Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar daha regl olmadim . acaba bu ay bi kac ilac kullandim gunu uzamis olabilir miki ???

Insallah 9 ay olmazsin canim :)
Insssssss canim benim agzin bal yesin . Esime burdan cok buyuk supriz yaparim eger hamile olursam . Ins gece olmam hasta yada yarin . cunku bu ay antibiyotik vermisti doktor onu kullandim umarim gecikme degildir 9 ay hayirlisi ile olmam . Yarinda ins kirmizi gelmez test yaparim

Insallah canim senden guzel haberler bekliyorum yarin insallah :)

Kizlar benim yarin kadin dogum doktorundan randevum var. Gecen hafta almistim bu randevuyu. Biz bu ay ilk defa bebek icin denedik ama ben ozellikle hormon testi falan daha once hic yaptirmadim yani yumurtam nasil gelisiyormu falan hic bilmiyorum. Yarin doktora gidince ne demeliyim ??? Yani niye geldiniz diyecek kadin ne diycem o zaman :)

kızlar benimde yarın doktor randevum var aşılama günü belli olcak dua edin bi askilik çıkmasın inşAllah

Kuzum hormon testi yaptirmak istiyorum prolaktin hormonuma baktircagim de . bide bebek dusunuyoruz da bi sikinti var mi hamile kalmam icin de onlara baktircagim de

Kuzum hormon testi yaptirmak istiyorum prolaktin hormonuma baktircagim de . bide bebek dusunuyoruz da bi sikinti var mi hamile kalmam icin de onlara baktircagim de

Tamam canim :) bu arada dun aksam peceteye az bisey kahverengi pembe kan gibi bisey geldi hasta oldum sandim ped koydum ama dun geceden aksama kadar hic kanamam olmadi sanirim hasta olmadim. Doktor hasta olunca gel falan der mi ki ??

Tamam canim :) bu arada dun aksam peceteye az bisey kahverengi pembe kan gibi bisey geldi hasta oldum sandim ped koydum ama dun geceden aksama kadar hic kanamam olmadi sanirim hasta olmadim. Doktor hasta olunca gel falan der mi ki ??
canım test yapmadınmı bi daha yerleşme kanaması falan olmasın sakın hadi inşAllah

canım test yapmadınmı bi daha yerleşme kanaması falan olmasın sakın hadi inşAllah

Yok canim yapmadim zaten persembe gunu kanda negatif cikinca umudum kalmadi bu aydan o yuzden sanmiyorum yerlesme kanamasi oldugunu canim. Surekli lavaboya gidiyorum hasta oldum gibi geliyor

Selam tatlılar, Skry10 test yapsana artık bizi de meraklandırdın varya:) casun nasıl gidiyor hamilelik?
Otomatik yum göre 15i gösteriyor ama akşam üstü sağ kasığımda ağrı başladı feci şekilde birde gazım var, birde ne alakaysa göğüs uçlarım acıyor. Yumurtammı çatlıyor acaba...

Al Bi diye test aldım kızlar yarın yapacağım dayanamadim yine :d kullanan varmi bu markayi acaba. Nobetci eczanede bir bu vardı

Y
yok kuzum alttanda bakabilir sana

Yarin olmazsam alacagim canim test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…