Regl gecikmesinin 17. Günü gelen pozitif 😳

Bende tam olarak sizin gibi 13 aralıkta adet oldum 27 aralıkta pvulasyon kanaması .ve 10 ocakta adet olmam lazımdı adet olmadım hala .gecikmenin 8 .günü test verdim negatif tarihlerimiz bile aynı

Bende tam olarak sizin gibi 13 aralıkta adet oldum 27 aralıkta pvulasyon kanaması .ve 10 ocakta adet olmam lazımdı adet olmadım hala .gecikmenin 8 .günü test verdim negatif tarihlerimiz bile aynı
Ben adet oldum 3.günüm bugün ara kanaması adetmiş galiba

Adet gecikmesinin 8.günü test yaptım negatif bugünde kan verdim daha çakmadı .bugün adet gecikmesinin 14.günü

Cuma günü inşallah yarın sabah ilk idrarla yapacam nolur dua et yarın 18. Gün
Ya bişey sorcam bu 18. Gün felan ne nasıl biliyorsunuz benim adet tarihim 24-27 arası bu ay geçen ay aralıkta 27 sine oldum klomen kullandım 6-7-8 inde ilişkiye girdik doktor tavsiyesi üzerine sonra normal bi şekilde 1 gün yapıp 1-2 gün yapmadık felan şu an hasta olmadım sadece bel ağrım ve arada kasık ağrım var normalde göğüslerim ağrırdı ağrımıyo bazen tuhaf akıntılarım oluyo

Kızlar merhba. Adetim 7 gün gecikti. Bugun sabahta test yaptım negatif cıktı. Artık dayanamadım sırf rahatlamak için bugun sabah sağlık ocağına kan vermeye gittim burada 17 gün gecikme ile gebe kalan arkadaşımıza çooook sevindim. İnşallaah bende gebelik haberi alırım. 2 yıldır olmuyor( bütün adet belirtilerm var. Kasık bel agrısı gögüs haasasiyeti ( adetim çok düZenli normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…