Regl gecikmesinin 17. Günü gelen pozitif 😳

otuzundabirkadin

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
40
62
8
32
Daha önce konular açmıştım ve sürekli testler yapıp negatif alıyordum. Cenazemiz olduğu için 3 gündür testte reglde aklımda değildi. Az önce bir test yapayım değilse doğal söktğrücüler içmeye başlarım dedim. Gördüğüme inanamadım

Eklentiler

• 43DF70CE-A402-4B50-9B2D-9E971B1F9798.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 344
  • B4C94261-93F5-417D-93F9-2D4CDF8971A2.webp
    74 KB · Görüntüleme: 294
Son düzenleme:
Canim merhaba markası ne bu testin 17 gün gecikme ile çoktan çıkardı ya normalde adetin ne kadar sürüyor döngüsü

Hayırlı olsun. Geç döllenme dedikleri bir şey var, belki odur başınıza gelen. Yengemin de çıkmamıştı, 10 günden sonra kan testinde görebildiler.

Anam bugün bana da 17 gün oldu hala olmadım bana umut oldun

Hayırlı olsun. Çok yeni bir gebelik bu, muhtemelen adet olacağınız zaman zarfında yumurtladınız ve döllenme oldu. O sebeple test yaptığınızda henüz bir gebelik olmadığı için (döllenmiş yumurta rahme yerleşmediği için) negatif sonuç aldınız. Doktor da kesenin boyutuna göre hafta söyleyecektir, son adet tarihinizle uyumlu çıkmayacaktır endişe etmeyin.

Kan verdim bekliyorum dua edelim birbirimize
Kan sonucunuz düşük çıkabilir moralinizi bozmayın sakın, geç döllenme olmuş dediğim gibi. Yani siz aslında adet olmanız gereken günlerde yumurtlamışsınız.
Adet gününde test yapan hamile bir kadının değeri kadar çıkacaktır değeriniz.

C
Canım var gibi hayırlısı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim bu mesaj için bende regle yakın yumurtlama olduğunu düşünüyorum eğer pozitifse bekliyorum tahlil sonucumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…