Bakarsın benim dileğimde tutarAyy insallah canim benim cok teşekkür ederim :) ayni dileği arkadaşıma doğum gününde soyledim bir daha ki ay bebisi oldu :) insallah guzel haberler aliriz bebislerimizi beraber büyütüruz
Var ya gözlerim doldu.. Sen ben ve efsunsuZ.. Hep birlikte gidiyorduk.. Kendim olmuş kadar heyecanlandım. Çok tebrik ediyorumm yaaa, maşallah canım benimCok tşk ederım bat cuma günü 4 gun var cuma Sabahı tekrar yapıcam ins hayırlı bir şekilde devam eder rabbım sizede nasip etsin inş
Yaa ama sende beni ağlattın
Var ya gözlerim doldu.. Sen ben ve efsunsuZ.. Hep birlikte gidiyorduk.. Kendim olmuş kadar heyecanlandım. Çok tebrik ediyorumm yaaa, maşallah canım benim
Çok Sağol güzel dileklerin için, hamilelerin duası kabul olur, amin inşalalah:) ama ağlamaaa sen güzel bebeğini üzme yeterYaa ama sende beni ağlattınıkınızde dualarımdasınız emin ol bana inş en kısa zamanda güzel haber vericeksiniz ay ama ya
Canım benim Yüreği güzel arkadaşımÇok Sağol güzel dileklerin için, hamilelerin duası kabul olur, amin inşalalah:) ama ağlamaaa sen güzel bebeğini üzme yeter
hadi inşallah canım sen en son gecikme yaşadınmı bi önceki aymıydı kız teklemeye başladıktan sonra gebiş kalıomuşun gerçekten çokça duydum bunu benimde son aylar bir 2 gün önce olmaya başladı geçen ayda 3gün gecikti buarada bugün hcg 348 çıktı bayağı yükselmiş şükürTatlım 2ay saplan yaptım varya..ilk ay tam otımatiğe göre oldu, 2. Ay 2gün önce oldu, bu ay 3tane kaldı. Bir daha almayım diye düşünüyorum. Bakalım bu 3günde çift çizgi çıkacakmı çıkmazsada aman oluruna bıraktım. Bugün çift çizgiye yakın koyuluktaydı. Eğer gitgide siliklelirse dün bakamadım çünkü muhtemelen doğru belirtiler hissetmişim ve yumurtlamışımdır inş:)
Bende buay dinlememeye çalışıyorum canım. Hayırlı olsun buarada a darıı başımıza :) bata kaç gün vardı?
Benim adetimde 15 gün gecikti kan testim negatif öyle bekliyorum ümitsizcekızlar bn bugun test yaptm ılk yaptgmda tek czgı tamamen kırmzydı ıkncı czg yoktu bugun gene yaptm ıknc czg yok tekcızgınınde yars krmzydı bn mı beceremdım acaba :S artık 10 gun olcak yarn hastalanmadm
geçmiş olsun canım ama niye yoruyorsunki kendini böyle bir günde canım inşallah bidahaki ay güzel olur herşeyKizlar netten baktim okudum da sanirim kimyasal gecirmisim bende cunku kimyasal da cok fazla kasik agrisi oluyormus benimde oyleydi hep bahsettim sizeidrarda da ilk gun daha belirgin ikinci gun daha silik ikinci cizgiyi görmüştüm. Su an ki kanamam da cok farkli bide bugun cok fazla agrim oldu oglen. Temizlik yaparken bayilacak gibi oldum agridan
geçmiş olsun canım ama niye yoruyorsunki kendini böyle bir günde canım inşallah bidahaki ay güzel olur herşey
Yok canım adetim aksine 4-5 aydır tam 27.gün tam akşama doğru oluyorum. İşte 2 atsur yumurtlama günlerim değişti. Yalnızca farklılık olarak 4-5gün öncesinde kahve leke yaşıyırum adetten önce...bu ayda zor...eşimde bende stresli günlerden geçiyoruzhadi inşallah canım sen en son gecikme yaşadınmı bi önceki aymıydı kız teklemeye başladıktan sonra gebiş kalıomuşun gerçekten çokça duydum bunu benimde son aylar bir 2 gün önce olmaya başladı geçen ayda 3gün gecikti buarada bugün hcg 348 çıktı bayağı yükselmiş şükür
Benim yum günlerim daha tatlım, hatta yarın 14 gün kalıyor...daha çalışma günlerindeyiz, ama stresli bir dönemden geçiyıruz.oyüzddn bu ay çok umutlu değilimAynen canım ya nerdesiniz hanımlar ???
Senin nasıl gidiyor canım ??
Benim yum günlerim daha tatlım, hatta yarın 14 gün kalıyor...daha çalışma günlerindeyiz, ama stresli bir dönemden geçiyıruz.oyüzddn bu ay çok umutlu değilimsenin bat nezmn?
Bu soylediklerini ben de yasadim cnm bu ay. Kahverengimsi geldi adetim. Gelmeden iki gun once kahve leke geldi. Idrarda koyuydu acildi. Ilk defa agrili bi adet suresi gecirdm ve parcacikliydi.Kizlar netten baktim okudum da sanirim kimyasal gecirmisim bende cunku kimyasal da cok fazla kasik agrisi oluyormus benimde oyleydi hep bahsettim sizeidrarda da ilk gun daha belirgin ikinci gun daha silik ikinci cizgiyi görmüştüm. Su an ki kanamam da cok farkli bide bugun cok fazla agrim oldu oglen. Temizlik yaparken bayilacak gibi oldum agridan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?