Adetliyken daha önce seviştin mi?
Şöyle anlatayım bir kere ıslanmaya başladığın anda kanaman kesilir. Adet kanı gelse bile asla kızlık zarı kanına benzemez. Nişanlın daha önce bakire bir kadınla olmuşsa yüzde yüz anlar, bakire değilse bile normal bir kadınla düzenli bir ilişki içerisindeyse de anlar. Adetin son günlerinde gelen kanda uygun değil. Ayrıca bir kere oldu bitti değil ilk günün heyecanıyla bir kaç kere isteyecektir ya da ertesi gün falan yine ister. Bunlara şiddetle karşı çıkmam tereddütlerini arttıracaktır. Son olarak adet döngüsü içerisinde vajinanın iç yapısı değişir. Adam daha önce ilişki yaşamışsa bunu anlayacaktır. Anlamasa da ki aşırı düşük bir ihtimal erkek olarak penis civarı çok hassas olduğu için hayatın boyunca bir daha asla reglin son günlerinde dahi onunla birlikteliğe yanaşma. Bunları sana bir doktor adayı olarak tecrübeyle söylüyorum. Dikkate al olur mu ?
Normalde söyleyip bir ömür vicdan yapmak yerine rahat olmanı isterdim ama bende bu toplumda yaşayan bir kadın olarak seni anlayıp empati kurabiliyorum. Söyledikten sonra bir ömür arkasında durabilmen lazım. Adam belki sana bir ömür ima ederek canını yakacak asla eskisi gibi bakmayacak. Bir de aile boyutu var bunun ailene söylese ya da evlendikten sonra seni bu yüzden boşasa canın çok sıkılır.
Kendini garanti altına almak istiyorsan daha kalıcı, geçerli çözümler bulmalısın.
Adet dönemine getirme, hap, gıda boyası, çizik bir yerini kesme falan çok geçerli değil yakalanırsa ki büyük bir ihtimal canın aşırı sıkılır...