Regl huzursuzluğu

Regl öncesinde ve reglken beyin error karakter değişiyor resmen insan benliginden cıkıyor alt tarafı kan gelcek ne bu halimizzzzz her ay 15 gün cekiyoruzz eşiniz anlayışlıymış.Ben nişanlıma ağrılarım basladı beni alttan al dedigimde alıyor ama seninde karnın bi geçmiyo işe nasıl gitcen etcen diyip duruyo moralimi bozuyor.:KK12:
Alt tarafı kan demeyin. Bir yumurta daha ziyan olup gidiyor diye vücut kendini heder ediyor bence :KK45:
Şaka bir yana ben bir psikologla görüşmeyi bile düşünmüştüm. Bu kadar mı dünya başına yıkılır bir insanın. Bir kedinin patisine taş değse bir köşe bulup bağrıma vura vura ağlayasım geliyor. Psikoloji iptal.

Ayrıca bir gün öncesinde mide bulantısı, baş ağrısı ve ishal aynı anda! İlk iki gün ise ağrıdan konuşamayacak halde oluyorum. Ay ağrı kesici içmesen keşke diyenlere beddua edesim geliyor...

2 gün kaldı ya baya bi kükredim bak burda da :KK70:

Alt tarafı kan demeyin. Bir yumurta daha ziyan olup gidiyor diye vücut kendini heder ediyor bence :KK45:
Şaka bir yana ben bir psikologla görüşmeyi bile düşünmüştüm. Bu kadar mı dünya başına yıkılır bir insanın. Bir kedinin patisine taş değse bir köşe bulup bağrıma vura vura ağlayasım geliyor. Psikoloji iptal.

Ayrıca bir gün öncesinde mide bulantısı, baş ağrısı ve ishal aynı anda! İlk iki gün ise ağrıdan konuşamayacak halde oluyorum. Ay ağrı kesici içmesen keşke diyenlere beddua edesim geliyor...

2 gün kaldı ya baya bi kükredim bak burda da :KK70:
Benden daha beter hatunlarda varmış benimde 1 şubatta olcak 2 gündür öyle saçmayım ki:bicak: vucudunuzu hissetmeme durumu tek bende var sanırım böyle ruh gibi geziniyorum...

aynen ve su an yaşıyorum:KK43:
tam konunun üstüne denk geldi.
bacagimi nereye uzatacagimi şaşırıyorum.sanki içten çekiliyor dediğiniz gibi.
esnetme hareketi yapıyorum surekli ama yok nafile.2-3 gün çekerim artik:bicak:
Suan benimde öyle bacagım içten çekiliyor canı kalmıyor gibi vızır vızır...Uyutmadı...

Evet canm üşengeölik var bnde
Regl öncesinde o kadar gergin halsiz bitkin hayattan bezmiş oluyorumki.aman kimse aramasın da dışarı cıkmıyım kafasındayım.Kasıklarım ağrır baldırlarım uyusur benim regl öncesinde ve ilk 2 gününde...Olana kadar da bedenim sanki benim değilmiş gibi olur kafam dagınık olur dikkat dağınıklığıyla birlikte üşengeçlik var hep yatasım var...Sizler de böylemisiniz???

Ya kızlar 1 şubatta adet olmam gerekiyo 1 haftadır cekiyorum sızısını cok kötüyüm kendimi hissetmiyorum resmen.Sorum şu.Bugün vajinamda yanma kasınma var hala adet olamadım.Bu neden olur?

Evlenince geçiyor diyorlar ne kadar doğru :) bilemedim sizinki daha kötüymüş her ay acillik olmayı düşünemiyorum Allah sabır versın

Merhaba bende çok aşırı adet sancısı cekenlerdenm hemde bitene kadar doğum sancisinin bikac tik altı Benm agrim yada o dönemde ben öyle hissediyorum galiba :)

Bende acillik olurdm herkes bilirdi regl oldugumu hem acı hem utanç düşünün yanii ...

Bekarken evlenince geçer dedi doktor evlendim çocuk dogurunca geçer dendi geçmedi ikinciyi doğurdum yine geçmedi sanrm menapoza kadar cekecegim bu agriyii:oops:

Ya kızlar 1 şubatta adet olmam gerekiyo 1 haftadır cekiyorum sızısını cok kötüyüm kendimi hissetmiyorum resmen.Sorum şu.Bugün vajinamda yanma kasınma var hala adet olamadım.Bu neden olur?
Adetiniz 1 şubattaymiş zaten ama kaşinti yanma iste uzmanlik alanim:)Mantar olabilir akintinız varsa kontrol edin derim beyaz sut kesigi gubir akinti varsa kesin mantar.Ama umarim değilsinizdir.Ama dersenizki her adet öncesi oluyor ona birşey diyemem.

Adetiniz 1 şubattaymiş zaten ama kaşinti yanma iste uzmanlik alanim:)Mantar olabilir akintinız varsa kontrol edin derim beyaz sut kesigi gubir akinti varsa kesin mantar.Ama umarim değilsinizdir.Ama dersenizki her adet öncesi oluyor ona birşey diyemem.
Yumurta akı gibi akıntı her zaman oluyor:) ama yanma sadece bu ay oldu.Umarım mantar değldir:)

:işsiz:
Güne regl olarak uyandım karnım belim çatlıyorrrrrrr.Gözlerim de kamasıyor ayrıca dişci randevum vardı.Ne yapcam ben şimdi :işsiz:

Back
X