- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.597
- 248
- Konu Sahibi otuzundabirkadin
-
Amin inşallah ❤Insallah Rabbım hayalini kurduğumuz şeyleri bize nasip eder ❤
Negatif canımKan verdiniz mi sonuç ne acaba
Hormonlara bakıldı mi canımNegatif canım
Rabbim tez vakitte güzel haber aldırır inşallah canımNegatif canım
Bende tam olarak sizin gibi 13 aralıkta adet oldum 27 aralıkta pvulasyon kanaması .ve 10 ocakta adet olmam lazımdı adet olmadım hala .gecikmenin 8 .günü test verdim negatif tarihlerimiz bile aynıEvet ara kanamanın 3 günü yapıldı negatifti adetim geçtikten sonra 4 gün yaptım sistemde hata olmuş sonuçlar normal çıkmadı o yüzden ertesi gün tekrar istedi onlarda normal değil di asm de yaptırdım negatifti
Ben adet oldum 3.günüm bugün ara kanaması adetmiş galibaBende tam olarak sizin gibi 13 aralıkta adet oldum 27 aralıkta pvulasyon kanaması .ve 10 ocakta adet olmam lazımdı adet olmadım hala .gecikmenin 8 .günü test verdim negatif tarihlerimiz bile aynı
Ben Ovulasyon kanaması geçirdiğim zaman doktora gittim adet degıl dedi rahim duvarın incelenmiş pvulasyon kanamadı gecırıyorsun dedi ve hala adet olmadımBen adet oldum 3.günüm bugün ara kanaması adetmiş galiba
İnşallah hamilesinizdir test yaptınız mı pekiBen Ovulasyon kanaması geçirdiğim zaman doktora gittim adet degıl dedi rahim duvarın incelenmiş pvulasyon kanamadı gecırıyorsun dedi ve hala adet olmadım
İnşallah hamilesinizdir test yaptınız mı peki
İnşallah güzel haber alırsınızAdet gecikmesinin 8.günü test yaptım negatif bugünde kan verdim daha çakmadı .bugün adet gecikmesinin 14.günü
İnşallah inşallahİnşallah güzel haber alırsınız
Sonuç çıktı mıİnşallah inşallah
Evet negatif çıktı bugünde adet oldumSonuç çıktı mı
Hayırlısı inşallah rabbim nasip ederEvet negatif çıktı bugünde adet oldum
Ya bişey sorcam bu 18. Gün felan ne nasıl biliyorsunuz benim adet tarihim 24-27 arası bu ay geçen ay aralıkta 27 sine oldum klomen kullandım 6-7-8 inde ilişkiye girdik doktor tavsiyesi üzerine sonra normal bi şekilde 1 gün yapıp 1-2 gün yapmadık felan şu an hasta olmadım sadece bel ağrım ve arada kasık ağrım var normalde göğüslerim ağrırdı ağrımıyo bazen tuhaf akıntılarım oluyoCuma günü inşallah yarın sabah ilk idrarla yapacam nolur dua etyarın 18. Gün
Acaba siz adet olduğunuzda kanamanız eski adetleriniz gibi miydi .ben adet olduğumu düşünüyorum ama kanamam çok az böle lekelenme şeklindeHayırlısı inşallah rabbim nasip eder
Normal gibiydi bitti bnm aynı süre sürdüAcaba siz adet olduğunuzda kanamanız eski adetleriniz gibi miydi .ben adet olduğumu düşünüyorum ama kanamam çok az böle lekelenme şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?