Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
ah bu regli yok mu gecikip olunca insanı deli ediyor

hepinizden allah razı olsun canlarım benimle beklediniz ama yok birşey baksanıza...sağlık ocağındaki kanlar devlet hastanesine gönderiliyor sanırım. heralde güvenilirdir test
Moralini bozma. Allah büyüktür. Yoksada vardır bir hayır canım.

ben ne olursa olsun regl günü lekelenmeye aldanmıyorum.çünkü eylül reglinde başıma geldi. benim 21. gün lekeleneme başladııı
alllahhh ben hemen moda girdim hesap kitap falan yaptım .meger kırmızı kartmış.
çünkü yerleşme reglden en az 1 hafta önce olmalı diye okumuştum bir yerde.yumurtlama tarihimi bilmediğim için ben de regle 1 hafta var sanıyorum.meğer erken geleceği tutmuş
kendime söz verdim kan da görene kadar hamile moduna girmeyeceğim diye.çünkü kırmızıları görünce boğazıma bir şey düğümleniyor ve gün boyu etkisini atamıyorum.
hayırlısı olsun damekten başka bir şey gelmiyor elden

Canım üzülme, sinirlenme filan demiyeceğim. Aynı ruh hali geçen hafta bende de vardı. Salı ve çarşamba günü sadece tuvalete gittikçe gelen kahverengi lekeler vardı. Acaip umutlanmıştım, perşembe günü pat diye regli oldum. ağrı sızı olmadan. üstelik benim reglim başlar 1 ve 2.gün yoğun geçer, 3,4,5 de azalır ve biterdi. bu düzen bile değişti. Kahverengiliklerin başladığı günü 1.gün saydığımda (doktor sat odur dedi) 3.günüm yoğun gerisi daha azdı. bütün bünye alt üst, hormon mormon kalmadı vallahi. Allah aklımızı korusun, göbişleri doldursun :)

allah razı olsun canım, zaten neyi çok istesem hep böyle tırnaklarımla kazırım...zar zor olurum...istemediğim şeylerde hemen olur...şuan çok canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
Canim benim ya. Eve gidince agla dök içini. Ama çokta yıpratma lutfen. Sen inançlı bir insansın.vakti, zamanı biz tayin edemiyoruz ki. Sadece bol bol dua. Elimizden başka bişey gelmiyor. Sukretmek ve sabretmek.

Sabredelim kuzum napalim bazen boyle oluyor bizim bebisler de nazla gelecek demek ki olsun gec olsun guc olmasin canim.

allah razı olsun canım, zaten neyi çok istesem hep böyle tırnaklarımla kazırım...zar zor olurum...istemediğim şeylerde hemen olur...şuan çok canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
O kadar beni anlattinki su kisacik yazinda.. Kimbilir burda yazan kisilerin ne turlu yasanmisliklari var.. Mesela kisaca su kadarini soyleyeyim annesiz babasiz buyudum ben..daha fazlasina gerek yok. O yuzden lutfen topla kendini beterin beteri var unutma. Bazen hemen olur bazen zorla alirsin.. Guclu olmaya calis. Su zamana kadar yaptigin gibi. Kendinden baska dayanagi yok insanin en iyi sen bilirsin kendini. Herkes biyere kadar. Ve unutma ki herseyin bir sebebi var.. İsyan etme sakin. Agla aglamak insanin yukunu alir. Ama sabaha sakin moralsiz olma. Mutlu bir yuvan var evin isin var sagligin yerinde. Siz birbirinizi sevin kocanla gerisi gelir zaten.. Hersey gecmiste kalacak ve sen bunlari hatirladiginda bebegini kucaginda seviyor olacaksin

Valla aglattiniz sonunda beni. Pek bisry yazamicam. Allahim herkese saglikli, hayirli, ahlakli evlatlar nasip etsin diyebiliyorum bu yaralara şifa olacak, guzellikleriyle her turlu aciyi gozyasini unutturacak minik, mis kokulu bebekler versin inşallah.

Csnim yaa ins ama 3 gün var daha o güne kadar idrar testine devam günüm gelsin oyke gideyim kana Ayy çok hryecsnlandim:)))
Bekleyebilirsen sen bilirsin ama bence gerek yok cunku bariz hamilesin yani Allah tamamina erdirsin canim. Tahlil sonucunu da bildir bize kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…