En son iliski ne zamansa ona gore 14 gun sayman lazim cnm. Yani ihtimal cogalir.Gec dollenme varsa ne zaman cikar ki
O zaman ayin 17sini beklemem lazim canim bnim son iliskimiz ayin 3 unde olduEn son iliski ne zamansa ona gore 14 gun sayman lazim cnm. Yani ihtimal cogalir.
Kizlar daha regl olmadim . acaba bu ay bi kac ilac kullandim gunu uzamis olabilir miki ???
Insssssss canim benim agzin bal yesin . Esime burdan cok buyuk supriz yaparim eger hamile olursam . Ins gece olmam hasta yada yarin . cunku bu ay antibiyotik vermisti doktor onu kullandim umarim gecikme degildir 9 ay hayirlisi ile olmam . Yarinda ins kirmizi gelmez test yaparimInsallah 9 ay olmazsin canim :)
Insssssss canim benim agzin bal yesin . Esime burdan cok buyuk supriz yaparim eger hamile olursam . Ins gece olmam hasta yada yarin . cunku bu ay antibiyotik vermisti doktor onu kullandim umarim gecikme degildir 9 ay hayirlisi ile olmam . Yarinda ins kirmizi gelmez test yaparim
kızlar benimde yarın doktor randevum var aşılama günü belli olcak dua edin bi askilik çıkmasın inşAllah
Kuzum hormon testi yaptirmak istiyorum prolaktin hormonuma baktircagim de . bide bebek dusunuyoruz da bi sikinti var mi hamile kalmam icin de onlara baktircagim deKizlar benim yarin kadin dogum doktorundan randevum var. Gecen hafta almistim bu randevuyu. Biz bu ay ilk defa bebek icin denedik ama ben ozellikle hormon testi falan daha once hic yaptirmadim yani yumurtam nasil gelisiyormu falan hic bilmiyorum. Yarin doktora gidince ne demeliyim ??? Yani niye geldiniz diyecek kadin ne diycem o zaman :)
Kuzum hormon testi yaptirmak istiyorum prolaktin hormonuma baktircagim de . bide bebek dusunuyoruz da bi sikinti var mi hamile kalmam icin de onlara baktircagim de
sağol canım inşAllahInsallah bir aksilik cikmaz canim hersey düşündüğün gibi kolaylikla hallolur
canım test yapmadınmı bi daha yerleşme kanaması falan olmasın sakın hadi inşAllahTamam canim :) bu arada dun aksam peceteye az bisey kahverengi pembe kan gibi bisey geldi hasta oldum sandim ped koydum ama dun geceden aksama kadar hic kanamam olmadi sanirim hasta olmadim. Doktor hasta olunca gel falan der mi ki ??
canım test yapmadınmı bi daha yerleşme kanaması falan olmasın sakın hadi inşAllah
yok kuzum alttanda bakabilir sanaTamam canim :) bu arada dun aksam peceteye az bisey kahverengi pembe kan gibi bisey geldi hasta oldum sandim ped koydum ama dun geceden aksama kadar hic kanamam olmadi sanirim hasta olmadim. Doktor hasta olunca gel falan der mi ki ??
Yarin olmazsam alacagim canim test
Y
yok kuzum alttanda bakabilir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?