Bende oyle yapayim bari canım ya. Olmucak böyleKızlar doktora gittim ama hormon testleri adetin 2. günü yapılıyormuş yapmadı o yüzdenartık adetin 2. günü özele giderim.
InsAllah canım bende buna inanmak istiyorum
Bende oyle yapayim bari canım ya. Olmucak böyle
Otomatiğe inanma canım hiç benim orda gösterdiğinden 5 gün sonra oldu akıntım bir gün önce yoğun geldi sen ovi yapıodun sanki
Geçmiş olsun canım inşallah buay güZel haberlerini alırızkızlar selam. ben rahimiçi yapışıklık ameliyatını oldum geçen hafta. doktor yapışıklıkları temizledik artık rahim temiz dedi. ama yaşın da geçiyor yumurtalık rezervin az dedi tüp yapalım gelecek ay dedi ama eşim hiç oralı bile olmadı. normal yoldan olsun istiyor. neyse bu hafta yumurtlama dönemi. inşallah tutar.
Canım 5 dakika içinde çıktıysa doğrudur bende gördüm çizgiyi büyük ihtimal var bebişEki Görüntüle 1631392 Eki Görüntüle 1631396 Gunaydın kızlar dün hatırlarsanız test yapmıştım hayalet çizgi vardı bugun sabah ilk idrarla yaptım ve bekledim çizgi çıktı hemen sanki hafif daha koyu regle 4 gun var Eki Görüntüle 1631392
Kızlar kan verdim bakalım perşembe 5 olan değerim bugün kaç çıkacak? Umarım artmıştır
4 te çıkar dedi canım da 6 gibi anca alırım derste olacağım hem de ne heyecanlı anlatamam sana... Ben birşeyi bu kadar çok istediğimi ve beklediğimi hatırlamıyorum hiç canım... Bu bambaşka bişeymişAyy cok heyecanli :) ne zamana cikacak sonuclar canim ?
4 te çıkar dedi canım da 6 gibi anca alırım derste olacağım hem de ne heyecanlı anlatamam sana... Ben birşeyi bu kadar çok istediğimi ve beklediğimi hatırlamıyorum hiç canım... Bu bambaşka bişeymiş
4 te çıkar dedi canım da 6 gibi anca alırım derste olacağım hem de ne heyecanlı anlatamam sana... Ben birşeyi bu kadar çok istediğimi ve beklediğimi hatırlamıyorum hiç canım... Bu bambaşka bişeymiş
inşallah canım.Geçmiş olsun canım inşallah buay güZel haberlerini alırız
Tıp merkezinde verdim canım geçen bi arkadaşım bahsetmişti, hem de evime yakın... Daha önce okadar özele verdiğim paraya acıdım bugün oraya gidince... 6.5 lira aldılar hem de sonuçları çokta geçmiş vermiyorAyy bugun gecmez artik sananeyse ki kafani dagitacagin biseyler var evde olsan daha zor olurdu gecmezdi zaman ozel de mi verdin kani?
İnşallah canım bu benim 28. Ayım ve ikinci aşılamam... Hep çok kolay hamile kalacağımı düşünmüştüm ama öyle değilmişBen normalde bebek icin erken diyordum 20 gun oncesine kadar... daha 10 aylik evliyim bir yil dolsun en azindan falan diyordum simdi yakin arkadasimin bebegi var onu gördükçe duygularim o kadar degisti ki :) inanilmaz istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dua et bize :) bizde yasayalim o duyguları
İnşallah canım bu benim 28. Ayım ve ikinci aşılamam... Hep çok kolay hamile kalacağımı düşünmüştüm ama öyle değilmiş
Kızlar şimdi aradım 10.49 sonuç hamileyim kurban Olduğum rabbım herkese nasip etsin inş size tek tavsiyem kafanıza takmayın ben ıkı ay ovulasyon yaptım bu ay hiç bisi yapmadım kendımı dinlemedim oldu birazdan yazıcam belirtileri size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?