Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Veson sana danışmak istiyorum
kendim yapıyorum bu ay. ya da yapmaya çalışıyorum diyeyim:)bugün 16. gün ama gelen giden yok.beklemedeyim.
Veson sana sormak istiyorum test yaptım çok silik belli belirsiz. Midemde bulantı oluyor ara ara bide kasigim ağrıyor bide atıyor sanki sol taraf. Yumurtlama günüm yarın ne diyosun . Goguslerimde çok acıyor deyince

test derken ovulasyon testinden bahsediyorsun sanırım dün yapmış mıydın peki nasıldı test

Öyleyse Çalışmalara devam akıntı takibine de
çalışmalar zaten hep devam:)görev olarak görmemek lazım ama önemli günler de kaçınca insan düşünüyo.cevabın için tşk ettim.benim iletiden sonra sana sorular artacak galiba:)

E="Veson, post: 42635342, member: 665341"]Yumurtlama günün nasıl yarın olur o zaman regl kaçıncı Gündesin cnm belliki hamilesin:)))[/QUOTE]
Yarin yumurtlama günüm acaba bide sabah ilk idrarla mi yapsam testi . Hamile miyim inşallah bat 30 eylül

E="Veson, post: 42635342, member: 665341"]Yumurtlama günün nasıl yarın olur o zaman regl kaçıncı Gündesin cnm belliki hamilesin:)))
Yarin yumurtlama günüm acaba bide sabah ilk idrarla mi yapsam testi . Hamile miyim inşallah bat 30 eylül[/QUOTE]
Bat ı sormadım cnm en son regl ne zaman oldun bir de çatlatma iğnesi falan oldun mu?onun etkisi falan olabilir.ovulasyon yarın derken tel deki programa göre mi söylüyorsun

uzman jinekolo
E="Veson, post: 42635342, member: 665341"]Yumurtlama günün nasıl yarın olur o zaman regl kaçıncı Gündesin cnm belliki hamilesin:)))
Yarin yumurtlama günüm acaba bide sabah ilk idrarla mi yapsam testi . Hamile miyim inşallah bat 30 eylül[/QUOTE]
yahu kafam karıştı kim hamile kim yumurtladı araba nerde para nerdebat 31 eylül yazıyo menescim sen de bugün yarın yumurtlarsın normal şartlarda.ama gebelik testi ile yumurta takibi biraz zor olmuyo mu canım:)

Evet telefon
Yarin yumurtlama günüm acaba bide sabah ilk idrarla mi yapsam testi . Hamile miyim inşallah bat 30 eylül
Bat ı sormadım cnm en son regl ne zaman oldun bir de çatlatma iğnesi falan oldun mu?onun etkisi falan olabilir.ovulasyon yarın derken tel deki programa göre mi söylüyorsun[/QUOTE]
Igne olmadim. 31 temmuzda oldum regl. Evet teldeki programa gore soyledim

uzman jinekolo

yahu kafam karıştı kim hamile kim yumurtladı araba nerde para nerdebat 31 eylül yazıyo menescim sen de bugün yarın yumurtlarsın normal şartlarda.ama gebelik testi ile yumurta takibi biraz zor olmuyo mu canım:)[/QUOTE]

Ben de anlamadım merakla msj bekliyorum ya hamile ya da test bozuk ovulasyon da yarın diyor

Evet telefon

Bat ı sormadım cnm en son regl ne zaman oldun bir de çatlatma iğnesi falan oldun mu?onun etkisi falan olabilir.ovulasyon yarın derken tel deki programa göre mi söylüyorsun
Igne olmadim. 31 temmuzda oldum regl. Evet teldeki programa gore soyledim[/QUOTE]
en son 31 temmuzsa hamilesin canım:)

Gebelik testi ile yumurtlama takibi yapmadm zaten gebelik icin test yaptim

Evet telefon

Igne olmadim. 31 temmuzda oldum regl. Evet teldeki programa gore soyledim[/QUOTE]
Ay kız erken yumurtlamış olmayasın ikinci çizgi hemen mi çıktı yarın ilk idrarla yap ve kesinlikle buraya yaz foto gönder şimdi çok merak ettim durumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…