Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım dediğin gibi sen çok stres yapıyorsun söylemesi kolay diyeceksin belki ama inan ben artık ciddi anlamda yorulmuştum vazgeçmiştim konunun üstüne gitmekten ki bizimde birkaç problemimiz vardı ikmizde stresliydik evlilik yıldönümümüz diye birkaç günlüğüne biyerlere gittik hemde nefes almak için iyi gelmiş olacakki durum bu
birşeyler bul kafanı rahatlatacak sana iyi gelecek ben 1 senedir hiçbir sebep yokken bekliyordum heray ağlıyordum üzülüyordum rutine bağlamıştım hayatı bebeği aklından çıkar inşallah süprizle karşılaşacaksın

benimde geçen ay 3gün gecikmeli önce leke gibi geldi sonra bir patladı varya böyle kanama görmedim ben ne olduğunu hiç bilmiyorum ama seninde temizleniyordr inşallah.iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım

Yanlış mi yapıyoruz bir yerdeE="elvina000, post: 42617207, member: 690906"]Benim adetimde 15 gün gecikti kan testim negatif öyle bekliyorum ümitsizce
Yanlış mi yapıyoruz br yerde kan tahlili yaprirmalimiyz[/QUOTE]
kan tahlili kesin diyorlar ama bir süre sonra pozitif olanlar da var adet olana kadar umut devam ediyor işte...

kızlar lütfen yardım edin 6 hazirandan önce çok düzenli adet olurdum 6 aydır bebek istiyoruz 6 hazirandan sonra 6 temmuzda adetimi bekliyordum fakat progesteron hapı kullanarak ancak 30 temmuzda adet olabildim 30 ağustosta adetimi beklerken suan adet gecikmemin 16. günündeyim ve tekrar adet söktürücü kullanmak istemiyorum dr gidiyorum kan negatif progesteron testi 0 yumurtlama olmamış deyip adet olunca gel diyorlar ama önceden düzenliyken şimdi neden düzensizleşti diye soruyorum cvp alamıyorum ne yapmalıyım bilemiyorum yaaaa :/

Cnm stres yapma yumurtlama olmadığı ay regl görülür ama gecikmeli gelir tümsebep bundan ibaret cnm

Cnm stres yapma yumurtlama olmadığı ay regl görülür ama gecikmeli gelir tümsebep bundan ibaret cnm
tskler ben şimdiye kadar adetleri günü gününe olan biriydim şuan gebelikten çok düzenli adet olmayı istiyorum aslında bebek sonrada olur allah izin verirse...

tskler ben şimdiye kadar adetleri günü gününe olan biriydim şuan gebelikten çok düzenli adet olmayı istiyorum aslında bebek sonrada olur allah izin verirse...
Canım vücut kendını gebeliğe hazırladığı zamanda gecikmeler olabiliyor hayırlısı olsun hakkında

aynı sorunu ben de yaşıyorum.20 senedır hiç şaşmayan adetim mayıstan beri sapıttı.İlaçla adet oluyorum.Gerçi ben de kist oluşmuş ondan adet olamıyordum.Ancak ağustosta kistim kayboldu ve ilaçla 18 ağustosta adet oldum.12 eylülde gelmesi gereken adetim gelmedi.Yine ilaçla olucam diye çok üzülüyorum.

sebebini biliyor olman biraz da olsa rahatlatıyordur seni umarım bu sefer kist yoktur acaba stres ya da mevsimsel mi....

Hadi ya çok kişi yaşıyor o kimyasalı, hakkında hayırlısı oldun. Ama kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyormuş:) döngün kaç gün canım? Benim bu ay 2gündür göğüs uçlarım ağrıyor sütyen takıp çıkarttığımda, hele dün gece felaketti yum belirtisi olabilirmiş. Bugünü de değerlendirip sonra akışına bırakıcam bakalım. Hayırlısıysa gelsin bebişimmm
Canım sen bir de bu foruma girmemiştin sanırım? Ama benim aklım hep burda kimler hamile merak ediyorum. Bana da umut oluyor, şu bayramda geçsin zaten yoğun bir tempo beni bekliyor...yasadığım şehirde evimi değiştireceğim. Birsürü yapmam gereken var, buarada dersler başlayacak inş ozmn giçbişeye fırsatım kalmaz tatlım inş o süpriz hayırlı zamanda gelsin...

Benimde bugün kasık ağrım var ara ara adet olacakmışım gibi bende anlamadım. Bende bugünü değerlendiricem inşaAllah. NAsip kısmet. İnşaAllah hayırlıysa sağlıkla gelsinler artık. Sonrada bırakıcam bu işi korunmuyorum nasılsa olursa olacak. Olmazsa da herşey Allahtan

Hayit tohumu icmeyi dene cnm, adeti ve yumurtlamayi duzenliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…