Regl günümüzü gerdeğe denk getirmek

Canım adet gününde ilişki nasıl olacak ki onu anlamadım ben 🙄
Yani adetli iken ilişkiye nasıl gireceksin .. hadi sen girdin adam kabul edecek mi 🙁
Bu kızlık zarı dikimi ne kadar ki ya bu kadar pahalı birşey mi

Ya da şöyle olabilir; regl olduğunu eşine söylemeyeceksin. İlişkiden sonra yani malum olay gerçekleştikten sonra yataktan kalkıp onun yanında kendini silip vs göstereceksin yani bir şekilde hallolur bu ama .. olayın yalan boyutu sana bir ömür vicdan yaptırabilir😔

İlişkiden hemen önce temiz olman lazım yani o arada eşin anlamadan becerebilirim diyorsan olabilir, ama yarın öbur gün eşinin öğrenmeyeceğınden emin misin ?
Yalan kısmı sıkıntı yukardaki yorumlara katılıyorum

Adetinin başlangıcını gerdek gecesine denk getirmen lazim . Bu da imkansız.kanaman çok az olmalı. Bir de kızlık zarı varken ilişki çokta rahat olmuyor başta.( ya da bende öyleydi herkeste oyle mi bilmiyorum ) Adam anlamayacak mı ? Sıkıntılı durum. Yalan kısmı zaten senin bileceğin iş .

İlişkiden hemen önce temiz olman lazım yani o arada eşin anlamadan becerebilirim diyorsan olabilir, ama yarın öbur gün eşinin öğrenmeyeceğınden emin misin ?
Yalan kısmı sıkıntı yukardaki yorumlara katılıyorum
Evet yalan soylemek istemiyorum ama baska caremde yok.anlatma ya da ayrilma durumum söz konusu degil
Ailem kabul etmez

yahu reglken adam her şekilde anlar. yalan kısmına girmiyorum. herkesin kendi hayatı. ama ben olsam böyle bi konuda açık olmayı tercih ederdim.
neyse, nikah gününüz belli değil mi ? regl olana dek kaçtın diyelim. beraber olduğun gece regl başlıcak. adam anlamıcak mı ?
tamam erkekler bizim kadar akıllı değiller ama bizden daha salak da değiller.

Nasil bir insanla evleniyorsun sen, daha bakire olmadigini bile acamadigin adamla bir ömür gecireceksin farkinda misin?
Evet biliyorum zor bir durum ama bazen de dibe batmadan gün yüzüne cikamiyor insan.
Dibe batmaktan kastim rahat hissetmedigin bu konuyu acip yüzlesmen
Hic mi güvenmiyorsun es adayina, iliskiniz ne durumda?
Yani söylemek daha kolay olmazmiydi canim ha, biliyorum zor ama

Çaresizlik insana neler düşündürtüyor dimi.. yoklukta insanın yaratıcılığı tavan yapıyor. Söylediğin şey çok da mantıksız değil hani.

Ama sistematik olman lazım, adetin 5 gün sürüyorsa hemen hemen, son gününe getirmelisin. Ya da iyice azalmaya başladığı 4ncü gününe. Ertesi gün tekrar isteyeceği gerçeğini hesaba katmalısın.

Elbette kimse yalan dolanla iş yapmak istemez. Yaptığın şeyi çok tasdik etmesem de zamanında pişman olacağın şeyler yaşanmış ister istemez çareler peşinde koşuyorsun. Şu dkdan sonra sızlanmak ya da kınamak kesinlikle bize düşmez. Düşmez kalkmaz bir Allah.

Tercihim diktirmenden yana, eğer kesinlikle anlatamayacağın biri ya da bir olay söz konusu ise. İyi bir doktor araştırmanı öneririm, forumda tecrübelerini ileten çok kullanıcı var. Para bir türlü denkleşmiyorsa mecbur bu denilenenleri yapacaksın.

Sen utanma, sana bunu yaptıran toplum utansın. Hatalısın ama yargılamak bana düşmez. Bunu yemesi için eşinin çok bilgisiz olması gerekli. Adet zamanını ayarlayamazsan artık iç kısım da bir yere küçük bir çizik at. Nasılsa duşa gireceksin orada hallet.sakın fazla derin olmasın minik bir çizik. Duştan çıkınca da utanıyorum ayağına ışığı kapattırıp birlikte olursun. Ama eşinin biraz saf olması gerek

Bu gerginlikle ilişki yaşamanız da zor olmaz mı sizce ? Oldu mu olmadı mı diye düşünüp kendinize zehir edeceksiniz ilk geceyi de...
Üzücü bir durum,ama kınayamıyorum da çünkü toplumun saçma bir kafa yapısı var.Keşke kadınlar olarak şu sıkıntıyı çekmek ya da düşünmek zorunda kalmasak.

Adetine getirebilirsen neden olmasın eşinin anlayacağını sanmam daha önce çok kadınla birlikte olmadıysa tabi... bir seferde enfeksiyon olmaz merak etme ilk geceden sonra 3 gün ara verin diyorlar bazıları öyle birşey uydur... hadi diyelim üst üste istedi bazılarında kanama bi kaç gün sürüyormuş falan de.. daha önce arkadaşlarımda böyle şeyler yaşadı altarnatif aramıştık... yada içine kana benzeyen birşey sür 🤔

Adetine getirebilirsen neden olmasın eşinin anlayacağını sanmam daha önce çok kadınla birlikte olmadıysa tabi... bir seferde enfeksiyon olmaz merak etme ilk geceden sonra 3 gün ara verin diyorlar bazıları öyle birşey uydur... hadi diyelim üst üste istedi bazılarında kanama bi kaç gün sürüyormuş falan de.. daha önce arkadaşlarımda böyle şeyler yaşadı altarnatif aramıştık... yada içine kana benzeyen birşey sür
Kana benzeyen şey ne olabilir diye düşünürken gıda boyası geldi aklıma o kadar nalet birşey ki bi çimdik sürse kıpkırmızı olur .

Back
X