Siz ne güzel riski atlatmışsınız canım. Allah hamileliğinin sonuna kadar sağlıklı geçmesini, doğumun zamanında olmasını ve bebeklerin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin...

Sağol iyi dileklerin için canım benim. sen de atlatırsın inşallah aslında ilk iki hafta diyorlar ama ilk 3 gün çok önemli. benim dr. 1. hafta yüzde beş risktesin 2. hafta ise riskin yüzde 2.5 olur ve azalarak devam eder dedi yinede normal ikiz annelerine göre riskimiz yüzde on onlarınki yüzde altı. ama redüksiyon yaptırmasaydık riskimiz yüzde 30 yüzde 40 tı. inşallah en az 36 yı hayırlısıyla kanlı canlı sağlıklı sıhatli görürürz.

canım Ankara'da nerde yaptın redüksiyonu ve aşılamanı nerede yaptırdın?

Inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…