eskiden 29-32 gün aralığındaydı.2 aydır korunmuyoruz biraz değişti yani bi kere vaktınde diğerinde de 1 hafta rötarlı geldi:)Kaç günde bir regl oluyorsun düzenli mi
Veson sana sormak istiyorum test yaptım çok silik belli belirsiz. Midemde bulantı oluyor ara ara bide kasigim ağrıyor bide atıyor sanki sol taraf. Yumurtlama günüm yarın ne diyosun . Goguslerimde çok acıyor deyincekendim yapıyorum bu ay. ya da yapmaya çalışıyorum diyeyim:)bugün 16. gün ama gelen giden yok.beklemedeyim.
Öyleyse Çalışmalara devam akıntı takibine deeskiden 29-32 gün aralığındaydı.2 aydır korunmuyoruz biraz değişti yani bi kere vaktınde diğerinde de 1 hafta rötarlı geldi:)
test derken ovulasyon testinden bahsediyorsun sanırım dün yapmış mıydın peki nasıldı testVeson sana danışmak istiyorum
Veson sana sormak istiyorum test yaptım çok silik belli belirsiz. Midemde bulantı oluyor ara ara bide kasigim ağrıyor bide atıyor sanki sol taraf. Yumurtlama günüm yarın ne diyosun . Goguslerimde çok acıyor deyince
Herşey gönlünce olsun inşallahkızlarr yarın sabah aşılamam var dualarınızı bekliyorum
çalışmalar zaten hep devam:)görev olarak görmemek lazım ama önemli günler de kaçınca insan düşünüyo.cevabın için tşk ettim.benim iletiden sonra sana sorular artacak galiba:)Öyleyse Çalışmalara devam akıntı takibine de
Gebelik testi yaptım bugün ilk yapıyorumtest derken ovulasyon testinden bahsediyorsun sanırım dün yapmış mıydın peki nasıldı test
Yumurtlama günün nasıl yarın olur o zaman regl kaçıncı Gündesin cnm belliki hamilesin:)))Gebelik testi yaptım bugün ilk yapıyorum
Yarin yumurtlama günüm acaba bide sabah ilk idrarla mi yapsam testi . Hamile miyim inşallahE="Veson, post: 42635342, member: 665341"]Yumurtlama günün nasıl yarın olur o zaman regl kaçıncı Gündesin cnm belliki hamilesin:)))
Yarin yumurtlama günüm acaba bide sabah ilk idrarla mi yapsam testi . Hamile miyim inşallahE="Veson, post: 42635342, member: 665341"]Yumurtlama günün nasıl yarın olur o zaman regl kaçıncı Gündesin cnm belliki hamilesin:)))
Bat ı sormadım cnm en son regl ne zaman oldun bir de çatlatma iğnesi falan oldun mu?onun etkisi falan olabilir.ovulasyon yarın derken tel deki programa göre mi söylüyorsun[/QUOTE]Yarin yumurtlama günüm acaba bide sabah ilk idrarla mi yapsam testi . Hamile miyim inşallahbat 30 eylül
yahu kafam karıştı kim hamile kim yumurtladı araba nerde para nerdeuzman jinekolo
Yarin yumurtlama günüm acaba bide sabah ilk idrarla mi yapsam testi . Hamile miyim inşallahbat 30 eylül
Igne olmadim. 31 temmuzda oldum regl. Evet teldeki programa gore soyledim[/QUOTE]Evet telefon
Bat ı sormadım cnm en son regl ne zaman oldun bir de çatlatma iğnesi falan oldun mu?onun etkisi falan olabilir.ovulasyon yarın derken tel deki programa göre mi söylüyorsun
Gebelik testi ile yumurtlama takibi yapmadm zaten gebelik icin test yaptimuzman jinekolo
Yarin yumurtlama günüm acaba bide sabah ilk idrarla mi yapsam testi . Hamile miyim inşallahbat 30 eylül[/Qafam karışttmile kymadı aratan para nerde batinlül yazıyo menescim sen de bugün yarın yumurtlarsın normal şartlarda.ama gebelik testi ile yumurta takibi biraz zor olmuyo mu canım:)
Igne olmadim. 31 temmuzda oldum regl. Evet teldeki programa gore soyledim[/QUOTE]Evet telefon
Bat ı sormadım cnm en son regl ne zaman oldun bir de çatlatma iğnesi falan oldun mu?onun etkisi falan olabilir.ovulasyon yarın derken tel deki programa göre mi söylüyorsun
ama bebeğim daha yumurtlamadan ne gebeliği??ne testi??Gebelik testi ile yumurtlama takibi yapmadm zaten gebelik icin test yaptim
en son 31 temmuzsa hamilesin canım:)[/QUOTE]Igne olmadim. 31 temmuzda oldum regl. Evet teldeki programa gore soyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?