REENKARNASYON

çocuk olayı anlattıktan sonra önceden ailesi olarak iddia ettiği kişilere kim haber verdi onu merak ettim..

benim yeğenimde 2 3 yaşlarındayken hayali bir arkadaşının olduğunu iddia ederdi.
yani anne özgeye de yemek ver;özgeyle oynuyoruz gibi şeyler söylerdi.
sonra araştırdık ki bi çok çocuk bunu yapıyormuş.
çocukların hayal dünyaları çok geniş...

Tövbe tvbe Kusura bakmayın güldüm ama inanmayın böyle şeylere yahu
Böyle bir şey olsa yazmaz mı Kur'an-ı Kerim'de...ben inanmıyorum şahsen herkesin inancı kendisini bağlar tabi de...)

2 yaşındaki çocuk önceki ailesine telefon edip gelin beni alın demediyse, o insanlar nasıl bilecekler? Telefon etmeyi de biliyor demek ki. Çocuk öz ailesini istiyormuş. Hasbinallah.

Çocuk ben evliydim diyormuş birde telefon etmekten daha başka neler biliyordur kiiii

2 yaşındaki çocuk önceki ailesine telefon edip gelin beni alın demediyse, o insanlar nasıl bilecekler? Telefon etmeyi de biliyor demek ki. Çocuk öz ailesini istiyormuş. Hasbinallah.
Cocuk o ailesinin yanına götürdü simdiki ailesini...

Ben inanmıyorum böyle şeylere. .
Psikolojisi bozuk bence o insanların. .
Ne demek reenkar nas yön Allah a tövbe hasa şirk koşmak olur mu..
InAnmayin sizde ..

Renkarnasyn bi inanc meselesi bana gore.. muslman inancinda buna kesinlikle yer yok. Kendi inanclarinizla insanlarin kafasini karistirmaya gerek yk bence. Bu konu dini icerige kayar birazdn.. herkes bi sey soyluyo napalim yani her soylenene inanalim mi hemde 2 yasindaki cocugunkine. Allah yardmcinz olsn bi psikologa gosterin bebisi hemde abinzi

Siz Adana Hatay Antakya (2 si aynı mıydı yaw nese kafa gitti) o civarda yaşamıyorsanız şaşırırım.Orada o kadar çok söylenir ki bu
Arkadaşların dediği gibi küçük çocuğun yanında konuşulursa o da aynı şeyi anlatır tabi

Peki sizin abinizde aynı durumdaymış yani o da önceden başka hayatı olduğunu söylüyormuş..
Kendisi bunun peşine düştü mü tabiri caizse eski ailesini aradı buldu mu?
Küçücük çocuk bile ben eski ailemi istiyorum diye yeni ailesini o diğer eve götürüyorsa abim dediğiniz kişi sizi hayatta benimsememiş olması gerekiyor o zaman.

bu çocuk eğer dediği gibi geçmiş hayatında iki çocuğu olan bir adamsa bu gerçek ailesi denen kişilerinde bayağı yaşlı kişiler olması gerekli nasıl oluyor da 2 yaşındaki bir bebeğin iki çocuk sahibi ölen oğulları olduğuna inanabiliyorlar
bu arada çocuğun karısı ve çocuklarıda yaşıyordur o vakit onlar çıkıp gelmemiş mi

Ben çok merak ettim ya, biraz anlatsana.
biraz çıtlatıyım bari , bizim köyde bir kulube gibi yerde hazine varmış zmanında orda duran gürcüler gömmüş diyorlar bu hazineyi malum 3 harfliler koruyormuş lanetlemişler hazineyi almak için bebek kurban etmek gerekiyor yani insan kurban etmek gerek neyse, köyde biri burayı talan etmiş hazineyi çıkarmak için kazmaya başlamış, sonra o kişinin evine taş yağmaya başlamış hemde koca koca taşlar , üstelik 2 metre kar var ve etrafta kimse yok taş bile bulamassın etrafta , korkmuş ev sahibi tabi bu kişide benim annemin amcası , onun oglu talan etmiş orayı, jandarma çagırmışlar hatta kimse inanmıyormuş önce gelip bakıyorlarmış, belirli bir saate eve taş yagıyormuş hatta jandarmalar da görmüş korkmuş kaçmışlar , sonra hocaya gitmişler bir dua vermiş okumuş falanda taş atmayı kesmişler , hala o yerden uzak durulur kimse yanaşamaz yanii

Aynen cesaret mi diyim ne diyim pek fazla bi sey demiyim banlanmayalim sonra
ya ama gerçekten garip 2 yasında çougum olsa kendini yırtsa bilmedigim bir aileyle niye görüşeyim yahu ?

Daha sonra çocuk onlardan hiç gelmek istemez ve sürekli kalmak isterse ?

Sürekli çocugun yanında bunlar konuşulmuş demek ki..Bir de bu tip olaylar genel olarak HATAY'dan çıkıyor acaba hatay'lılar mı .)

Akla, mantığa ters bir kere.
Bir insan öldü mü ölür yok huop çıkacak da başka birinin bedenine girecek
Yahu mantık var mı bunda

Ayrıca çocukların hayalgüçleri çok geniş
Ne var yani ben de annemi korkutmak için ölü ve sakat taklidi yapıyordum o da yiyordu

Ben inanın veya ınanmayın diye bu konuyu acmadım dini karıstıracak olanı da kib lerim acımam
ölüm korkusunu nasıl yene bilirim önerilere acıgım piskolog filan demeyin bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…