- Konu Sahibi otuzundabirkadin
-
Daha önce konular açmıştım ve sürekli testler yapıp negatif alıyordum. Cenazemiz olduğu için 3 gündür testte reglde aklımda değildi. Az önce bir test yapayım değilse doğal söktğrücüler içmeye başlarım dedim. Gördüğüme inanamadım
Evet çıktı çok şükür beta hcg 820Kan sonucunuz. Çıktı mi
Oooooo kız çok sevindimEvet çıktı çok şükür beta hcg 820
Ayyy ben sevinçten unuttum bacımKız sonuç noldu
Elhamdülillah bacım bu sefer boş dönmedik 820 çıktı
Kız ayyy valla çok sevindim darısı bana bugün 17. GünAyyy ben sevinçten unuttum bacımelhamdülillah 820 çıktı sonuç 1600 olsun doktora gidicem
Allahım dualarını kabul etsinKız ayyy valla çok sevindim darısı bana bugün 17. Gün
Cuma günü inşallah yarın sabah ilk idrarla yapacam nolur dua etAllahım dualarını kabul etsinhadi sende ver bi kan testiiiii
İnşallah pozitifi görürsün. Haber ver mutlakaCuma günü inşallah yarın sabah ilk idrarla yapacam nolur dua etyarın 18. Gün
Tamam canımİnşallah pozitifi görürsün. Haber ver mutlaka
@otuzundabirkadi
ayyyyy allahım çok şükürElhamdülillah bacım bu sefer boş dönmedik 820 çıktı
Sağlıkla ilerlesin inşallah.Evet çıktı çok şükür beta hcg 820
Ayy ne güzell bir gecikme buuDaha önce konular açmıştım ve sürekli testler yapıp negatif alıyordum. Cenazemiz olduğu için 3 gündür testte reglde aklımda değildi. Az önce bir test yapayım değilse doğal söktğrücüler içmeye başlarım dedim. Gördüğüme inanamadım
Evet çıktı çok şükür beta hcg 820
Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindimEvet çıktı çok şükür beta hcg 820
Bir de tam olarak belirti neler yaşadın?İnşallah pozitifi görürsün. Haber ver mutlaka
Bacım benim 17. Gün pozitife döndü adet olmadan 6 gün önce gecikmenin 6. Günü ve 10. Günü negatif çıktı testim. 17. Gün pozitife döndü. Bu sırada hala devam eden şuan regl oldum hissi veren ağrı , kasık batması , akıntı vardı. Göğsümün üzerine yatamıyordum hala öyle. Mide yanması mi denir ekşimesi mi bilemedim ama midem bulanmadı ama bir tuhaf hissettiriyordu sürekli bişey atıyordum ağzıma sanki midemde karadelik varBir de tam olarak belirti neler yaşadın?
Bende az önce doktora gittim 24 gün oldu gecikme ama kese galan yok zaten tahliller desen bu zamana kadar hep negatif iğne verdi bir sonra ki tarihime altı gün kaldı eğer olmazsam onu vurduracam ama istemiyorum da kendiliğinden gelişsin de istiyorum of bilmiyorumBacım benim 17. Gün pozitife döndü adet olmadan 6 gün önce gecikmenin 6. Günü ve 10. Günü negatif çıktı testim. 17. Gün pozitife döndü. Bu sırada hala devam eden şuan regl oldum hissi veren ağrı , kasık batması , akıntı vardı. Göğsümün üzerine yatamıyordum hala öyle. Mide yanması mi denir ekşimesi mi bilemedim ama midem bulanmadı ama bir tuhaf hissettiriyordu sürekli bişey atıyordum ağzıma sanki midemde karadelik var2 saatte bir o ekşime oluyor her 2 saatte bir bişey yiyorum hala böyle. En son dün akşam önce evde artımed erken gebelik testi yaptım pozitif çıkınca kan verdim 820 geldi. Yarın yine vericem 1500 üzerindeyse doktora gidip ultrasona giricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?