Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Otomatiğe inanma canım hiç benim orda gösterdiğinden 5 gün sonra oldu akıntım bir gün önce yoğun geldi sen ovi yapıodun sanki

Geçmiş olsun canım inşallah buay güZel haberlerini alırız

Kızlar ben bu ay da adet oldum..Yalnız anlamadığım bişey var, yumurtlama testim 27 Ağustos'ta pozitif çıkmıştı, yani adet döngümün 17.gününde..Ben de 31 günde adet oalcağımı düşündüm, dolayısıyla Cumartesi adet olmayı bekliyordum. Gelgelelim Perşembe günü yani beklediğimden 2 gün önce adet oldum..Ben bu yumurtlama testini yanlış mı anlıyorum nedir

Kızlar kan verdim bakalım perşembe 5 olan değerim bugün kaç çıkacak? Umarım artmıştır

Ayy cok heyecanli :) ne zamana cikacak sonuclar canim ?
4 te çıkar dedi canım da 6 gibi anca alırım derste olacağım hem de ne heyecanlı anlatamam sana... Ben birşeyi bu kadar çok istediğimi ve beklediğimi hatırlamıyorum hiç canım... Bu bambaşka bişeymiş

Ayy bugun gecmez artik sana neyse ki kafani dagitacagin biseyler var evde olsan daha zor olurdu gecmezdi zaman ozel de mi verdin kani?

Ben normalde bebek icin erken diyordum 20 gun oncesine kadar... daha 10 aylik evliyim bir yil dolsun en azindan falan diyordum simdi yakin arkadasimin bebegi var onu gördükçe duygularim o kadar degisti ki :) inanilmaz istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dua et bize :) bizde yasayalim o duyguları

Ayy bugun gecmez artik sana neyse ki kafani dagitacagin biseyler var evde olsan daha zor olurdu gecmezdi zaman ozel de mi verdin kani?
Tıp merkezinde verdim canım geçen bi arkadaşım bahsetmişti, hem de evime yakın... Daha önce okadar özele verdiğim paraya acıdım bugün oraya gidince... 6.5 lira aldılar hem de sonuçları çokta geçmiş vermiyor

İnşallah canım bu benim 28. Ayım ve ikinci aşılamam... Hep çok kolay hamile kalacağımı düşünmüştüm ama öyle değilmiş

Ayy ne guzel canim :) daha adete de baya vardi sanki simdiden ogrendin bat a baya yukselir sonuclarin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…