- 17 Aralık 2022
- 40
- 62
- 8
- 32
- Konu Sahibi otuzundabirkadin
-
Canim merhaba markası ne bu testin 17 gün gecikme ile çoktan çıkardı ya normalde adetin ne kadar sürüyor döngüsüDağa önce konular açmıştım ve sürekli testler yapıp negatif alıyordum. Cenazemiz olduğu için 3 gündür testte reglde aklımda değildi. Az önce bir test yapayım değilse doğal söktğrücüler içmeye başlarım dedim. Gördüğüme inanamadım
Hayırlı olsun. Geç döllenme dedikleri bir şey var, belki odur başınıza gelen. Yengemin de çıkmamıştı, 10 günden sonra kan testinde görebildiler.Dağa önce konular açmıştım ve sürekli testler yapıp negatif alıyordum. Cenazemiz olduğu için 3 gündür testte reglde aklımda değildi. Az önce bir test yapayım değilse doğal söktğrücüler içmeye başlarım dedim. Gördüğüme inanamadım
Artımed şimdi kan vermeye gidicem çok heyecanlandım. En son 7 gün önce yapmıştım testCanim merhaba markası ne bu testin 17 gün gecikme ile çoktan çıkardı ya normalde adetin ne kadar sürüyor döngüsü
İnşallah öyledir bacım 1,5 senedir çok istiyoruz.Hayırlı olsun. Geç döllenme dedikleri bir şey var, belki odur başınıza gelen. Yengemin de çıkmamıştı, 10 günden sonra kan testinde görebildiler.
İnşallah hamilesinizdir bizlere de haber vermeyi unutmayınArtımed şimdi kan vermeye gidicem çok heyecanlandım. En son 7 gün önce yapmıştım test
O zaman kesin vardır canimArtımed şimdi kan vermeye gidicem çok heyecanlandım. En son 7 gün önce yapmıştım test
Kan verdim bekliyorum dua edelim birbirimizeİnşallah hamilesinizdir bizlere de haber vermeyi unutmayın
Anam bugün bana da 17 gün oldu hala olmadım bana umut oldunDaha önce konular açmıştım ve sürekli testler yapıp negatif alıyordum. Cenazemiz olduğu için 3 gündür testte reglde aklımda değildi. Az önce bir test yapayım değilse doğal söktğrücüler içmeye başlarım dedim. Gördüğüme inanamadım
Hayırlı olsun. Çok yeni bir gebelik bu, muhtemelen adet olacağınız zaman zarfında yumurtladınız ve döllenme oldu. O sebeple test yaptığınızda henüz bir gebelik olmadığı için (döllenmiş yumurta rahme yerleşmediği için) negatif sonuç aldınız. Doktor da kesenin boyutuna göre hafta söyleyecektir, son adet tarihinizle uyumlu çıkmayacaktır endişe etmeyin.Daha önce konular açmıştım ve sürekli testler yapıp negatif alıyordum. Cenazemiz olduğu için 3 gündür testte reglde aklımda değildi. Az önce bir test yapayım değilse doğal söktğrücüler içmeye başlarım dedim. Gördüğüme inanamadım
Kan sonucunuz düşük çıkabilir moralinizi bozmayın sakın, geç döllenme olmuş dediğim gibi. Yani siz aslında adet olmanız gereken günlerde yumurtlamışsınız.Kan verdim bekliyorum dua edelim birbirimize
Canım var gibi hayırlısı olsun inşallahDaha önce konular açmıştım ve sürekli testler yapıp negatif alıyordum. Cenazemiz olduğu için 3 gündür testte reglde aklımda değildi. Az önce bir test yapayım değilse doğal söktğrücüler içmeye başlarım dedim. Gördüğüme inanamadım
Çok teşekkür ederim bu mesaj için bende regle yakın yumurtlama olduğunu düşünüyorum eğer pozitifseHayırlı olsun. Çok yeni bir gebelik bu, muhtemelen adet olacağınız zaman zarfında yumurtladınız ve döllenme oldu. O sebeple test yaptığınızda henüz bir gebelik olmadığı için (döllenmiş yumurta rahme yerleşmediği için) negatif sonuç aldınız. Doktor da kesenin boyutuna göre hafta söyleyecektir, son adet tarihinizle uyumlu çıkmayacaktır endişe etmeyin.
Ayşe bacım yap bi çılgınlık ver kan testiniAnam bugün bana da 17 gün oldu hala olmadım bana umut oldun
Bugün yapılan testte çok çok silik bi çizgi var yarın tekrar yapacamAyşe bacım yap bi çılgınlık ver kan testini
Hayirlisiyla Allah senin ve tum isteyenlerin saglikla kucagini doldursun insallah. Ben de merak ettim vallahiÇok teşekkür ederim bu mesaj için bende regle yakın yumurtlama olduğunu düşünüyorum eğer pozitifsebekliyorum tahlil sonucumu
Canım sen acildemi verdinAyşe bacım yap bi çılgınlık ver kan testini
Kan sonucunuz. Çıktı miAyşe bacım yap bi çılgınlık ver kan testini
Sonucun cikti miDaha önce konular açmıştım ve sürekli testler yapıp negatif alıyordum. Cenazemiz olduğu için 3 gündür testte reglde aklımda değildi. Az önce bir test yapayım değilse doğal söktğrücüler içmeye başlarım dedim. Gördüğüme inanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?