Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım benim senin şu yazdıkların yetti zaten 2 saattir ağlıyordum...herkesin yaşadığı kendine haklısın canım çok haklısın kimse kimsenin içini bilmiyor...isyan etmek istemiyorum inanki ama artık çok yoruldum. İnan bebek olmaması tuzu biberi...3,5 yıldır eşimle ayrı yerlerde çalışarak hayatımızı kazanmaya çalılıyoruz. Gitmediğimiz devlet büyüğü, çalmadığınız kalpı kalmadı..devletteyim ama atamam yok...bizi ayrı koyanlar utansın...şu şehirde yapayalnızım...ne annem ne babam ne eşim var... Ne için çalışıyıruz biliyormusun hem verdiğimiz emekler gitmesin hem de borçlarımız var diye...ilerde rahat edelim diye vazgeçemiyoruz hiçbirşeyden... Ama burdada sağolsunlar işi bildikçe köle gibi iş yüklüyorlar, bu hafta vize haftası olduğu için biraz boşum...yoksa nefes alcak zamanım yok..haşa nankörlük etmeyim bugünümüze bin şükür ama inan küçücük bir umudum var bebeğim olsa yalnız kalmam diye...belki bize şans getirir birarada oluruz diye...bi küçücük umuda tutunarak yaşıyorum hayatı...herkes eşiyle gezip tızarken ben gelecek diye gün sayıyorum...herşeyi tek başına yapmak zorundayım...yine nankörlük etmek istemem bunlara şükür...eşimin bu şehirde meslek alanı yok, para kazanamıyırlar... Nereye gitsek olmuyor onaydı üzülmem inanki yoksa kimsenin derdini bilemem...sağlıklıyız çok şükür ama amalar gidiyor işte kusurıma bakmayın içimi döktüm. Adet başlasın geçer zaten inş yeni umutlarla yeşeririm yeni hayata...

Eylemeylemce @triton-x mavimli ada_aras @myssteriouss charmant
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız sağolun desteğiniz için ve kusrabakmayın üzdüğüm için herşeyin vakti var tabiki normalde bukadar takmamaya çalışıyorumda sanırım bu beni mahfetti 2.düşük gibi gördüm olmayacak hayal gibi geldi biran ve tabiki eşimi düşündüm bian çok üzülecek oda sabırsızlıkla bekliyordu bu sefer ümitlenmişti nasip hakkınızı helal edin

allah razı olsun canım, zaten neyi çok istesem hep böyle tırnaklarımla kazırım...zar zor olurum...istemediğim şeylerde hemen olur...şuan çok canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
sen beni mahfettin ya kuzum bak şimdi yine başladım ağlamaya bende seni okadar iyi anlıyorumki elbet bizimde güneşli güzel günlerimiz olacak ozaman bende geçmişe bakıp dalga geçicem tıpkı benle dalga geçtiği gibi bizi ayakta tutan tek şey eşimle sevgimiz bazen okadar herşey üstümüze geliyorki sarılıp birbirimize ağlıyoruz işte anlatamadığım çok şey var Rabbim sabrımızın tevevekkülümüzün mükafatını verir inşallah güzel günler yakındır

canım benim Allah razı olsun bende hepinizi çok seviyorum zaten derdini kimseye anlatamıyorsunki etrafında herkes sanki 4+4lük bi biz böyleyiz gibi davranıyorlar ayy öyle deme canım benim içtenliğine çok çok teşekkür ederim ama sanada en kısa zamanda sağlıkla sıhatle versin öncelik bize değil kimse kimseden daha çok istiyor daha az acı çekiyor değil herkesin kendince umutları hayalleri var seninde öyle o yüzden ne zaman hayırlıysa ozaman seninde duan gerçek olsun kuzum :)

Canim benim insallah tez zamanda feraha cikarsin.. Biz hep burda birbirimize destek icin variz. Aglamaksa aglamak gulmekse gulmek.. Senin icin de gun dogacak elbet sabret kuzum..

Kızlar uzun zamandır buraya girmiyorum gelişmelerden haberdar edeyim bugün kontrole gittik bebek görüldü ama kalp atışı yok iki hafta geriden takip ediyor değerim bir haftada 7000 den 8000 e ancak çıkabilmiş.bir hafta daha kendisi düşsün diye bekleyeceğiz sonra kürtaj yolu gözüküyor

Canım yani düşmeme ve kürtaj olmama ihtimali de mi var? Yoksa her halükarda bebek alınacak mı? Hakkında hayırlısı olsun canım.. Yıpratma kendini, vardır bir hayır. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarız hep beraber

Herşey sağlıksız Gebeliği işaret ediyor bir hafta daha düşmesini bekleyeceğiz olmadı kürtaj

Herşey sağlıksız Gebeliği işaret ediyor bir hafta daha düşmesini bekleyeceğiz olmadı kürtaj
Anladım canım, onla geçmiş olsun.. En kosa zamanda sağlıklı bşr şekilde tekrar hamile kalırsın inşallah

İnşallah canım eşimede anlattın durumu, o da orada mahvoldu, inş olacakmüzülme diye teselli etnmeye çalıştı. Sonrada uyumuşum ağlamaktan ama inanıyorum güneşli günlerde gelecek...

Canımsın allah razı olsun burada yalan yok aynen içimi öyle güzel döküyorumki sizlere...sende arkadaş oldun bize...önce bize değil hepimize zamanı geldiğinde cersin rabbimminş

Canim benim insallah tez zamanda feraha cikarsin.. Biz hep burda birbirimize destek icin variz. Aglamaksa aglamak gulmekse gulmek.. Senin icin de gun dogacak elbet sabret kuzum..
Sabredeceğim kuzum tamam zaten başka şansımız yok:) buarada adetim bekletmedi canım sağolsun bu sabah başladı. Yeni bat 15 aralık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…