Ooh sen daha dur çizgi filme bile ağladığın günler gelecek canım:)Bak yine beni duygusala baglattiniz.
Zaten çok aglak biriyim. Nasil olcak bilmiyorum :))Ooh sen daha dur çizgi filme bile ağladığın günler gelecek canım:)
oluo cnmcm da bnde iki gündür akıntı yok gibi adet olcam akıntı yok hayırdır inşalöahhEylemeylemce canım gebeligini öğrenmeden önce yani yumurtlamadan sonra devam eden akıntı oldumu sende
Benim önceki gebeligimde çok olmuştu ondan sordum yumurtlama sonrası sarı yada sütlü kahve gibi hep olmuştu. Şimdi bata 10 gün var ama öyle birşey yok.. Canım inşallah bebisin vardır test yapsanaoluo cnmcm da bnde iki gündür akıntı yok gibi adet olcam akıntı yok hayırdır inşalöahh
Aaaaaaaaaaaaa.... Ayyy hadi maşallah. Hollleyyyyyyyyyy... Ben sana demistimmmm... Ayy cok sevindim. Saglikla sihhatle inşallahve sonucu ekledim.
cümlemize inşallah.Aaaaaaaaaaaaa.... Ayyy hadi maşallah. Hollleyyyyyyyyyy... Ben sana demistimmmm... Ayy cok sevindim. Saglikla sihhatle inşallah
tarihte seninkiyle birebir gösteriyor 28 temmuzAaaaaaaaaaaaa.... Ayyy hadi maşallah. Hollleyyyyyyyyyy... Ben sana demistimmmm... Ayy cok sevindim. Saglikla sihhatle inşallah
Yupppiiii heyyoooo kiz masallaaahh Allah tamamina erdirsin kos kan testineeeeve sonucu ekledim.
Kuzumm hamilesin oyyy çok sevindim ya:))ve sonucu ekledim.
canım testlerde pozitif çıktı ya acaba kimyasal falan mı oldu? neyseki agrının olmaması iyi. benimde çok agrılı oluyor adetlerim.Kızlar benim buay çok feci kanamam var pıhtılı pıhtılıçok ağrımda yok, kaç aydır hiç böyle olmuyordum
yok canım olmadı. benim her zaman süt beyazı akıntım oldurdu yumurtlamadan sonra ara ara adet yaklaşınca biraz artardı yine aynı şekilde oldu. şimdi ara ara oluyo,yogun değil.Eylemeylemce canım gebeligini öğrenmeden önce yani yumurtlamadan sonra devam eden akıntı oldumu sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?