Regl günümüzü gerdeğe denk getirmek

Merhaba yine ahlak bekçisi arkadaslarla yorum yapacak ama gercekten zor durumdayim.düğünüme bir ay kaldi ve hala kizlik zari dikimi parasini denkleştiremedim.adet gününü gerdeğe denk getirip bu durumdan kurtulanlar var mi?lutfen gercekten yardimci olacaklar yazsin
Ya denk getirmen bence çoook zor. Hadi getirdin diyelim hiç ön sevişme olmadan bacaklarını açıp direk içine girmesini mi bekliyceksin yani? Belki öncesinde eşin okşıycak dokunucak ve eline kan gelicek. Demiycek mi ben daha hiç bi şey yapmadım bu kan ne alaka? İlk 2 güne getirmeyip son 3 güne denk getirsen kan yoğunluğu azalır ama onda bile zor olur yani ıslandığın anda kanla karışık vajinal ıslaklık olucak her türlü fark eder bence. Bir de gününü nasıl ayarlıycaksın ki? Düğün günü bellidir. Erken adet olup diğer adetini düğüne getirme yöntemi var mı bilmiyorum kürler var adet söktürücü ama onlar bile gelmesi gereken adeti söktürüyor. Daha vücutta yumurta oluşmadıysa naparsan yal adet olmak imkansız bence.

Ben geçen fantezi ürünü bakınırken yapay kızlık zarı görmüştüm 200 TL’ye. Yaptığınız şeyi onaylamıyorum ama nasıl şartlarda yaşadığınızı da bilmediğimden bu konuda yorum yapmak haddime olmaz. Bakın o ürünlere ne diyeyim.

Lisedeyken duymuştum senin gibi çaresiz olanlar adetinin son gününe getiriyolarmış gerdek gecelerini kanaması bitmiş gibi bişey oluyo ama ilişki girdiğinde kan geliyomuş yapıdan yapıya değişir bu durum tabi ve yukarda bir arkadaşın dediğin gibi kızlık zarı varken kolay ilişkiye girilmiyo eşin anlayabilir iyi düşün bunları sonradan pişman olma derim

Erkekler o kadar salak değil,heleki senden önce düzenli cinsel hayatı olduysa ilişki anında esneklikten bike anlar. Herşey kanama değilki. Biz o işi 2 günde zor bitirdik 1hafta kanamam devam etti az az. Çok zor büyük risk alıyorsun. Anlayıp rezil olacağına kendin anlat ayrılırsa ayrılsın

Ya yaptığı doğru bişey olduğunu zaten kendiside savunmuyor ki kız belki doğuda belki aşirette vs vs bunu hiç birimiz bilemeyiz bunu yapmak zorunda ki yapıyor yoksa kimsenin hoşuna gitmez eşini bir ömür kandırsın tepki vermeden önce lütfen düşünüp kırmadan konuşalım, konu sahibi içinde diyeceğim büyük riskin altına giriyorsun eğer öncesinde bir çok kez ilişkiye girdiysen eşinin anlama ihtimali yüksek fakat sadece kızlığın bozulduysa bir daha olmadıysa arkadaşların önerdiği metotlara başvurabilirsin fakat eşinin anlarsa vericeği tepkiyi de düşün eğer sonun cidden kötü olucaksa ya nişanı at yada diktirmek için kendini zorla

Adet gününe denk getirmen zor olur...

Bence düğünden sonra duş alırken jiletle cizik at ic dudak tarafina...fazla derin olmasin...
Sonrada yataga yatinca ilk bi karin üstü yat ve biraz yataga bulaşmasını sağla.
Bu şekilde bence anlamaz. İlk sevişme anında kendini kasarsan zaten hic anlamaz.

Şimdi doğruya doğru, çoğu erkek dürüstlüğü hak etmiyor.

Benim ilk ilişkiden sonra hemen kanamam olmamıştı ama eşim kızlık zarını hissedebildiğini girerken belli olduğunu söylemişti yani eşiniz zarın olmadığını farkedebilir ki olayın yalan kısmına değinmiyorum bile

Esin inanırsa ertesi gün kanaması devam eden çok kişi tanıyorum hemde normal adet kanı gibi olan yani o gece bir yerleri zedeleniyor ve yaklaşık 3 gun yad 4 gun kanama görüyorlar eğer inandirabilirsen ertesi günler kanamqm oldu diyebilirsin. Bu adam sonraki aylar o tarihte adet olduğunuz da anlamı ak mı aceba onu bilemedim bende

Adet gününe denk getirseniz bile nasıl olacak ki. İlk gecede ön sevişme olmadan direk ilişki mi olacak.yani demek istediğim size dokunamayacak mı.. Eğer vajinanıza dokunmak isterse ki ister illaki kan gelecek eline. Bu kadar açık yazmak istemezdim ama her olasılığı düşünmek gerek.

Ayrıca ilk kez ilişkiye girildiğinde öyle hemen oluvermiyor. Yani her türlü anlar gibime geliyor.

Bence diktirmek icin ne yap et parayi ayarla yüzüğün felan varsa kayboldu de git diktir canım adet gunune denk getrmen zor olur çünkü ayni gun olmama ihtimali var bu isin on sevisme fasli var bende kiz olarak evlendim ama hemen kan gelmedi anlar yani darliktan vs esinin daha once cinsel hayati olmamis olsa bile biraz bilgiliyse bile kötü olur diktir canm

Yalan söylemek zor canim ama dogruyu söylemek daha zor bu devirde... yapacagin is cok riskli adetin son gününe denk getirmen gerekiyor buda kanin kan gibi cikmayacak kahveremsi olacak diye düsünüyorum.. konusmayi denesen ? Bi hata yaptim pismanim desen ? Bende esime evlenirken söylemedim benimkide tecavüzdü ama söyledikten sonra ne firtinalar koptu ama duruldu... unuttumu zannetmiyorum ama bence evlenmeden önce demelisin o kendi karar vermeli istiyormu istemiyormu anlayisliysa ne mutlu deyilse kimseye dememesini istemelisin..

Çok yanlış ya
Seni seven herseyinle kabul eder
Bu ne şimdi ?
Bu kadar niye düşürüyorsunuz kendinizi
Bu tip adamlarla evlenip sonra dert yanıyorsunuz
Yazık

Sen utanma, sana bunu yaptıran toplum utansın. Hatalısın ama yargılamak bana düşmez. Bunu yemesi için eşinin çok bilgisiz olması gerekli. Adet zamanını ayarlayamazsan artık iç kısım da bir yere küçük bir çizik at. Nasılsa duşa gireceksin orada hallet.sakın fazla derin olmasın minik bir çizik. Duştan çıkınca da utanıyorum ayağına ışığı kapattırıp birlikte olursun. Ama eşinin biraz saf olması gerek
ŞAka mı yapıyorsunuz? Kendine çizik at ne demek, vajinaya çizik mi atılır Allahım daha neler duyacağız 😳
Nasıl ayarlayacak minikliğini, hadi kendine ciddi bir zarar verirse? Ayrıca çizik dediğiniz o an kanar durup durup mu kanayacak?
Şu verdiğiniz aklı dönün de tekrar okuyun çoluk çocuk bakıyor buralara biraz mantıklı yazın Allah aşkına.

Back
X