canım dediğin gibi sen çok stres yapıyorsun söylemesi kolay diyeceksin belki ama inan ben artık ciddi anlamda yorulmuştum vazgeçmiştim konunun üstüne gitmekten ki bizimde birkaç problemimiz vardı ikmizde stresliydik evlilik yıldönümümüz diye birkaç günlüğüne biyerlere gittik hemde nefes almak için iyi gelmiş olacakki durum buYok canım adetim aksine 4-5 aydır tam 27.gün tam akşama doğru oluyorum. İşte 2 atsur yumurtlama günlerim değişti. Yalnızca farklılık olarak 4-5gün öncesinde kahve leke yaşıyırum adetten önce...bu ayda zor...eşimde bende stresli günlerden geçiyoruzbütün düzen etkilenmiştir kesin...artık yoruldum canım gerçekten bebek fikrini kafamdan çıkarcam artık hayırlıdı şimdi değil demekki...ben zorladıkça tam yum zamanı üzülcek bir durum çıkıyor...talım kusuruma bakma senin değerin iyi artmış maşallah inş sağlıklıca ilerlicek
benimde geçen ay 3gün gecikmeli önce leke gibi geldi sonra bir patladı varya böyle kanama görmedim ben ne olduğunu hiç bilmiyorum ama seninde temizleniyordr inşallah.iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canımCok sagol canim insallah birdahaki aya hersey cok guzel olur :) canim kac gundur bebis vardir diye temizlemiyordum evi bugunde hasta olunca yapayim dedim ama abarttim biraz sanirimcanim degerin cok guzel artmis bebisin annecigine tutunmus insallah saglikla kucagina da alirsin :)
Yanlış mi yapıyoruz br yerde kan tahlili yaprirmalimiyz[/QUOTE]Yanlış mi yapıyoruz bir yerdeE="elvina000, post: 42617207, member: 690906"]Benim adetimde 15 gün gecikti kan testim negatif öyle bekliyorum ümitsizce
Ay çok tatlısın be :)Günaydın hayatımda ilk kez miğde bulantısı ile kalktım çok berbat ya
Oy CNm benim sende çok tatlısına öperim kocamanAy çok tatlısın be :)
Cnm stres yapma yumurtlama olmadığı ay regl görülür ama gecikmeli gelir tümsebep bundan ibaret cnmkızlar lütfen yardım edin 6 hazirandan önce çok düzenli adet olurdum 6 aydır bebek istiyoruz 6 hazirandan sonra 6 temmuzda adetimi bekliyordum fakat progesteron hapı kullanarak ancak 30 temmuzda adet olabildim 30 ağustosta adetimi beklerken suan adet gecikmemin 16. günündeyim ve tekrar adet söktürücü kullanmak istemiyorum dr gidiyorum kan negatif progesteron testi 0 yumurtlama olmamış deyip adet olunca gel diyorlar ama önceden düzenliyken şimdi neden düzensizleşti diye soruyorum cvp alamıyorum ne yapmalıyım bilemiyorum yaaaa :/
tskler ben şimdiye kadar adetleri günü gününe olan biriydim şuan gebelikten çok düzenli adet olmayı istiyorum aslında bebek sonrada olur allah izin verirse...Cnm stres yapma yumurtlama olmadığı ay regl görülür ama gecikmeli gelir tümsebep bundan ibaret cnm
Canım vücut kendını gebeliğe hazırladığı zamanda gecikmeler olabiliyor hayırlısı olsun hakkındatskler ben şimdiye kadar adetleri günü gününe olan biriydim şuan gebelikten çok düzenli adet olmayı istiyorum aslında bebek sonrada olur allah izin verirse...
aynı sorunu ben de yaşıyorum.20 senedır hiç şaşmayan adetim mayıstan beri sapıttı.İlaçla adet oluyorum.Gerçi ben de kist oluşmuş ondan adet olamıyordum.Ancak ağustosta kistim kayboldu ve ilaçla 18 ağustosta adet oldum.12 eylülde gelmesi gereken adetim gelmedi.Yine ilaçla olucam diye çok üzülüyorum.tskler ben şimdiye kadar adetleri günü gününe olan biriydim şuan gebelikten çok düzenli adet olmayı istiyorum aslında bebek sonrada olur allah izin verirse...
sebebini biliyor olman biraz da olsa rahatlatıyordur seni umarım bu sefer kist yoktur acaba stres ya da mevsimsel mi....aynı sorunu ben de yaşıyorum.20 senedır hiç şaşmayan adetim mayıstan beri sapıttı.İlaçla adet oluyorum.Gerçi ben de kist oluşmuş ondan adet olamıyordum.Ancak ağustosta kistim kayboldu ve ilaçla 18 ağustosta adet oldum.12 eylülde gelmesi gereken adetim gelmedi.Yine ilaçla olucam diye çok üzülüyorum.
inşallah canım çok teşekkürler en son 9 eylül de kan da baktırmıştım tekrar baktırsam mı acabaCanım vücut kendını gebeliğe hazırladığı zamanda gecikmeler olabiliyor hayırlısı olsun hakkında
Hadi ya çok kişi yaşıyor o kimyasalı, hakkında hayırlısı oldun. Ama kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyormuş:) döngün kaç gün canım? Benim bu ay 2gündür göğüs uçlarım ağrıyor sütyen takıp çıkarttığımda, hele dün gece felakettiBenim bat bugündü ve beklenen bat geldi canım :) Zaten akıldan çıkartmak en doğrusu bence canım. Ben bu ay çok kasık ağrısı çektim idrarda 2 gün silik çizgi gördüm kan da negatifti arkadaşlar kimyasal geçiriyorsun demişlerdi o an anlayamadım ama sanırım öyleymiş çünkü adet kanamam diğer zamanlardan çok farklı... İnşallah 15-20 güne senden de güzel haberler alırız canım :)
Canım sen bir de bu foruma girmemiştin sanırım? Ama benim aklım hep burda kimler hamile merak ediyorum. Bana da umut oluyor, şu bayramda geçsin zaten yoğun bir tempo beni bekliyor...yasadığım şehirde evimi değiştireceğim. Birsürü yapmam gereken var, buarada dersler başlayacak inş ozmn giçbişeye fırsatım kalmaz tatlım inş o süpriz hayırlı zamanda gelsin...canım dediğin gibi sen çok stres yapıyorsun söylemesi kolay diyeceksin belki ama inan ben artık ciddi anlamda yorulmuştum vazgeçmiştim konunun üstüne gitmekten ki bizimde birkaç problemimiz vardı ikmizde stresliydik evlilik yıldönümümüz diye birkaç günlüğüne biyerlere gittik hemde nefes almak için iyi gelmiş olacakki durum bu
birşeyler bul kafanı rahatlatacak sana iyi gelecek ben 1 senedir hiçbir sebep yokken bekliyordum heray ağlıyordum üzülüyordum rutine bağlamıştım hayatı bebeği aklından çıkar inşallah süprizle karşılaşacaksın
stres de etkiliyor olabilir tabi.Cumartesi günü dr randevum var belli olur bakalım orada.sebebini biliyor olman biraz da olsa rahatlatıyordur seni umarım bu sefer kist yoktur acaba stres ya da mevsimsel mi....
olsun sonucu güzel olacak inşaAllah :)Günaydın hayatımda ilk kez miğde bulantısı ile kalktım çok berbat ya
Benimde bugün kasık ağrım var ara ara adet olacakmışım gibi bende anlamadım. Bende bugünü değerlendiricem inşaAllah. NAsip kısmet. İnşaAllah hayırlıysa sağlıkla gelsinler artık. Sonrada bırakıcam bu işi korunmuyorum nasılsa olursa olacak. Olmazsa da herşey AllahtanHadi ya çok kişi yaşıyor o kimyasalı, hakkında hayırlısı oldun. Ama kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyormuş:) döngün kaç gün canım? Benim bu ay 2gündür göğüs uçlarım ağrıyor sütyen takıp çıkarttığımda, hele dün gece felakettiyum belirtisi olabilirmiş. Bugünü de değerlendirip sonra akışına bırakıcam bakalım. Hayırlısıysa gelsin bebişimmm
Canım sen bir de bu foruma girmemiştin sanırım? Ama benim aklım hep burda kimler hamile merak ediyorum. Bana da umut oluyor, şu bayramda geçsin zaten yoğun bir tempo beni bekliyor...yasadığım şehirde evimi değiştireceğim. Birsürü yapmam gereken var, buarada dersler başlayacak inş ozmn giçbişeye fırsatım kalmaz tatlım inş o süpriz hayırlı zamanda gelsin...
Âmin kuzum inşolsun sonucu güzel olacak inşaAllah :)
Hayit tohumu icmeyi dene cnm, adeti ve yumurtlamayi duzenliyor.tskler ben şimdiye kadar adetleri günü gününe olan biriydim şuan gebelikten çok düzenli adet olmayı istiyorum aslında bebek sonrada olur allah izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?