Sen evde test var diyordun yaptin mi onu ?Y
yok kuzum alttanda bakabilir sana
Onu Bandirmada unutmusum yarin alcagimSen evde test var diyordun yaptin mi onu ?
Bu durum bende de var. Bugün akıntım da çok fazla. Ya mikrop kaptım akıntım ondan yada yumurtluyorum bilemedim.Arkadaşlar moralim çok bozuk, bugün adet biteli 5 gün fln oldu, çok kuruydum. İlişki sırasında çok yanma oldu...sanırım enfeksiyon var, dr böyle olduğunu hissettiğimde kullanabileceğim bir ilaç vermişti, bol su ve bu ilacı iç demişti. Mecbur ona başladım. Prospektüsü okudum gebelikte bile kullanılabilir yazıyordu. Ama yum günüme az kaldı, inş o güne kadar geçer. Yoksa hamilelik olmaz heralde ve umudum direk öbür aya kalır
Tatlım bugün yatın anlaşılır zaten eğer yanma devam ediyorsa geçmiş olsun enfeksiyon kesin var bende, akıntım herzaman ki gibi...yalnız bugün yaklaşık 1 saattir sağ kasık ağrım başladı ve göğüs uçlarım hassaslaştı, sanırım yumurtluyırum. Eşim şehirdışındaydı yolda geliyor 1-2 saate inş yorgun değildir bakalımBu durum bende de var. Bugün akıntım da çok fazla. Ya mikrop kaptım akıntım ondan yada yumurtluyorum bilemedim.
Hadi canim ins hamilesindir canim sonucu kesinlikle yaz testide atAl Bi diye test aldım kızlar yarın yapacağım dayanamadim yine :d kullanan varmi bu markayi acaba. Nobetci eczanede bir bu vardı
Al canim sonuc negatif iste. Atamadim telden resim. Ben biliyordum. Ne zaman gorucem bu cift cizgiyi. Artik uzulmek istemiyorum yaaHadi canim ins hamilesindir canim sonucu kesinlikle yaz testide at
Benimde akıntım yoğun diye değerlendirdik valla. Yanma çok fazla olmadı. Ovu testide almamıştım. Bugünde bişey olmaz gece geç gelicez eve. Nasip artk.. KEndimize bu stresi yaşatmasakta oluruna bırakabilsek keşkeTatlım bugün yatın anlaşılır zaten eğer yanma devam ediyorsa geçmiş olsun enfeksiyon kesin var bende, akıntım herzaman ki gibi...yalnız bugün yaklaşık 1 saattir sağ kasık ağrım başladı ve göğüs uçlarım hassaslaştı, sanırım yumurtluyırum. Eşim şehirdışındaydı yolda geliyor 1-2 saate inş yorgun değildir bakalım
Geçmiş olsun.İnşallah bu ay tutar bebişin.Yaşın kaç ve rezerve fsh testiyle mi baktı.Kaç çıktı.kızlar selam. ben rahimiçi yapışıklık ameliyatını oldum geçen hafta. doktor yapışıklıkları temizledik artık rahim temiz dedi. ama yaşın da geçiyor yumurtalık rezervin az dedi tüp yapalım gelecek ay dedi ama eşim hiç oralı bile olmadı. normal yoldan olsun istiyor. neyse bu hafta yumurtlama dönemi. inşallah tutar.
canım AMH değeri ile anlaşılıyor. ama her yer yapmıyor bu testi. 0,56 çıktı sonucum. Fsh de yapıldı o da 10 üstü çıktı maeselef. iki test de düşük infertilite gösteriyor yani. inşallah tutar amin canım.Geçmiş olsun.İnşallah bu ay tutar bebişin.Yaşın kaç ve rezerve fsh testiyle mi baktı.Kaç çıktı.
ben henuz amh yaptırmadım ama fsh 8.26 cıktı.Doktor şımdılık sıkıntı yok ama elımızı cabuk tutalım dedı.canım AMH değeri ile anlaşılıyor. ama her yer yapmıyor bu testi. 0,56 çıktı sonucum. Fsh de yapıldı o da 10 üstü çıktı maeselef. iki test de düşük infertilite gösteriyor yani. inşallah tutar amin canım.
Al canim sonuc negatif iste. Atamadim telden resim. Ben biliyordum. Ne zaman gorucem bu cift cizgiyi. Artik uzulmek istemiyorum yaa
Birazdan dışarıı çıkıcam kan verıcem sonucu yazarım size
InsAllah canım bende buna inanmak istiyorumCanımm lütfen üzme kendiniİnsan çok istiyor olmayınca üzülüyor tabi ama her şey rabbimden canım benim. Bizimde güzel sonuçlar hayırlı haberler alacağımız gün gelecek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?