- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Doğurunca geçti mi sizin gerçekten. Yoksa aranızda bir şaka mı bu? Bu şehir efsanesini doğrulayan birini ilk kez görüyorum.
bana doktor kanamayıda azaltan bi ağrı kesici var onu önerdi. İlk gün kullanmak zorunda kalıyorum. Adaçayı, rezene iyi geliyor. Birde ayaklara sıcak su torbası, sakın direkt karnınıza koymayın sıcağı.
bırak ya
evlenmede de evlenince geçecek diyorlardı
ilk ayları bi ben bilirim ne ağrılar çektim
bir de utanmadan o zaman da ilk aylarda oluyor yaaa dediler
Hiç alakası yokmuş maalesefGiggles bu konuda aynıyız
Tek çözümü doğurmak şekerim
Hiç alakası yokmuş maalesefarkadaşımı da böyle gaza getirdiler, ama gram değişen bişey olmamış.
Yukardaki arkadaşın egzersiz önerisine kulak verin bence.
Normal doğurdum, 8 ay sonra ilk reglimde ağrıdan ağlamıştım yine. Benim doktorumda doğum yaptında göz rengin değişti mi bu niye değişsin yapın işte bu dedi yolladı beniBen daha doğum yapmadım ama benim annem, teyzelerim, kuzenlerim, halamlar hep ağrılı geçiyor.
Annem de der seni doğurana kadar bende öyleydim ama seni doğurunca geçti diye.
Bende kadın doğum doktoruna gittim.
Kistin bile yok içerideki damarların çok ince, doğum da kalınlaşacak dedi.
Doğrum yaparken bebekte genişletecek içini dedi.
Rahatlarsın dedi.
Gerçekten de öyle oluyor normal doğum yapanlar hep geçti dedi.
Annemde doğumdan sonra azaldi diyor ama ben ayaktayim bütün gun akıntıyı hissetmek çok kötü keske ona çözüm olsaNormal doğurdum, 8 ay sonra ilk reglimde ağrıdan ağlamıştım yine. Benim doktorumda doğum yaptında göz rengin değişti mi bu niye değişsin yapın işte bu dedi yolladı beninormal doğum öyle bir acı ki, acı eşiğimiz yükseliyor, küçümsüyoruz regl sancısını belkide. Eskisi kadar fena değil kabul ama ağrı yine var.
Dogru ama 2 gün çok çekiyorum ya agri kesici de zararlı diyorlarBen 5 gün regl olurum
İlk iki gün ağrılı geçer dinlenirim
Diğer günler oldukça rahatım
Her işimi yaparım
Agri kesiciyi icme diyorlar neden ki aslında doktor da kendini baglama bir ilaca dedi ama inanin agridan bacaklarim tutmuyo ayakta duramıyorumSıcak su torbası, sıcak içecekler, sıcak duş, at kestanesi içeren krem... bunlar iyi geliyor. Ağrı kesici tavsiye etmem. İlk günü böyle takviyerlerle geçirince diğer günlerde rahat edersiniz. Ha ilk günden mini etek giyebilenlere tebrikler, süper bünye onlar
Ben ilaç kullanmamak için direnirim bayaDogru ama 2 gün çok çekiyorum ya agri kesici de zararlı diyorlar
Normal doğum yaptım hiç işe yaramadı bu anlamda. Felç oluyordum ağrıdan 2-3 gün, doğum kontrol hapı tek çaresi. Almaya başladım rahatladımPapatya çayı, rezene, adaçayı içine bal at sıcak sıcak iç.
Kendini sıcak tut.
Başka çaresi yok.
Bende öyleyim yılladır kaç kere bayıldım.
Tek çaresi normal doğummuş.
Regl iken genelde 6 gun suruyor bir rahatsizligim da yok kist vs. Ancak 2 gün boyunca aşırı karin ağrısı çekiyorum çalışan biridiyim ve agri kesici (majezik) almama rağmen geçmiyor.butun gun uyumakla geçiriyorum haftasonuna denk gelirse tabi.arkadaşlarıma bakıyorum reglken mini etekle bile rahatlar Peki nasil oluyor bu karnim da ağrıyor diyo ama usutmuyor .ben 2 corap ust uste giyiyorum hâlâ ağrısı azalmiyo. Sizler ben reglken çok rahat geçiriyorum diyen var mi
Valla bana dr önerdi ağrı kesiciyi, kanamayı azaltan yan etkisi var iyi olur sana dedi. Benim çok fazla kanamam oluyordu iyi geldi.Agri kesiciyi icme diyorlar neden ki aslında doktor da kendini baglama bir ilaca dedi ama inanin agridan bacaklarim tutmuyo ayakta duramıyorum
Normal doğurdum, 8 ay sonra ilk reglimde ağrıdan ağlamıştım yine. Benim doktorumda doğum yaptında göz rengin değişti mi bu niye değişsin yapın işte bu dedi yolladı beninormal doğum öyle bir acı ki, acı eşiğimiz yükseliyor, küçümsüyoruz regl sancısını belkide. Eskisi kadar fena değil kabul ama ağrı yine var.
Normal doğum yaptım hiç işe yaramadı bu anlamda. Felç oluyordum ağrıdan 2-3 gün, doğum kontrol hapı tek çaresi. Almaya başladım rahatladım
İşte bu zamana kadar aldığınız ağrı kesiciler ağrı eşiğinizi yükseltti, artık majezik bile kesmiyor sizi... ben bu yüzden baş ağrısına bile en hafif ağrı kesiciyi kullanırım , onu da hatta her seferinde almamAgri kesiciyi icme diyorlar neden ki aslında doktor da kendini baglama bir ilaca dedi ama inanin agridan bacaklarim tutmuyo ayakta duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?