Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cok tşk ederım bat cuma günü 4 gun var cuma Sabahı tekrar yapıcam ins hayırlı bir şekilde devam eder rabbım sizede nasip etsin inş
Var ya gözlerim doldu.. Sen ben ve efsunsuZ.. Hep birlikte gidiyorduk.. Kendim olmuş kadar heyecanlandım. Çok tebrik ediyorumm yaaa, maşallah canım benim

kızlar bn bugun test yaptm ılk yaptgmda tek czgı tamamen kırmzydı ıkncı czg yoktu bugun gene yaptm ıknc czg yok tekcızgınınde yars krmzydı bn mı beceremdım acaba :S artık 10 gun olcak yarn hastalanmadm

Var ya gözlerim doldu.. Sen ben ve efsunsuZ.. Hep birlikte gidiyorduk.. Kendim olmuş kadar heyecanlandım. Çok tebrik ediyorumm yaaa, maşallah canım benim
Yaa ama sende beni ağlattın ıkınızde dualarımdasınız emin ol bana inş en kısa zamanda güzel haber vericeksiniz ay ama ya

Yaa ama sende beni ağlattın ıkınızde dualarımdasınız emin ol bana inş en kısa zamanda güzel haber vericeksiniz ay ama ya
Çok Sağol güzel dileklerin için, hamilelerin duası kabul olur, amin inşalalah:) ama ağlamaaa sen güzel bebeğini üzme yeter

Kizlar bugun adet oldum fakat adetimde biraz farkliliklar var. Bir kac arkadas kimyasal gecirmis olabilecegimi söylemişti o takildi aklima. Ufak ufak et gibi parcalar geliyor ama sert degil yumuşak bide kanamam daha cok kahverengi geliyor. Bunlar kimsayalin belirtisi olabilir mi ? Bilenler bi el atsa :)

Kizlar netten baktim okudum da sanirim kimyasal gecirmisim bende cunku kimyasal da cok fazla kasik agrisi oluyormus benimde oyleydi hep bahsettim size idrarda da ilk gun daha belirgin ikinci gun daha silik ikinci cizgiyi görmüştüm. Su an ki kanamam da cok farkli bide bugun cok fazla agrim oldu oglen. Temizlik yaparken bayilacak gibi oldum agridan

hadi inşallah canım sen en son gecikme yaşadınmı bi önceki aymıydı kız teklemeye başladıktan sonra gebiş kalıomuşun gerçekten çokça duydum bunu benimde son aylar bir 2 gün önce olmaya başladı geçen ayda 3gün gecikti buarada bugün hcg 348 çıktı bayağı yükselmiş şükür

kızlar bn bugun test yaptm ılk yaptgmda tek czgı tamamen kırmzydı ıkncı czg yoktu bugun gene yaptm ıknc czg yok tekcızgınınde yars krmzydı bn mı beceremdım acaba :S artık 10 gun olcak yarn hastalanmadm
Benim adetimde 15 gün gecikti kan testim negatif öyle bekliyorum ümitsizce

geçmiş olsun canım ama niye yoruyorsunki kendini böyle bir günde canım inşallah bidahaki ay güzel olur herşey

Kızlar 30 agustosta adet olmam gerekiyordu hala olamadım kan testi negatif dr arıyorum adet olunca gel diyor ne kadar beklemeliyim daha ya

geçmiş olsun canım ama niye yoruyorsunki kendini böyle bir günde canım inşallah bidahaki ay güzel olur herşey

Cok sagol canim insallah birdahaki aya hersey cok guzel olur :) canim kac gundur bebis vardir diye temizlemiyordum evi bugunde hasta olunca yapayim dedim ama abarttim biraz sanirim canim degerin cok guzel artmis bebisin annecigine tutunmus insallah saglikla kucagina da alirsin :)

Yok canım adetim aksine 4-5 aydır tam 27.gün tam akşama doğru oluyorum. İşte 2 atsur yumurtlama günlerim değişti. Yalnızca farklılık olarak 4-5gün öncesinde kahve leke yaşıyırum adetten önce...bu ayda zor...eşimde bende stresli günlerden geçiyoruz bütün düzen etkilenmiştir kesin...artık yoruldum canım gerçekten bebek fikrini kafamdan çıkarcam artık hayırlıdı şimdi değil demekki...ben zorladıkça tam yum zamanı üzülcek bir durum çıkıyor...talım kusuruma bakma senin değerin iyi artmış maşallah inş sağlıklıca ilerlicek

Benim yum günlerim daha tatlım, hatta yarın 14 gün kalıyor...daha çalışma günlerindeyiz, ama stresli bir dönemden geçiyıruz.oyüzddn bu ay çok umutlu değilim senin bat nezmn?

Benim bat bugündü ve beklenen bat geldi canım :) Zaten akıldan çıkartmak en doğrusu bence canım. Ben bu ay çok kasık ağrısı çektim idrarda 2 gün silik çizgi gördüm kan da negatifti arkadaşlar kimyasal geçiriyorsun demişlerdi o an anlayamadım ama sanırım öyleymiş çünkü adet kanamam diğer zamanlardan çok farklı... İnşallah 15-20 güne senden de güzel haberler alırız canım :)

Yanlış mi yapıyoruz bir yerdeE="elvina000, post: 42617207, member: 690906"]Benim adetimde 15 gün gecikti kan testim negatif öyle bekliyorum ümitsizce[/QUOTE]
Yanlış mi yapıyoruz br yerde kan tahlili yaprirmalimiyz

Bu soylediklerini ben de yasadim cnm bu ay. Kahverengimsi geldi adetim. Gelmeden iki gun once kahve leke geldi. Idrarda koyuydu acildi. Ilk defa agrili bi adet suresi gecirdm ve parcacikliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…