- Konu Sahibi lalelale87
-
Yok cano sakin yaptirma. Bana sordu ben kaşlarimi yukari kaldirinca iyi tamam ben de oyle dusunmustum dedi. Benim halen ignenin girip ciktigi yer acio. Icerde hafiften ani girip cikan agrilarim oluogozum cok korktu.
Nasılsın canim nasil gidiyor? Neler yapiyorsun? Ben drdayim insulin icin. Sekerim dusmuyor ciddi sıkıntı olur dediler. Bekliyorum. Senin nasıl gidiyor?
Nasılsın canim nasil gidiyor? Neler yapiyorsun? Ben drdayim insulin icin. Sekerim dusmuyor ciddi sıkıntı olur dediler. Bekliyorum. Senin nasıl gidiyor?
nasılsın canim nasil gidiyor? Neler yapiyorsun? Ben drdayim insulin icin. Sekerim dusmuyor ciddi sıkıntı olur dediler. Bekliyorum. Senin nasıl gidiyor?
Canım idrar yolu enfeksiyonu için nasıl bir tedavi verdi?ilaç neydi? Birde ikizlerin nasıl ? Üçüzlerin tedavimiyid , cinsiyetlerinbelli mi allan kolaylık versinSimdi de idrar yolu enfeksiyonu olmusumilac basladik.senden yine ses cikmaz oldu seni cok merak ediyorum nasilsin?
Canım idrar yolu enfeksiyonu için nasıl bir tedavi verdi?ilaç neydi? Birde ikizlerin nasıl ? Üçüzlerin tedavimiyid , cinsiyetlerinbelli mi allan kolaylık versin
Değilim canım ama çoook istiyorum,bu ay bekliyorum bakalım,aşılama oldu geçen ay tutmadı, senin redüksiyondan sonra bebek rahimDemi kalıyor nasıl oluyor atmıyormu rahim, Allah hayırlısıyla nasip etsin...Slm cnm evet tedavi ile olmustu igne ile yumurta cogalttik biraz kontrolsuz cogalmis yumurtalarim ve sonucta 3 tane oldu. Ama bende kan pihtilasmasi ckti igne vurulyrm bikac kez de kanama olmustu dr 1 tanesini durduralim dedi cok zor oldu ama mecburensuan Allah nasip kismet ederse 2 oglum olacak insallah. Idrar yollari enf. Icin pyloseptl diye bir ilac kullandim gunde 3 tane bol su ictim tahlilde enfeksyon cikmayinca biraktm cnm. Sen gebe misin
Değilim canım ama çoook istiyorum,bu ay bekliyorum bakalım,aşılama oldu geçen ay tutmadı, senin redüksiyondan sonra bebek rahimDemi kalıyor nasıl oluyor atmıyormu rahim, Allah hayırlısıyla nasip etsin...
Bebeği mi emiyor.?Vucut emiyor canim.
bebeği mi emiyor.?
sen doğrusunu yapmışsın canım, Allah bir akıl fikir vermiş, bilime inanın demiş, risk varken h bişi yapmamak , yüm beneklerine haksızlık olurdu .... Rabbim sana bağışlasın kuzıcuklarınıönce kesedeki suyu sonra da bebeği , 6-8 hafta içinde vucuda karıştığını söylüyor dr.lar. Tabi her manada zor bir işlem , bedeni br acı hissetmesen de ruhun hep acıyor hele de en son görüşünü unutamıyorsun ama yapacak bişet var mı ilerde seni çok daha büyük bir tehlike ihtimalinin beklediğinni düşündükçe kendini mecbur hissediyorsun.
Hem sen bunları düşünme herkesin başına aynı şey gelecek diye bir şey yok.
Ben allah katında önce rabbime sonra bebeğime nasıl hesap vericem bilmiyorum. Tek tesellim keyfi olarak bu işi yapmadığımdır zerre kadar bakımını parasını düşünmedim ama diğer 2 bebek riske girince( zaten seçme gibi bişey söz knusu değil cinsiyetleri bile belli değildi. Dr. Hangisini seçerse o. Neyse.. Gerçekten sen bunları düşünme.
sen doğrusunu yapmışsın canım, Allah bir akıl fikir vermiş, bilime inanın demiş, risk varken h bişi yapmamak , yüm beneklerine haksızlık olurdu .... Rabbim sana bağışlasın kuzıcuklarını
önce kesedeki suyu sonra da bebeği , 6-8 hafta içinde vucuda karıştığını söylüyor dr.lar. Tabi her manada zor bir işlem , bedeni br acı hissetmesen de ruhun hep acıyor hele de en son görüşünü unutamıyorsun ama yapacak bişet var mı ilerde seni çok daha büyük bir tehlike ihtimalinin beklediğinni düşündükçe kendini mecbur hissediyorsun.
Hem sen bunları düşünme herkesin başına aynı şey gelecek diye bir şey yok.
Ben allah katında önce rabbime sonra bebeğime nasıl hesap vericem bilmiyorum. Tek tesellim keyfi olarak bu işi yapmadığımdır zerre kadar bakımını parasını düşünmedim ama diğer 2 bebek riske girince( zaten seçme gibi bişey söz knusu değil cinsiyetleri bile belli değildi. Dr. Hangisini seçerse o. Neyse.. Gerçekten sen bunları düşünme.
Merhaba, ben de 10+2 üçüzlerime hamileyim. Bana da redüksiyon önerdiler. Ama bebeklerim sağlıklı görünüyor. Kanamam da yok. 2 haftadır duyduğumdan beri huzursuzum. Haftaya detaylı ultrason yapılacak. O zamana kadar karar vermeyeceğiz. Ama doktorların erken doğum için anlattığı risklerden çok korkuyorum. Bir yandan da birini feda etmeye vicdanım el vermiyor. Allahım doğru kararlar almamıza yardım etsin inşallah.
Merhaba, ben de 10+2 üçüzlerime hamileyim. Bana da redüksiyon önerdiler. Ama bebeklerim sağlıklı görünüyor. Kanamam da yok. 2 haftadır duyduğumdan beri huzursuzum. Haftaya detaylı ultrason yapılacak. O zamana kadar karar vermeyeceğiz. Ama doktorların erken doğum için anlattığı risklerden çok korkuyorum. Bir yandan da birini feda etmeye vicdanım el vermiyor. Allahım doğru kararlar almamıza yardım etsin inşallah.
Allah yardımcınız olsun...
sonuçta Allah vermiş o canları..
alıcak nefesleri varsa alırlar yoksa alamazlar..
ben olsam kanama falan yokken herşey normal seyirdeyken sonlandırmayı düşünmezdim..
sonuçta bir şey olucağı varsa tek bebekte de olur iki bebekte de olur üç bebekte de...
Allah yardımcınız olsun zor bir süreç...
Evet şöyle bir durum var benim sürekli lekelenmelerim oluyordu hastaneye yatıp çıktım ve troidlerim hiç düşmedi. biraz da sağlık durumum o yöne işaret etti diyebilirim.
senin için demedim canım benim zaten herkesin yaşadığı sıkıntılar farklı...
genel olarak düşüncemi söyledim..
ama üçüz bebek takibinden ve doğumundan doktorlarda çekiniyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?