Kuzum gecmis olsun ne olduuuCanim devam ederse git mutlaka bende simdi acile gidiyorum sag kasik agrim var bacagima vuruyor artik bi baksinlar ne var
Benimde aynı bacaklarmda derman yok sanki saatlerce koşmuş gibiyim cnm haber ver bize inşallah bebistirCanim devam ederse git mutlaka bende simdi acile gidiyorum sag kasik agrim var bacagima vuruyor artik bi baksinlar ne var
Benimde aynı bacaklarmda derman yok sanki saatlerce koşmuş gibiyim cnm haber ver bize inşallah bebistir
Kuzum gecmis olsun ne olduuu
Canım test yap bak cidden sen hamilesin. Benimde öyle olmuştu.Slm kizlar nbr nasilsiniz . kizlar bnm sari akinti cok yogun oluyor . ve otobuste dedim ahanda regl oldum belim kasiklarim nasil agridi vajinadan sivilarin geldigini hissettim eve bi geldim . sari akinti . ve yapiskan sakiz gibi o jel nedir kizlar regl son 3
Önce kana geçer cnm sonra idrarda çıkar sıkma canını vardır herşeyde bir hayır inşallah diğer aya rabbim verir mucizeniKizlar hamile degilimbata son 4 kaldi ama bugun kanda 0.56 cikti degerim malesef hamile degilim
Kizlar sonuc once kan da mi idrar da mi cikiyor bilginiz var mi ?
Önce kana geçer cnm sonra idrarda çıkar sıkma canını vardır herşeyde bir hayır inşallah diğer aya rabbim verir mucizeni
Sen sanirim kimyasal gecirdin benim gibi. Yarin bi kan testi daha versene canim.Hayirlisi canim ya kismet
Sen sanirim kimyasal gecirdin benim gibi. Yarin bi kan testi daha versene canim.
Tatlim once sakin ol benim bes gun kala 0.46 cikmisti idrarda gozukmez daha yarinki testinde gorursun bence yukselecek ve hamilesin nedense cok eminimKizlar hamile degilimbata son 4 kaldi ama bugun kanda 0.56 cikti degerim malesef hamile degilim
Kizlar sonuc once kan da mi idrar da mi cikiyor bilginiz var mi ?
Tatlim once sakin ol benim bes gun kala 0.46 cikmisti idrarda gozukmez daha yarinki testinde gorursun bence yukselecek ve hamilesin nedense cok eminim
Ayrica ben burda cizgi goruyorum yarin tekrar yap canim koyulasacak cizginKizlar idrar testim boyle cikti fakat kanda 0.56 cikti degerimiyice kafam karıştı. Sanirim test bozuk...
Tatlim once sakin ol benim bes gun kala 0.46 cikmisti idrarda gozukmez daha yarinki testinde gorursun bence yukselecek ve hamilesin nedense cok eminim
Yarin idrar yap ve bekle adet gunune kadar kana gerek yok yarin testin koyulasacakYarin kan mi yaptirayim canim ? Idrar da yapsam mi sabah ?
Ayrica ben burda cizgi goruyorum yarin tekrar yap canim koyulasacak cizgin
Hayirli olan neyse o olsun canimInsallah dedigin gibidir canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?