- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Hayırlısı canım benim dua et bizim içinde ve bu topiği bırakma lütfen...Ayy inşallah cikmaz bisey canim benim, hadi hayirlisi yeni ay yeni umutlar...
Takdir ettim komsuyu :) nee komşudan gebelik testi miii?? Ben şoookkk ben manşeeetdimi ama
Kiz gozlerim doldu bak sus artik aglicam vallaTüylerim diken diken oldu canım senin oluşturduğun bu platform sayesinde kendimi hiç yalnız hissetmiyoru...senden allah razı olsun uzaklarda ama aslında yanıbaşındasınız, hepiniz kardeşlerim ve ablalarımsıbız...inş bu konudaki kimse hamile olmadan ayrılmayacak inş inş...ben sana esas çok tesekkür ederim bize böyle güzel dostluklar kazanma fırsatı sağladığın için...
Allah büyük canım yukarda bizi gören...elimde imkan olsada hepinize yetişebilsen...sen geve kalabiliyorsun inş gerisi de gelecek, üstelik hepimizde o risk var neyazıkki...ama bu forumda 12 senedir çocuk sahibi olamayan bîrini gördüm ve sonunda burdan toplanan paralarla anne oldu oğluna kavuştu...oyüzden allah büyük canım üzdüysem kusuruma bakmaGenetik arastirma yapilmadi sadece patoloji sonucu aldik. Raporda down sendromuna benziyor. Kromozom analizine gidersek ve problem cikarsa zaten pgt den baska yolu yok. Bunlari ogrendik. O yuzden buna gucumuz yetmez suan. Bizde bir kez daha denemeye karar verdik. Olursa da zor bir hamilelik donemi beni bekliyor. Amniosentez kesin. Peritanoloji uzmani takip edecek. Vs.vs. ve bunlar hep masrafli isler. Bilmiyorum.. Yasim bi taraftan geciyor.. Desersek benim de canim sikkin ama orali olmak istemiyorum
İnşallah bu sefer sağlıklı bir bebek sana tutunurGenetik arastirma yapilmadi sadece patoloji sonucu aldik. Raporda down sendromuna benziyor. Kromozom analizine gidersek ve problem cikarsa zaten pgt den baska yolu yok. Bunlari ogrendik. O yuzden buna gucumuz yetmez suan. Bizde bir kez daha denemeye karar verdik. Olursa da zor bir hamilelik donemi beni bekliyor. Amniosentez kesin. Peritanoloji uzmani takip edecek. Vs.vs. ve bunlar hep masrafli isler. Bilmiyorum.. Yasim bi taraftan geciyor.. Desersek benim de canim sikkin ama orali olmak istemiyorum
Hayir kuzum uzmedin tabiiki arada bana da gelip gidiyorlarAllah büyük canım yukarda bizi gören...elimde imkan olsada hepinize yetişebilsen...sen geve kalabiliyorsun inş gerisi de gelecek, üstelik hepimizde o risk var neyazıkki...ama bu forumda 12 senedir çocuk sahibi olamayan bîrini gördüm ve sonunda burdan toplanan paralarla anne oldu oğluna kavuştu...oyüzden allah büyük canım üzdüysem kusuruma bakma
Yeri gelecek güleceğiz, yerî gelecek ağlayacağız. Ama birbrimizin yanında olacağız:) sustum pekiKiz gozlerim doldu bak sus artik aglicam valla
Hic gitmeye niyetim yok canim benim. Hep burdayim :)Hayırlısı canım benim dua et bizim içinde ve bu topiği bırakma lütfen...
İnsallah hepimizin olsun yaaa cok istiyorum burdaki herkesin olsuuunnİnşallah bu sefer sağlıklı bir bebek sana tutunur
ahahahaTakdir ettim komsuyu :) nee komşudan gebelik testi miii?? Ben şoookkk ben manşeeet
Evet şapşikleri beşik kertmesi yaparız hatta:))Hayir kuzum uzmedin tabiiki arada bana da gelip gidiyorlarinsallah hepimiz hamis olup sonra bebislerimizin fotolarini paylasiriz :)
ovvvvv inş canımcımm torunlarımızın resimlerinide paylaşırız inş..Annane veya babaanne olduğumu görebilirsem inş hala buraya yazmak isterim ben ya:)
bu nu biliorum çokk güzel rabbim bzizede nasip etsin ... amin...Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.
“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.
Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.
Allah:
“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.
Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.
“Bu çocuk kimindir?”
“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.
Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.
“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.
Ve Allah der ki:
“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”
testini adet kaç gün varken yapmıştın cnm adet döngğn nasıldı?Bak yine beni duygusala baglattiniz.
4 gun kala yaptim canim. 26 gun ortalama adet dongum.testini adet kaç gün varken yapmıştın cnm adet döngğn nasıldı?
Hehe:)ovvvvv inş canımcımm torunlarımızın resimlerinide paylaşırız inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?