Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bu durum bende de var. Bugün akıntım da çok fazla. Ya mikrop kaptım akıntım ondan yada yumurtluyorum bilemedim.

Bu durum bende de var. Bugün akıntım da çok fazla. Ya mikrop kaptım akıntım ondan yada yumurtluyorum bilemedim.
Tatlım bugün yatın anlaşılır zaten eğer yanma devam ediyorsa geçmiş olsun enfeksiyon kesin var bende, akıntım herzaman ki gibi...yalnız bugün yaklaşık 1 saattir sağ kasık ağrım başladı ve göğüs uçlarım hassaslaştı, sanırım yumurtluyırum. Eşim şehirdışındaydı yolda geliyor 1-2 saate inş yorgun değildir bakalım

ArkadaşlaR hamile olan herkesi tebrik ederimm, ben bu ay şehir dışındayım, hep okuyorum ama sık yazamıyorum. Biliyosunuz yumurtlamayı kaçırdık.. Benden bu ay umut yok, ama güZel haberlerini alıp seviniyorum

Kizlar kasiklarim cok agriyor ya bide feci gaz sancim var ya . kabizlikta oldu . lavabodayken bile kasiklarim karnim cok agriyoooo

Al Bi diye test aldım kızlar yarın yapacağım dayanamadim yine :d kullanan varmi bu markayi acaba. Nobetci eczanede bir bu vardı
Hadi canim ins hamilesindir canim sonucu kesinlikle yaz testide at

Benimde akıntım yoğun diye değerlendirdik valla. Yanma çok fazla olmadı. Ovu testide almamıştım. Bugünde bişey olmaz gece geç gelicez eve. Nasip artk.. KEndimize bu stresi yaşatmasakta oluruna bırakabilsek keşke

kızlar selam. ben rahimiçi yapışıklık ameliyatını oldum geçen hafta. doktor yapışıklıkları temizledik artık rahim temiz dedi. ama yaşın da geçiyor yumurtalık rezervin az dedi tüp yapalım gelecek ay dedi ama eşim hiç oralı bile olmadı. normal yoldan olsun istiyor. neyse bu hafta yumurtlama dönemi. inşallah tutar.

Gunaydın kızlar dün hatırlarsanız test yapmıştım hayalet çizgi vardı bugun sabah ilk idrarla yaptım ve bekledim çizgi çıktı hemen sanki hafif daha koyu regle 4 gun var

Geçmiş olsun.İnşallah bu ay tutar bebişin.Yaşın kaç ve rezerve fsh testiyle mi baktı.Kaç çıktı.

Geçmiş olsun.İnşallah bu ay tutar bebişin.Yaşın kaç ve rezerve fsh testiyle mi baktı.Kaç çıktı.
canım AMH değeri ile anlaşılıyor. ama her yer yapmıyor bu testi. 0,56 çıktı sonucum. Fsh de yapıldı o da 10 üstü çıktı maeselef. iki test de düşük infertilite gösteriyor yani. inşallah tutar amin canım.

ben henuz amh yaptırmadım ama fsh 8.26 cıktı.Doktor şımdılık sıkıntı yok ama elımızı cabuk tutalım dedı.

Al canim sonuc negatif iste. Atamadim telden resim. Ben biliyordum. Ne zaman gorucem bu cift cizgiyi. Artik uzulmek istemiyorum yaa

Canımm lütfen üzme kendini İnsan çok istiyor olmayınca üzülüyor tabi ama her şey rabbimden canım benim. Bizimde güzel sonuçlar hayırlı haberler alacağımız gün gelecek inşallah...

Kızlar doktora gittim ama hormon testleri adetin 2. günü yapılıyormuş yapmadı o yüzden artık adetin 2. günü özele giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…