Regl günümüzü gerdeğe denk getirmek

ŞAka mı yapıyorsunuz? Kendine çizik at ne demek, vajinaya çizik mi atılır Allahım daha neler duyacağız
Nasıl ayarlayacak minikliğini, hadi kendine ciddi bir zarar verirse? Ayrıca çizik dediğiniz o an kanar durup durup mu kanayacak?
Şu verdiğiniz aklı dönün de tekrar okuyun çoluk çocuk bakıyor buralara biraz mantıklı yazın Allah aşkına.
Onu da artık kendi düşünecek. Yardım istemiş ben de kendimce fikir verdim. Çoluk çocuk emin olun daha kötüsünü görüyor her yerde.

Bu biraz ütopik açıkçası o kan asla adet kanı gibi değil ki ve denk getirseniz dahi ilişki oncesi de kanamaniz olacak nasıl görünmesin ayrıca ertesi gün yine kanama devam edecek o zaman ne diyeceksiniz. Bilmiyorum ama bu anlaşılır bir yalan. İlişkinizi baştan çürük temele koymussunuz

Valla bir erkekle öyle sıradan muabbet ederken hemcinslerin tam şeytan bana adet kanını kızlık zarı kanı diye yutturmaya çalışan oldu demişti bi keresinde aklıma geldi. Yutmayan yutmuyor sen en iyisi kızlık zarının esnek olduğunu söyle..

gönlüm dürüst olmandan yana ama maalesef bu bir tabu . Başka çare yoksa düğünden 10 gün önce doğum kontrol hapina başla . 4 gün önce bırak yalancı kanaman başlayacaktır. 5. Gün doğum kontrol hapina devam et kanaman kesilir. Normal adet döngünu bozabilir yalniz haberin olsun bu yöntemi kullanan arkadaşlarim oldu.

Bakireyken vajinanın dış görüntüsü bile farklı oluyor. Bence eşin salak veya kör değilse gayet anlar.

Benim gerdekte üçüncü denememizde üç damla olarak gelmişti kanım ben baya stress yaşadım ama eşim hiç gelmese bile senden eminim ben demişti yani herkesten kan gelmeyebilir yahut benim gibi çok az da gelebilir bence adet denk getirmek zor iş biraz tuvalete gidip klozete birşey damlatın tuvalette gelmiş gibi ablamın tuvalette gelmiş mesela anında gelecek diye birşey yok eşinizi çağırın ister gelsin baksın ister bakmasın onun dışında eşinize bunu keyfii yaşatmadığın iz belli yani belliki zor bir durumdasınız ben olumsuz bir yorum yapmayacağım sanki erkekler bize çok sadık herşeyi çok doğru mu söylüyor illaki onunda vardır söylemediği şeyler. Onları da geçtim kaçımız evlenmeden önce her yaşadığımız şeyi eşimize net olarak anlatabiliyoruz

Ya denk getirmen bence çoook zor. Hadi getirdin diyelim hiç ön sevişme olmadan bacaklarını açıp direk içine girmesini mi bekliyceksin yani? Belki öncesinde eşin okşıycak dokunucak ve eline kan gelicek. Demiycek mi ben daha hiç bi şey yapmadım bu kan ne alaka? İlk 2 güne getirmeyip son 3 güne denk getirsen kan yoğunluğu azalır ama onda bile zor olur yani ıslandığın anda kanla karışık vajinal ıslaklık olucak her türlü fark eder bence. Bir de gününü nasıl ayarlıycaksın ki? Düğün günü bellidir. Erken adet olup diğer adetini düğüne getirme yöntemi var mı bilmiyorum kürler var adet söktürücü ama onlar bile gelmesi gereken adeti söktürüyor. Daha vücutta yumurta oluşmadıysa naparsan yal adet olmak imkansız bence.
Bu yoruma katılıyorum,adetine denk getirmen zor olması bir yana,seninle sevişmek istediğinde her şekilde anlaşılır.bence sakın bu riski göze alma.bunun tek çaresi diktirmek maalesef.şansın bol olsun

Eşin aşırı tecrübeli birisi ise ve anlar ise ne yapacaksın?

Kendi kafa dengim biri ile evlenebilirdin daha uygun olurdu eşin hiç bir zaman seni sevmeyecek yarattığın insanı sevecek

gönlüm dürüst olmandan yana ama maalesef bu bir tabu . Başka çare yoksa düğünden 10 gün önce doğum kontrol hapina başla . 4 gün önce bırak yalancı kanaman başlayacaktır. 5. Gün doğum kontrol hapina devam et kanaman kesilir. Normal adet döngünu bozabilir yalniz haberin olsun bu yöntemi kullanan arkadaşlarim oldu.
p
[/QUOT peki bu yöntem etkilimi gercekten? Su anda stresten adet düzenimde bozuldu.Adet söktürücü biseyler kullanmayi planliyorum

Bu planınızın tutma ihtimali çok zayıf. 8 yıllık evli bir kadın olarak söylüyorum. İşler yolunda gitmeyince durum daha da zorlaşacak sizin için. Burdaki çözümlerinin çoğu gerçeğe aykırı. Siz yinede bir b planı bulun kendinize.

Adetliyken daha önce seviştin mi?
Şöyle anlatayım bir kere ıslanmaya başladığın anda kanaman kesilir. Adet kanı gelse bile asla kızlık zarı kanına benzemez. Nişanlın daha önce bakire bir kadınla olmuşsa yüzde yüz anlar, bakire değilse bile normal bir kadınla düzenli bir ilişki içerisindeyse de anlar. Adetin son günlerinde gelen kanda uygun değil. Ayrıca bir kere oldu bitti değil ilk günün heyecanıyla bir kaç kere isteyecektir ya da ertesi gün falan yine ister. Bunlara şiddetle karşı çıkmam tereddütlerini arttıracaktır. Son olarak adet döngüsü içerisinde vajinanın iç yapısı değişir. Adam daha önce ilişki yaşamışsa bunu anlayacaktır. Anlamasa da ki aşırı düşük bir ihtimal erkek olarak penis civarı çok hassas olduğu için hayatın boyunca bir daha asla reglin son günlerinde dahi onunla birlikteliğe yanaşma. Bunları sana bir doktor adayı olarak tecrübeyle söylüyorum. Dikkate al olur mu ?
Normalde söyleyip bir ömür vicdan yapmak yerine rahat olmanı isterdim ama bende bu toplumda yaşayan bir kadın olarak seni anlayıp empati kurabiliyorum. Söyledikten sonra bir ömür arkasında durabilmen lazım. Adam belki sana bir ömür ima ederek canını yakacak asla eskisi gibi bakmayacak. Bir de aile boyutu var bunun ailene söylese ya da evlendikten sonra seni bu yüzden boşasa canın çok sıkılır.
Kendini garanti altına almak istiyorsan daha kalıcı, geçerli çözümler bulmalısın.
Adet dönemine getirme, hap, gıda boyası, çizik bir yerini kesme falan çok geçerli değil yakalanırsa ki büyük bir ihtimal canın aşırı sıkılır...

Back
X