Banada evlenince geçer dediler geçmediGiggles bu konuda aynıyız
Tek çözümü doğurmak şekerim
Banada evlenince geçer dediler geçmedi
Doğum yap geçer dediler geçmedi
İkinci doğumumu yaptım geçerse bol bol doğurucaz arkadaşlar
İkinciyi doğurdum geçmedi.Banada evlenince geçer dediler geçmedi
Doğum yap geçer dediler geçmedi
İkinci doğumumu yaptım geçerse bol bol doğurucaz arkadaşlar
Bende hiçbiri işe yaramıyor ya.Buscopan denedim zerre fayda etmedi.Majezik yine arada işe yarıyor.No no majezik yes BUSCOPAN. Regl dönemi için normal ağrı kesici kullanmı tavsiye edilmez tama6 sen en etkili olsun diye içiyorsun sanırım ama. Ayrıca hareket önemlidir inan iş yaptıkça psikolojik olarak ağrıyı unutuyorsun vursa da ara ara oluyor. Yoksa bende ilk iki gün kıvrananlardanım
Bak bu çok ilginç mesela. Kişiden kişiye değişiyor hep. Benim regl 8-9 gün sürer öyle ağrım falan olmaz. İlk adet olmaya başladığımda arada oluyordu. Nadir yani.Normal doğurdum, 8 ay sonra ilk reglimde ağrıdan ağlamıştım yine. Benim doktorumda doğum yaptında göz rengin değişti mi bu niye değişsin yapın işte bu dedi yolladı beninormal doğum öyle bir acı ki, acı eşiğimiz yükseliyor, küçümsüyoruz regl sancısını belkide. Eskisi kadar fena değil kabul ama ağrı yine var.
Regl iken genelde 6 gun suruyor bir rahatsizligim da yok kist vs. Ancak 2 gün boyunca aşırı karin ağrısı çekiyorum çalışan biridiyim ve agri kesici (majezik) almama rağmen geçmiyor.butun gun uyumakla geçiriyorum haftasonuna denk gelirse tabi.arkadaşlarıma bakıyorum reglken mini etekle bile rahatlar Peki nasil oluyor bu karnim da ağrıyor diyo ama usutmuyor .ben 2 corap ust uste giyiyorum hâlâ ağrısı azalmiyo. Sizler ben reglken çok rahat geçiriyorum diyen var mi
Ay kesinlikle öyleBende öyle bayıldım hep babam bilirdi hatta tüm mahalle bilirdi
Serumlar, iğneler sürekli ağlamalar yani şimdi bile olacağım vakit kanım çekiliyor.
Ben bir dönem hem koruması hem de bu sancılar için doğum kontrol kullandım.
O gerçekten aza indirdi.
Evlendikten sonra daha da sakinledi
Ama annemin ve yaşayanların dediğine göre doğum yapınca hiç kalmıyormuş.
Doğurmak için bir sebep daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?