Cilt Bakımı Ürünleri Regenyal Krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cuce

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
15
0
16
Ankara
Bir klinikte yaptırdığım botox işlemi sonrasında doktorum bana bu kremi önerdi. İşlemin etkisini artıracağını ve uzatacağını söyledi. Dolgu maddelerinin içinde bulunan hyaluronik asit Regenyal Kremin ana maddesini oluşturuyormuş. Ben de ankarada karmira kozmetik diye bir firmadan kremin yüz formunu 70 TL'ye body formunu ise 90 TL'ye temin ettim. kampanya olduğu için fiyatlar böyleymiş.
günlük cilt bakımının bir parçası olarak her gün kullanılabiliyormuş. tedavi edici özelliği olduğu için epilasyon, kimyasal peeling sonrası da kullanılabiliyormuş. kullanıyorum gerçekten memnunum, yine sipariş verdim.

merhaba. ben de bu kremi kullanmayı düşünüyorum. ben dermaroller uygulaması yaptıracağım ve o sırada bunun da çok etkisi olacağını düşünüyorum. Ama benev diye bir marka daha buldum hyaluronik asit içeren ikisi arasında kararsız kaldım.

Regenyali ben de kullandım. Çok memnun kalmıştım. Tekrar alacağım ama her yerde olmuyor. Peki oht peptit 3 kullanan var mi arkadaşlar?

regenyal krem bende kullanmak istiyorum nerden temin edebilirim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…