- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
yok canım sadece aşılama için kullanılmıyo ben normal tedavidede kullandım aşılama yaptırmak içinde kullandım canım
Canım hsg çektirdin mi?? Ben 2 sonra öekiriricem de korkuyorumm da, merak ettim??Sağol canm inşallah. Herşey iyiyse umut var canım 15. Ayım benim :) herşey güElolacak umudumuzu yitirmeyelim kızlar
Canımm sen hsg sonrası mı hamile kaldın??? Kafayı yedim bu hsg ileYumurtlama zamanı kayınvalidemler bize gelecekti. Çok koşuşturmam vardı. Temizlikti, yemekti, hazırlıktı... hiç düşünmeye vaktim olmadı canım. Aklımdada hiç olmayacak düşüncesi. 4 aydır inanılmaz belirtiler yaşarken bu sefer hiç belirtim yoktu. Hatta burayada çok yazdım. Belirtim yok, belirtim yok :) Ama oluvermiş işte... Allah'ım senin gibi bebek hasreti çeken herkese içinde sana da nasip etsin inşallah. Rabbim ol derse olur, ol diyeceklerinden eylesin senide inşallah. Amin.
Yok canım söylememek için kendimi zor tuttum. Yarın öğrenirsem söyleyeceğim. Haftasonu ancak görüşebileceğiz çünkü ozamana kadar yanyana gelemeyeceğimiz içinntutamam heralde canım kendimi
yok canım hamile kalamadım ama klomene göre daha etkili bi ilaç canımFaydasını gördün mü peki canım?
yok canım hamile kalamadım ama klomene göre daha etkili bi ilaç canım
doktor dozunu ayarlıyo canım ben diodum dozunu biraz arttıralım die ama müsade etmedi doktorum çok fazla yumurtan oluşur fazla olmasıda iyi değil dediAnladım canım peki yumurta sayinda artma oldu mu ? Rabbim inşallah bizlere de nasip eder anne olmayı
Canim ben gecen ay cektirdim hsg yi cektirdigim gunun ertesi gun yumurtam olusmustu o ay degil bu ay hamiş kaldim. Hsgden sonraki 2. Adetim olmadi yani. Korkma canim. Adetlerin agrisiz mi oluyor? Adet baslarken bir sızı oluyor ya heeh iste o agriya benzer bir agri. Bide benim cektirdigim yerde eski teknoloji kullaniliyordu ona ragmen cok buyuk agrim sancim vs olmadi. Bide ben islem esnasinda ne ile karsilasacagimi bilmedigimden vucudumu inanilmaz kasmistim. Dusunmemeye çalış canim, hsgden kimseye bisey olmamis bugune kadar, rahat ol. Doktoruna guven. İnşallah rahat gecer.Canım hsg çektirdin mi?? Ben 2 sonra öekiriricem de korkuyorumm da, merak ettim??
Canımm sen hsg sonrası mı hamile kaldın??? Kafayı yedim bu hsg ile
Canımmm hayırlı olsuuunnnnhadi darısı kan sonucuna
Canım komşumuz yaptı bana, beyaz sabunun yarısını rendeledi, sonra ikimtane yumurta kırdı. Alçı kıcamına geldi. Adetimin bittiği gün sırtıma kantaron yağıyla masaj yapıo bardak öekti. Sonrada belimin üstüne bezle koydu o karışımı, 2gğn çıkarmadım. Bu eczaneden aldıkların değil oyüzden baskasının yapması gerekir canın. Sobrada eşimle birliktelik oldu ama hamileliğim netleşmiş değil canım beklemedeyim...@triton-x canım bişey sorucam sana yakıyı nasıl yaptın canım bende eczaneden aldımda kendim yapabilirmiyim acaba nereye yapıstırılıyo bide canım
Canım blmiyorum hayırlısı inş belli olunca yazarım kuzumCanım hsg çektirdin mi?? Ben 2 sonra öekiriricem de korkuyorumm da, merak ettim??
Canımm sen hsg sonrası mı hamile kaldın??? Kafayı yedim bu hsg ile
Canımmm hayırlı olsuuunnnnhadi darısı kan sonucuna
Testi yapacak misin kuzumCanım blmiyorum hayırlısı inş belli olunca yazarım kuzum
Stressiz olmuyor be canım.. Hakkımızda hayırlısı. Ama bu ay hamile kalmayı çok istiyorum. Eğer kalırsam bebeğin doğumu eşimin doğum gününne denk gelecek tabi olursa :) nasip kısmet siz sırayı savdınız maşallah nazar değmesin darısı başımıza :)Canım prolaktin hemen kontrol altına alınıyor aynı şekilde tiroidde o şekilde diye biliyorum. Bak prolaktin stres hormonuymuş. Çok stresli bir dönemdeysen etkilenmiş olabilir. Pozitif düşün tatlım. Doktor zatrn gerekli yönlendirmeyi yapacaktır.
İnşallah hayal ettigin gibi olur canim benim. Hakkinizda hayirlisi olsun.Stressiz olmuyor be canım.. Hakkımızda hayırlısı. Ama bu ay hamile kalmayı çok istiyorum. Eğer kalırsam bebeğin doğumu eşimin doğum gününne denk gelecek tabi olursa :) nasip kısmet siz sırayı savdınız maşallah nazar değmesin darısı başımıza :)
Amin sağol canımİnşallah hayal ettigin gibi olur canim benim. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Testi yapacak misin kuzum
@triton-x canim gunaydin. Yaptin mi tekrar test? Haberler sende.
Kızlar test yaptım yine silik çizgi var, ama dünle aynı gibi ya...Birde ara ara kahverengi leke geliyor peçeteye silincedün gece sağ kasığıma baya kramplar girdi.
Şimdi sağlık ocağına gittim kan verdim, dr. çok erken davranmışsın adetin gecikmeden gelmeseydin dedi :S silik çıkıyor devamlı dedim, ozaman olabilir ama kan testinde de gecikmeden 1-2 gün sonra çıkar dedi...Neyse çıkmazsa da adet olmazsan da cuma gel dedi...bugün 3.30 gibi çıkarmış sonuç, arayıp öğreneceğim bakalım canlar hayırlısı... ama bu kahve lekeler kafamı kurcalıyor...adet yada kimyasal gebelik olabilir...
Ee iyide once kana sonra idrara geciyor hormon neden kanda cikmasin? Testte silik cizgi var gayette net. Hem artik bu kacinci test yanlis olamaz ki. Lekeler yerlesmedir inşallah. Canim olumsuz dusunme. Allahim feraha cikarsin seni inşallah.Kızlar test yaptım yine silik çizgi var, ama dünle aynı gibi ya...Birde ara ara kahverengi leke geliyor peçeteye silincedün gece sağ kasığıma baya kramplar girdi.
Şimdi sağlık ocağına gittim kan verdim, dr. çok erken davranmışsın adetin gecikmeden gelmeseydin dedi :S silik çıkıyor devamlı dedim, ozaman olabilir ama kan testinde de gecikmeden 1-2 gün sonra çıkar dedi...Neyse çıkmazsa da adet olmazsan da cuma gel dedi...bugün 3.30 gibi çıkarmış sonuç, arayıp öğreneceğim bakalım canlar hayırlısı... ama bu kahve lekeler kafamı kurcalıyor...adet yada kimyasal gebelik olabilir...
Canım allah razı olsun...sabah ilk fırsatta hemen sana bakmaya geldim canım, inşallah kan testinde de müjdeli sonuç çıkar. Heyecanla bekliyoruz 3.30'u :)
İşte umutlanmayayım diye mi öyle söyledi anlamadım canım ya...Hani sizle de paylaşıyorum ki testleri bakın diye, bundan önce kaç aydır test yapıyorum hep tek çizgi oluyordu. Bakalım canım ya bugün net bi öğreneyim olmadı cuma günü burda özel dr uma giderim. Dua et canım hakkımızda hayırlısı olsun inş...Ee iyide once kana sonra idrara geciyor hormon neden kanda cikmasin? Testte silik cizgi var gayette net. Hem artik bu kacinci test yanlis olamaz ki. Lekeler yerlesmedir inşallah. Canim olumsuz dusunme. Allahim feraha cikarsin seni inşallah.
Canim hayirlisi diyip beklemekten baska caremiz yok. O doktor her ihtimale karsi oyle konusmustur kuzum cunku kandan once cikmaz idrar. Kesin hamilesin. Ama onemli olan bizim icin degerlerinin guzel cikmasi ve kimyasal olmamasi. İnsallah hersey yolunda gidecek kuzum. Alinca pihtilasma icin doktorla konusmayi unutma progestan da verebilir coraspinle. Hadi insallah guzel haberini alicaz bugunKızlar test yaptım yine silik çizgi var, ama dünle aynı gibi ya...Birde ara ara kahverengi leke geliyor peçeteye silincedün gece sağ kasığıma baya kramplar girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?