tebrik ederim canımKızlar şimdi aradım 10.49 sonuç hamileyim kurban Olduğum rabbım herkese nasip etsin inş size tek tavsiyem kafanıza takmayın ben ıkı ay ovulasyon yaptım bu ay hiç bisi yapmadım kendımı dinlemedim oldu birazdan yazıcam belirtileri size
tebriklerKızlar şimdi aradım 10.49 sonuç hamileyim kurban Olduğum rabbım herkese nasip etsin inş size tek tavsiyem kafanıza takmayın ben ıkı ay ovulasyon yaptım bu ay hiç bisi yapmadım kendımı dinlemedim oldu birazdan yazıcam belirtileri size
Peygamber sabri bu olsa gerek, nasil yapmadib hala test yahu ?kızlar bliyorum bnden haber bklıyosunz ama hala ne test yapa bıldım ne kan tahlılı 9 gun gectı 5 eyluldu bnm bat hala olmadım ayın 10 na kadar bkledm gne olmadım sadece bel agrım var oturup kalkrken de backlarm sankı halsz yorgn bskada bişy yok
tebrikler
Âmin inş çok tşk ederım Allah razı olsun darısı herkese olsun inşardaemre Coooook tebrik ederim canim. Hayirlica ikiye katlansin ve kucagina gelsin insallah.
Canim Amh ben de yaptirdim. 0.56 ile bence de bekleme bi an once asilama ya da Tup bebek olayina yonelin. Benim de 2.88 cikmisti. Ama yasim 24.tebrikler
Ah canım sanırım peyhamber sabrı bu yapmadım yapamadım korkuyorm olumsuz cıkar dıye 52 gunluk evlıyım daha bel agrım var sadece brazda ayaklar baldırlar agrıyo oturup kalkarken başka agrm yokPeygamber sabri bu olsa gerek, nasil yapmadib hala test yahu ?
İnşaAllah canım. Rabbim hiçbirimize çok aratmasınkızlar selam. ben rahimiçi yapışıklık ameliyatını oldum geçen hafta. doktor yapışıklıkları temizledik artık rahim temiz dedi. ama yaşın da geçiyor yumurtalık rezervin az dedi tüp yapalım gelecek ay dedi ama eşim hiç oralı bile olmadı. normal yoldan olsun istiyor. neyse bu hafta yumurtlama dönemi. inşallah tutar.
eşim istemiyor malesef. nasıl ikna ederim bilmiyorum. doktorlara hastanelere hiç güvenmez, doğal yolla olur diyor. bizden para almak için tüp öneriyorlar sanıyor. napcam bilmiyorum inan işim zor.Canim Amh ben de yaptirdim. 0.56 ile bence de bekleme bi an once asilama ya da Tup bebek olayina yonelin. Benim de 2.88 cikmisti. Ama yasim 24.
Canim madem esin istemiyor bir sure dener gibi yap, mumkunse Preseed jel kullan ve cok incir, havuc tuketme. Yavas yavas da onu alistir. Bu cocuk tek basina yapilmiyor ve sen ameliyata dek turlu turlu acidan gecerken o oylece bakmasin. Bazi erkeklerin kafasini yavas yavas islemek gerekiyor. Sen de mesela Tup bebek degil de asilamayi anlatabilir, universite hastanesinde yaptiracagini soyleyebilirsin? Asilama daha guvenli.eşim istemiyor malesef. nasıl ikna ederim bilmiyorum. doktorlara hastanelere hiç güvenmez, doğal yolla olur diyor. bizden para almak için tüp öneriyorlar sanıyor. napcam bilmiyorum inan işim zor.
Uzulme canim sabir etAl canim sonuc negatif iste. Atamadim telden resim. Ben biliyordum. Ne zaman gorucem bu cift cizgiyi. Artik uzulmek istemiyorum yaa
Bende de yanma olmadı cnm bizde değerlendirdik, demekki o gün kuruydum ondan öyle oldu muhtemelen ya...yada 2gğnde atlattım enfeksiyonu ilaçla bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.Benimde akıntım yoğun diye değerlendirdik valla. Yanma çok fazla olmadı. Ovu testide almamıştım. Bugünde bişey olmaz gece geç gelicez eve. Nasip artk.. KEndimize bu stresi yaşatmasakta oluruna bırakabilsek keşke
Tatlım çok geçmiş olsun, benimde yum dönemim...allah büyüktür inş hakkımızda hayırlısı olsun.kızlar selam. ben rahimiçi yapışıklık ameliyatını oldum geçen hafta. doktor yapışıklıkları temizledik artık rahim temiz dedi. ama yaşın da geçiyor yumurtalık rezervin az dedi tüp yapalım gelecek ay dedi ama eşim hiç oralı bile olmadı. normal yoldan olsun istiyor. neyse bu hafta yumurtlama dönemi. inşallah tutar.
Bende de yanma olmadı cnm bizde değerlendirdik, demekki o gün kuruydum ondan öyle oldu muhtemelen ya...yada 2gğnde atlattım enfeksiyonu ilaçla bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Tatlım çok geçmiş olsun, benimde yum dönemim...allah büyüktür inş hakkımızda hayırlısı olsun.
Tatlım 2ay saplan yaptım varya..ilk ay tam otımatiğe göre oldu, 2. Ay 2gün önce oldu, bu ay 3tane kaldı. Bir daha almayım diye düşünüyorum. Bakalım bu 3günde çift çizgi çıkacakmı çıkmazsada aman oluruna bıraktım. Bugün çift çizgiye yakın koyuluktaydı. Eğer gitgide siliklelirse dün bakamadım çünkü muhtemelen doğru belirtiler hissetmişim ve yumurtlamışımdır inş:)Otomatiğe inanma canım hiç benim orda gösterdiğinden 5 gün sonra oldu akıntım bir gün önce yoğun geldi sen ovi yapıodun sanki
Bende buay dinlememeye çalışıyorum canım. Hayırlı olsun buarada a darıı başımıza :) bata kaç gün vardı?Kızlar şimdi aradım 10.49 sonuç hamileyim kurban Olduğum rabbım herkese nasip etsin inş size tek tavsiyem kafanıza takmayın ben ıkı ay ovulasyon yaptım bu ay hiç bisi yapmadım kendımı dinlemedim oldu birazdan yazıcam belirtileri size
Çok sevindim canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinKızlar şimdi aradım 10.49 sonuç hamileyim kurban Olduğum rabbım herkese nasip etsin inş size tek tavsiyem kafanıza takmayın ben ıkı ay ovulasyon yaptım bu ay hiç bisi yapmadım kendımı dinlemedim oldu birazdan yazıcam belirtileri size
Canım panik yapma dünü değerlendirmişsiniz, zaten spermler 2 gün en az canlı kalıyor. Yarında denersiniz böylece gün aşırı daha iyi olmuş oluryumurtlamadan yana içim rahat değilnetteki hesaplamalardan hesaplayınca 13.09.15 çıkıyor yumurtlamam ama bugün hala akıntım var. eemin olamıyorum. Bugünde bişey yapamayız herahalde. Yarında mı denesek bilmiyorum..
Cok tşk ederım bat cuma günü 4 gun var cuma Sabahı tekrar yapıcam ins hayırlı bir şekilde devam eder rabbım sizede nasip etsin inşTatlım 2ay saplan yaptım varya..ilk ay tam otımatiğe göre oldu, 2. Ay 2gün önce oldu, bu ay 3tane kaldı. Bir daha almayım diye düşünüyorum. Bakalım bu 3günde çift çizgi çıkacakmı çıkmazsada aman oluruna bıraktım. Bugün çift çizgiye yakın koyuluktaydı. Eğer gitgide siliklelirse dün bakamadım çünkü muhtemelen doğru belirtiler hissetmişim ve yumurtlamışımdır inş:)
Bende buay dinlememeye çalışıyorum canım. Hayırlı olsun buarada a darıı başımıza :) bata kaç gün vardı?
Âmin çok tşk ederim dualarım sizinleÇok sevindim canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?