Erkek İnfertilitesi Reflüsü olan düşük dereceli varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lckystr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
954
797
103
35
İstanbul
arkadaşlar merhaba
eşimde 2,6 mm elle muaynede belli olmayan varikosel var
ultrasonda çıkıyor ve reflüde var
morfolojimiz bozuk hızımızda da sıkıntı var
bu durumda olup ameliyat önerilen oldumu?
bizim doktorumuz öndermedi fakat takviyeler hiç bir işe yaramıyor
İstanbulda varikosel konusunda uzman bir doktor önerebilir misiniz ?

Aynı durumdayız canım. Varikosel baslangıcı var Bursa cevdet karataştayız bizde. Spermiogram sonuclarımız kötü oldugu için araştırmaya basladık. Bence ameliyattan önce ilaç ve kürleri dene biz şuan öyle yapiyoruz ınxenta fert ve klomene baslattı doktor bende e vitamini aldım keçi boynuzu özü de kullanıyoruz ıspanak nohut fasulye kabak çekirdeği sigarı azaltma yada bırakma alkol tüketmeme sıcak duş almama kuru incir bunları yapın testi tekrarlayın biz öyle yapiyoruz keçi boynuzu kürü ve çoban çökerten çayı da yapicaktın ama ilaçlarla etkisi ne olur bilmiyorum öğrenmeye çalısıyorum meyva yesin bidaha tekrarlayın testi bence ameliyattan sonra 6 ay sperm yerlerde oluyomus ve bidaha yükselme olmayanlarda var ameliyattan önce elinden geleni yap

Aynı durumdayız canım. Varikosel baslangıcı var Bursa cevdet karataştayız bizde. Spermiogram sonuclarımız kötü oldugu için araştırmaya basladık. Bence ameliyattan önce ilaç ve kürleri dene biz şuan öyle yapiyoruz ınxenta fert ve klomene baslattı doktor bende e vitamini aldım keçi boynuzu özü de kullanıyoruz ıspanak nohut fasulye kabak çekirdeği sigarı azaltma yada bırakma alkol tüketmeme sıcak duş almama kuru incir bunları yapın testi tekrarlayın biz öyle yapiyoruz keçi boynuzu kürü ve çoban çökerten çayı da yapicaktın ama ilaçlarla etkisi ne olur bilmiyorum öğrenmeye çalısıyorum meyva yesin bidaha tekrarlayın testi bence ameliyattan sonra 6 ay sperm yerlerde oluyomus ve bidaha yükselme olmayanlarda var ameliyattan önce elinden geleni yap
Bizde imprly maxi go ve teatrio kullanıyoruz eşim artık bişey yiyip içmek istemiyo onada ayrı uyuz oluyorumm zaten sizin yaptıklarınızda şifa olur inşallah tekrar tahlil zamanınız ne zaman

Bizde imprly maxi go ve teatrio kullanıyoruz eşim artık bişey yiyip içmek istemiyo onada ayrı uyuz oluyorumm zaten sizin yaptıklarınızda şifa olur inşallah tekrar tahlil zamanınız ne zaman
Amin inşallah canım cümlemize. Biz bikere özelde yaptırdık tahlili her alanda 6 ölü 2 az hareketli çıktı şimdi 31 martta uludağ fakültesinde spermiyogaramı var hiç birşey bilmeden önce almıstık o randevuyu ona giricek bide hoca 3 ay sonra gelin demişti nisanda 10 u gibi bidaha özelde spermiogram vericek zaten 3 Spermiyogram sonucu olmadan hemen telaşla mayın diyor doktorlar. Bizim henuz 1 tane var ve o hafta uykusuzluk alkol sigara sağlıksız beslenme herşey vardı eşimde bu tarz seyleri çok etkisi oluyomus çünkü artan azalan bişey umudumuzu kaybetmeyelim. Eşin neden yemek istemiyor ki sonucta onun elinde olan bişey destek oluyorsun zaten neden oda çabalamıyor

arkadaşlar merhaba
eşimde 2,6 mm elle muaynede belli olmayan varikosel var
ultrasonda çıkıyor ve reflüde var
morfolojimiz bozuk hızımızda da sıkıntı var
bu durumda olup ameliyat önerilen oldumu?
bizim doktorumuz öndermedi fakat takviyeler hiç bir işe yaramıyor
İstanbulda varikosel konusunda uzman bir doktor önerebilir misiniz ?
Reflü genelde operasyonsuz hasarı çok artıran bir durum. Kullandığınız üçlü takviye üç ay sonra ciddi bir değişiklik yapmazsa başka üroloğa görünün ve operasyon olun derim. 2,5 sene hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. O yüzden operasyon önemli. Takviyeler yeterli gelmiyor çoğu zaman.

Back
X