nasıl kullanıcam onu zamanı miktarı nasıl cnmHayit tohumu icmeyi dene cnm, adeti ve yumurtlamayi duzenliyor.
Kesinlikle baktır belki geç döllenmedirinşallah canım çok teşekkürler en son 9 eylül de kan da baktırmıştım tekrar baktırsam mı acaba
ohhhhh desene birsürü iş çıktı uğraş çıktı sana bak çok iyi olmuş o sürede hiç aklınada getirme süper yeni evin sana uğurlu gelir inşallahHadi ya çok kişi yaşıyor o kimyasalı, hakkında hayırlısı oldun. Ama kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyormuş:) döngün kaç gün canım? Benim bu ay 2gündür göğüs uçlarım ağrıyor sütyen takıp çıkarttığımda, hele dün gece felakettiyum belirtisi olabilirmiş. Bugünü de değerlendirip sonra akışına bırakıcam bakalım. Hayırlısıysa gelsin bebişimmm
Canım sen bir de bu foruma girmemiştin sanırım? Ama benim aklım hep burda kimler hamile merak ediyorum. Bana da umut oluyor, şu bayramda geçsin zaten yoğun bir tempo beni bekliyor...yasadığım şehirde evimi değiştireceğim. Birsürü yapmam gereken var, buarada dersler başlayacak inş ozmn giçbişeye fırsatım kalmaz tatlım inş o süpriz hayırlı zamanda gelsin...
bu ay bende klomen kullandım daha 5 gun var sadece ara ara kasık agrım asırı gogus hassasıyetım halsızlık ve braz ates var hamıleleık belırtısı mı yoksa bnm kuruntum mu bılmıyorumArkadaslar mrb bisi sorucam ben bu ay klomen kullandim ve yumurtalarim cok guzel gelisti ve catladi ama benim yumurtlamadan beri kasik agrim gecmedi ve akintimda ayni sekilde goguslerim sisti ve uzerine yatamiyorum reglime 3 var ve simdide bel agrim basladi bugunde bas agrisiyla ve mide kazinmasiyla uyandim yardimci olurmusunuz gebelik belirtisi olabilirmi bunlar
Bendede oluyo ates basmasi ama bilemiyorum cokta umutlanmak istemiyorum bide seffaf akintiyla beraber krem gibi akinti geliyobu ay bende klomen kullandım daha 5 gun var sadece ara ara kasık agrım asırı gogus hassasıyetım halsızlık ve braz ates var hamıleleık belırtısı mı yoksa bnm kuruntum mu bılmıyorum
Skry10 Y yapayalniz1 adet oldum ve erken oldum daha 2 günüm vardı bu ay söz verdim hesap kitap yok bide ekim ayı için tatil ayarlicaz kafa dinlemek için hemde doğum günüm inşallah bu ay güzel haberler alırım ama artık çıkardım aklımdan ne zaman gelirse o zaman hayırlıdır demek ki :)
Ilişkinin tam zamanıhadi cevap yazın kızlarr..yumurtlama akıntısı başlayınca ilişki gereksiz mi yoksa hala hamiş olma ihtimali var mı?
ben zaten charmant drottine ve senden bekliyordum canımmektepli denen sınıftansınız.her yorumunuz bir bilimselliğe dayanıyor.Ilişkinin tam zamanı
gerçi daha karşılaşmadım kendisiyle ama.bizim batlar da yakınmış 29 u benimki de.ovulasyon kullanıyor musun sen?Ilişkinin tam zamanı
Yok cnm ateş takibi yapıyorum gerçi bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum ne zaman çatlayacağını önden kestirdik yanigerçi daha karşılaşmadım kendisiyle ama.bizim batlar da yakınmış 29 u benimki de.ovulasyon kullanıyor musun sen?
Kelin ilacı yok ki başına sürsün bari bilgilerimizden başkaları yararlansın uzman olacağız bu konuda nerde iseben zaten charmant drottine ve senden bekliyordum canımmektepli denen sınıftansınız.her yorumunuz bir bilimselliğe dayanıyor.
kendim yapıyorum bu ay. ya da yapmaya çalışıyorum diyeyim:)bugün 16. gün ama gelen giden yok.beklemedeyim.Yok cnm ateş takibi yapıyorum gerçi bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum ne zaman çatlayacağını önden kestirdik yanisen akıntı takibi mi yapıyorsun
Kaç günde bir regl oluyorsun düzenli mikendim yapıyorum bu ay. ya da yapmaya çalışıyorum diyeyim:)bugün 16. gün ama gelen giden yok.beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?