Regl Değilse Bu Ne?

anemonum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
37
0
36
Konya
Merhaba sevgili bayanlar,

Sormak istediğim bir şey var. Başıma gelenleri detaylı bir şekilde anlatacağım ve bu konuda önerilerinizi, fikirlerinizi rica edeceğim.

4,5 aydır evliyim. Kondom dışında korunma yöntemi kullanmıyorum. Fakat geçen ay bir sorun oldu ve ben ilişkiden iki gün sonra ertesi günü hapı aldım. Adet günüme kadar, hamile olduğumu düşünmediğim için, ağrı kesici vs ilaç kullandım. Adet günüm 8 aralıktı fakat 7 aralıkta kanama başladı. 8 aralıkta da yasmin kullanmaya başladım. Kanamam 6. günde durmadı. Yasminden olduğunu düşünüp bıraktım içmeyi. Şu anda 16 aralık ve benim kanamam hala devam ediyor. Koyu renk kahve geliyor genelde ama kırmızı da geliyor zaman zaman. Bir de parçalar geliyor.

Bunun nedeni nedir acaba? Bir fikriniz var mı?

Rica ediyorum, bu konuda bir bilgisi olan varsa yazabilir mi? Daha önce hiç gebelik geçirmedim. Önümüzdeki 3-4 gün içinde de doktora gidemeyeceğim.

eğerki ilk defa doğum kontrol hapını almışsan normaldır bu kanamalar vucüd alışmaya çalışıyor bende oldu 15 gün yoğun kanamam aoldu hatat parçalarda geldi doktor normal dedi ama sen her ihtimale karşı git doktora

eğerki ilk defa doğum kontrol hapını almışsan normaldır bu kanamalar vucüd alışmaya çalışıyor bende oldu 15 gün yoğun kanamam aoldu hatat parçalarda geldi doktor normal dedi ama sen her ihtimale karşı git doktora

Çok teşekkür ederim. Evet ilk kez kullanıyorum hapı. Fakat yaklaşık 4 gündür içmiyorum ve kanamam arttı. Daha çok parçalar gelmeye başladı. Bu normal midir acaba?

Back
X