Regl gecikmesinin 17. Günü gelen pozitif 😳

Adet için mi verdi iğneyi

Merhaba hanımlar benimde 8 günlük gecikme yaşıyorum adet olacağım diyorum bazen öyle sancı gelyyormus gibi oluyor bel ağrım cok var kaset testler hep negatif çıktı ne yapmalıyım beklemeli miyim ayy sizin adınıza çok sevindim bana da dua edin nolursunuz ve akıl verin ne yapsam cok heyecanlandim

Sabah bi daha test yap canım

Merhaba bende dün 8 günlük gecikme sonrası pozitif olduğumu öğrendim adetim 2 gün gecikince test yaptım negatif ti hatta 4 gün gecikince yaptım yine negatif ...en son ASM de kan verdim değerim 109 du Dr çok yeni değer düşük dedi yarın kadın doğuma gidecem

Bacım. En adet gecikmesinin 17. Günü pozitif gördüm biraz daha bekle tüm kaset testlerim negatifti

Kızlar banada yardım edermisiniz 13 aralıkta adet oldum 17 aralıkta bitti 27 aralıkta kahverengi leke geldi ertesi gün açık renkte kanamam oldu normal adet kanaması gibi değildi 29 aralıkta bi anda kesildi ocak 8 de tekrar adet olmam gerekiyordu olmadım böyle yaşayan oldu mu

Test yaptiniz mi peki

Sende kan ver istersen canim bende hastaneye gidip eli boş dönmek istemiyorum onun içim pazartesi gideyim dedim eşimde üzülüyor hayat kırıklığı istemiyoruz insallah seninde vardır stresten de gecikiyor benim bu kaçıncı

Bende korkuyorum haftayı bekliyorum ara kanaması adetse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…