Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Slm,,,ben burda yeniyim bu ayın 30 unda bi sene dolacak çocuk istiyoruz henüz olmadı ama ben bu ay tedaviye başladım sağ tüp tıkalı lapariskopiyle açacaklar bi sonraki adetten çıkınca, eşim de de sperm ileri hareket % 0 Dr aşılama önerdi ama ben ameliyattan sonra biraz ara vereyim diyorum yıprandım rahim filmi çektim ilk günler ağrı yoktu iki ÜÇ gündür sağ ve sol kasıkta çok ağrılı batmalar oluyor inşaallah ameliyata gerek kalmadan rabbim ol der

Skry10 Y yapayalniz1 adet oldum ve erken oldum daha 2 günüm vardı bu ay söz verdim hesap kitap yok bide ekim ayı için tatil ayarlicaz kafa dinlemek için hemde doğum günüm inşallah bu ay güzel haberler alırım ama artık çıkardım aklımdan ne zaman gelirse o zaman hayırlıdır demek ki :)

ohhhhh desene birsürü iş çıktı uğraş çıktı sana bak çok iyi olmuş o sürede hiç aklınada getirme süper yeni evin sana uğurlu gelir inşallah

Arkadaslar mrb bisi sorucam ben bu ay klomen kullandim ve yumurtalarim cok guzel gelisti ve catladi ama benim yumurtlamadan beri kasik agrim gecmedi ve akintimda ayni sekilde goguslerim sisti ve uzerine yatamiyorum reglime 3 var ve simdide bel agrim basladi bugunde bas agrisiyla ve mide kazinmasiyla uyandim yardimci olurmusunuz gebelik belirtisi olabilirmi bunlar

bu ay bende klomen kullandım daha 5 gun var sadece ara ara kasık agrım asırı gogus hassasıyetım halsızlık ve braz ates var hamıleleık belırtısı mı yoksa bnm kuruntum mu bılmıyorum

bu ay bende klomen kullandım daha 5 gun var sadece ara ara kasık agrım asırı gogus hassasıyetım halsızlık ve braz ates var hamıleleık belırtısı mı yoksa bnm kuruntum mu bılmıyorum
Bendede oluyo ates basmasi ama bilemiyorum cokta umutlanmak istemiyorum bide seffaf akintiyla beraber krem gibi akinti geliyo

kızlar merhaba size bir şey sorucammm. test yaptm çok silik kasığımda ağrı var göğüslerim çok acıyor ve iki gündür midem bulanıyor. kasığım hem seyiriyor sanki bişey atıyor orda sol kasıkta . şmdi yaptm test bi saat bekleynce çıktı ikinci çizgi ama çok silik bi de sabah ilk idrarla yapılanda hormon daha yüksek olurmuş daha iyi sonuç verirmiş ben gece yaptım diye mi böyle acaba belki çok yenidir daha onun için silik çıkmıştır ... çok heyecanlandım ya bana bir şey deyin

Canim en dogrusu hic kafaya takmamak. Bende bu ay siteye de az giricem düşünmemek icin. Her duydugumu kendimde ariyorum yoksa hayirlisi olsun hakkimizda...

hadi cevap yazın kızlarr..yumurtlama akıntısı başlayınca ilişki gereksiz mi yoksa hala hamiş olma ihtimali var mı?

lütfen bilenler bilmeyenlere anlatsınn

gerçi daha karşılaşmadım kendisiyle ama.bizim batlar da yakınmış 29 u benimki de.ovulasyon kullanıyor musun sen?
Yok cnm ateş takibi yapıyorum gerçi bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum ne zaman çatlayacağını önden kestirdik yani sen akıntı takibi mi yapıyorsun

ben zaten charmant drottine ve senden bekliyordum canımmektepli denen sınıftansınız.her yorumunuz bir bilimselliğe dayanıyor.
Kelin ilacı yok ki başına sürsün bari bilgilerimizden başkaları yararlansın uzman olacağız bu konuda nerde ise

Yok cnm ateş takibi yapıyorum gerçi bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum ne zaman çatlayacağını önden kestirdik yani sen akıntı takibi mi yapıyorsun
kendim yapıyorum bu ay. ya da yapmaya çalışıyorum diyeyim:)bugün 16. gün ama gelen giden yok.beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…