- 18 Ocak 2023
- 289
- 144
- 18
- 31
- Konu Sahibi otuzundabirkadin
-
Dilerim ALLAH tan rabbim senide sevindirsin inşallah yarın mutlu bı hamilelik haberi alırsın benimde 5 yıl olmamıştı herşeyin bı zamanı varKızlar merhba. Adetim 7 gün gecikti. Bugun sabahta test yaptım negatif cıktı. Artık dayanamadım sırf rahatlamak için bugun sabah sağlık ocağına kan vermeye gittimburada 17 gün gecikme ile gebe kalan arkadaşımıza çooook sevindim. İnşallaah bende gebelik haberi alırım. 2 yıldır olmuyor ( bütün adet belirtilerm var. Kasık bel agrısı gögüs haasasiyeti ( adetim çok düZenli normalde.
AmiiiiiinDilerim ALLAH tan rabbim senide sevindirsin inşallah yarın mutlu bı hamilelik haberi alırsın benimde 5 yıl olmamıştı herşeyin bı zamanı var
Maşallaah sizede. Evladınızı sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmek nasip olsun size inşallaahDilerim ALLAH tan rabbim senide sevindirsin inşallah yarın mutlu bı hamilelik haberi alırsın benimde 5 yıl olmamıştı herşeyin bı zamanı var
Sitres olmamali amaAmiiiiiinALLAH razı olsun. Çok güzel bir dua ettiniz. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallaah Karnım aşırı şiş psikolojim bozuldu 6 günde. Gebe olmadığmı hissediyorum ama bir umut diyorum.. normaldede düzensiz adet olan birisi değilim. Sanırım bu ay mevsimsel bir bozukluk ve aşırı stres çok etkıledı beni ((
Amin cnm aminnMaşallaah sizede. Evladınızı sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmek nasip olsun size inşallaah
Dediğinizi yapacağım. Sonuctan sonra adet söktürücü masajlar, caylar tüketeceğim. Zaten hayatımızda şu stres faktorunu bir ekarte edebilsek, vücudumuzu beynimizi rahat bırakmak daha mutlu olacağız ama maalesef. Şuan aklım fikir regl gelmemesindeSitres olmamali amasitres mahvediyor insanı benim içim dışım sitresti zaten ben çok çektim zaten adet gecikmesinin en büyük kaynağı gebelik sonra sitress üzüntü takıntılik eğer gebelik yoksa sitres gelir başta Allah yardımcın olsun hissetmek de önemli tabi ama güzel şeyler düşün dua et boşver takma sadece dua et
Seni en iyi ben anlarım inan ki o acının tarifi yok ve yaşayan bilir.......Dediğinizi yapacağım. Sonuctan sonra adet söktürücü masajlar, caylar tüketeceğim. Zaten hayatımızda şu stres faktorunu bir ekarte edebilsek, vücudumuzu beynimizi rahat bırakmak daha mutlu olacağız ama maalesef. Şuan aklım fikir regl gelmemesindesonucu bekliyorum. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin hepimize
KesinlikleSeni en iyi ben anlarım inan ki o acının tarifi yok ve yaşayan bilir.......
Amin aminnnKesinliklerabbim bu sınavdan bizi hayırlısı ile geçirsin inşllaah. Zor bir sınav. Rabbim yardımcımız olsun
Canım benimde adetim gecikti her ay 23 nde olmam gerekirken olmadım ve ben bitkisel macun kullandım eşimle birlikte içinde epideyum çakşır otu ginseng bitkisi vardı ictigimde yumurtaliklarimda bir ağrı oldu sanki goguslerim dokununca hafif acıyor ama yumuşak ve çevresi genislemis sende de öyle oldu muKız ayyy valla çok sevindim darısı bana bugün 17. Gün
Hayır canım genısleme yok ama cok hassasCanım benimde adetim gecikti her ay 23 nde olmam gerekirken olmadım ve ben bitkisel macun kullandım eşimle birlikte içinde epideyum çakşır otu ginseng bitkisi vardı ictigimde yumurtaliklarimda bir ağrı oldu sanki goguslerim dokununca hafif acıyor ama yumuşak ve çevresi genislemis sende de öyle oldu mu
MerhabalarKızlar merhba. Adetim 7 gün gecikti. Bugun sabahta test yaptım negatif cıktı. Artık dayanamadım sırf rahatlamak için bugun sabah sağlık ocağına kan vermeye gittimburada 17 gün gecikme ile gebe kalan arkadaşımıza çooook sevindim. İnşallaah bende gebelik haberi alırım. 2 yıldır olmuyor ( bütün adet belirtilerm var. Kasık bel agrısı gögüs haasasiyeti ( adetim çok düZenli normalde.
Zanimca benmde oyle oldu cunki son hafta olan bi iliskide anormallik oldu. Planladigimz bise yoktu. Yada normal bi gecikme anlamadım hic gecikmezdim 5 gun oldu 3.gun kan verdim cikmadi yarinda olmazsam cuma dr a randevu aldim kasiklarim fena batio bicak gibi .bel agrim regl olcagm zmn 1 gun olurdu 3 5 gundur belim agriyo gecmio sizdeki belirtiler neler fikr olurMerhabalarben regl olacağım hafta yumurtlamışım ve böylece geç döllenme ile hamile kalmışım umarım rabbim gönlündekini gerçekleştirir aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?