Regl gecikmesinin 17. Günü gelen pozitif 😳

Ayy ne güzell bir gecikme buu Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh biz bekleyenlere de dua et lütfen

Bir de tam olarak belirti neler yaşadın?
Bacım benim 17. Gün pozitife döndü adet olmadan 6 gün önce gecikmenin 6. Günü ve 10. Günü negatif çıktı testim. 17. Gün pozitife döndü. Bu sırada hala devam eden şuan regl oldum hissi veren ağrı , kasık batması , akıntı vardı. Göğsümün üzerine yatamıyordum hala öyle. Mide yanması mi denir ekşimesi mi bilemedim ama midem bulanmadı ama bir tuhaf hissettiriyordu sürekli bişey atıyordum ağzıma sanki midemde karadelik var 2 saatte bir o ekşime oluyor her 2 saatte bir bişey yiyorum hala böyle. En son dün akşam önce evde artımed erken gebelik testi yaptım pozitif çıkınca kan verdim 820 geldi. Yarın yine vericem 1500 üzerindeyse doktora gidip ultrasona giricem.

Bende az önce doktora gittim 24 gün oldu gecikme ama kese galan yok zaten tahliller desen bu zamana kadar hep negatif iğne verdi bir sonra ki tarihime altı gün kaldı eğer olmazsam onu vurduracam ama istemiyorum da kendiliğinden gelişsin de istiyorum of bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…