- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 967
- 53
- Konu Sahibi kurukuru3494
Kana benzeyen şey ne olabilir diye düşünürken gıda boyası geldi aklıma o kadar nalet birşey ki bi çimdik sürse kıpkırmızı olur .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kana benzeyen şey ne olabilir diye düşünürken gıda boyası geldi aklıma o kadar nalet birşey ki bi çimdik sürse kıpkırmızı olur .
Ya denk getirmen bence çoook zor. Hadi getirdin diyelim hiç ön sevişme olmadan bacaklarını açıp direk içine girmesini mi bekliyceksin yani? Belki öncesinde eşin okşıycak dokunucak ve eline kan gelicek. Demiycek mi ben daha hiç bi şey yapmadım bu kan ne alaka? İlk 2 güne getirmeyip son 3 güne denk getirsen kan yoğunluğu azalır ama onda bile zor olur yani ıslandığın anda kanla karışık vajinal ıslaklık olucak her türlü fark eder bence. Bir de gününü nasıl ayarlıycaksın ki? Düğün günü bellidir. Erken adet olup diğer adetini düğüne getirme yöntemi var mı bilmiyorum kürler var adet söktürücü ama onlar bile gelmesi gereken adeti söktürüyor. Daha vücutta yumurta oluşmadıysa naparsan yal adet olmak imkansız bence.Merhaba yine ahlak bekçisi arkadaslarla yorum yapacak ama gercekten zor durumdayim.düğünüme bir ay kaldi ve hala kizlik zari dikimi parasini denkleştiremedim.adet gününü gerdeğe denk getirip bu durumdan kurtulanlar var mi?lutfen gercekten yardimci olacaklar yazsin
ŞAka mı yapıyorsunuz? Kendine çizik at ne demek, vajinaya çizik mi atılır Allahım daha neler duyacağızSen utanma, sana bunu yaptıran toplum utansın. Hatalısın ama yargılamak bana düşmez. Bunu yemesi için eşinin çok bilgisiz olması gerekli. Adet zamanını ayarlayamazsan artık iç kısım da bir yere küçük bir çizik at. Nasılsa duşa gireceksin orada hallet.sakın fazla derin olmasın minik bir çizik. Duştan çıkınca da utanıyorum ayağına ışığı kapattırıp birlikte olursun. Ama eşinin biraz saf olması gerek